Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Choxy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Choxy 2012.11.18 11:09:08
@fromdtod: Hú,ez professzionális hozzászólás volt,w@zze! 1. - "Repülj páva" nincs,és nem is volt,volt viszont vagy 40 éve "Röpülj páva"!!! Most pediglen van "Fölszállott a páva".Valaki átaludt 1-2 évtizedet!!(??) :)
Majdnem négy évig szüneteltette egyik legsikeresebb vetélkedőjét az RTL Klub, mert megtehette. Volt helyette más, reality vagy tehetségkutató, esetleg egy másik vetélkedő, nem volt égető szükség rá, mint ahogy most sincs, de ha már van a csatornának egy olyan formátuma, ami…..
Choxy 2012.03.02 13:27:40
@iTink: Szerintem (az irásbeli +nyilvánulásod alapján)NEM Vágó miatt NEM nézted a műsort,hanem azért,mert általában már a 2.(de lehet,hogy az első)kérdésnél "lefagyott a Windows-od"!! (??)
Choxy 2012.03.02 13:54:29
@Köldökszösz (csodalampa): Végre,egy pozitiv hozzászólás!Nem az általános MAGYAR mentalitású "kákán is csomót kereső" - /fikázzuk 1mást minél intenzivebben/- stilusú vélemény!:)