Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.-né Kerrigan Sára

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden egy tragikus véletlennel kezdődött. Ugyanis belebotlottam abba a nagy port kavart interjúba, amit az ELLE magazin készített Dúró Dórával. Most nem mennék bele abba, hogy jogos volt-e, hogy leszedték az interjút, vagy sem, az külön poszt tárgya lehetne. A lényeg: ha már…..
Több mint huszonöt éve történt egy vidéki katonai kórházban, hogy beszállítottak egy határőr ezredest. Ez az ezredes díszpéldánya volt a kommunista rendszernek, amolyan munkás szülők paraszt gyermeke. Nagydarab volt, nagyhangú, trágár, bratyizó, parancsoláshoz szokott,…..
R.-né Kerrigan Sára 2014.04.19 21:41:57
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

tessék már megosztani velünk, tudatlanokkal is a választ!

Hozzáteszem, nem egy istentiszteleten voltam már. nevetséges parasztvakítás, az van. de válasz, az rohadtul nincs.

mondjuk a vallásos elmeroggyantak nem is igénylik a választ, mert csak egy irányba tudnak gondolkodni: ha valami jó történik: áldjátok az Urat! ha valami rossz: Isten útjai kifürkészhetetlenek, tehát áldjátok az Urat!

hát LOL!!!!
R.-né Kerrigan Sára 2014.04.19 23:44:52
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

ön ékes példája azoknak, akikre gondoltam. az egysíkú fanatikusoknak.

mert pl. érdekes módon a poszt lekezelő stílusa, az nem probléma. az enyém, az igen.

és az milyen érv már, hogy olvassuk az újszövetséget, abban benne van a válasz?? bakker. ez igen. Szerintem meg a Batman képregényben van a válasz, és aki nem látja, az ostoba!

és még mielőtt bárki azzal jönne, hogy Batman nem létezik, csak jelzem, hogy többször is lefilmezték!!!! van bizonyíték!

vallásos degeneráltak, te jó ég.
R.-né Kerrigan Sára 2014.04.20 00:11:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

beszarás, egy lekezelő posztra nem lehet lekezelő kommentet írni. ma is tanultam valamit.

és nem, nem ténymegállapítás. a ténymegállapítás az lenne, hogy a válasz az újszövetség xy részében található, és ilyen meg ilyen bizonyítékok támasztják alá.

de ilyen persze nincs, és jön a szar duma, hogy nem méltóztatsz magad fárasztani.

és pont ez a bajom a hívőkkel: KONKRÉTUMOT még nem hallottam soha egyiktől se. tessenek már letenni a bizonyítékot az asztalra, kérném szépen!
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
R.-né Kerrigan Sára 2014.03.26 22:49:59
@takaba:

ha tisztességes lenne, vállalná a következményeket. A nőveréshez tökös, a büntetéshez nem. én gyáva szarnak mondom az ilyet.
December 17- én aztán elaludt örökre. Aminek a bajban hálát adtunk, hogy nem abban a szörnyű kórteremben halt meg, embertelen körülmények között, hanem a saját ágyában békességben, a szerettei között Tisztelt Praxis!   Nem általánosítok. Azon az osztályon, ahol anyukám…..
R.-né Kerrigan Sára 2014.03.22 23:13:43
@Tempus-Anh:

sok undorító, aljas, gennyedék, féregnek sem nevezhető képződményt vetett ki már magából az internet segglyuka, de te vagy mindennek az alja. írhatnám, hogy mi mindent kívánnék neked, de nem teszem. elég büntetés lehet ilyen szar alakként élni, mint te vagy, még akkor is, ha te magad nem is vagy tudatában saját csúszómászó mivoltodnak. De, egy dolgot mégis kívánok. hogy életed utolsó pillanatában jöjj rá, mekkora fos ember is voltál.

alászolgája.
Praxis "Nehogy ide hányjon! " 2014.01.21 08:25:34
Már azzal kezdődött a dolog,hogy a röntgenben a "hölgy" közölte,hogy :"Igazán kibírhattam volna reggelig,vagy előbb kellett volna jönnöm...miért pont ilyenkor?". Nos,hol is kezdjem...Velem ez évekkel ezelőtt történt,de valahogy nem hiszem,hogy változott volna bármit is a…..
R.-né Kerrigan Sára 2014.01.21 23:48:48
@mig54:

"Egyszerűen nem hiszem el, hogy az orvostól a takarítónőig MINDENKI! ok nélkül görénykedik ugyanazzal a beteggel."

mivel a T. eü dolgozók ezen a blogon is egy emberként görénykednek a betegekkel, nekem nem esik olyan nehezemre elképzelni.
Ma (szombat)  délelőtt Kelenföld és Háros állomások között azonos vágányra került, és egymással szemben haladt két vonat, és egymástól mintegy 100 méterre álltak meg. Országos hír lett belőle, de vajon tényleg olyan veszélyes helyzet volt ez? Mint minden komolyabb…..
R.-né Kerrigan Sára 2013.09.15 21:11:17
@Realista Vasutas:

"Igen, egyetlen hibára voltunk a balesettől."

magyarul katasztrófaközeli helyzet volt. magyarul a posztod első fele a saját bevallásod szerint is nettó baromság.

"Közben gondoljuk arra, hogy a közúton gyakran egyetlen hiba is elegendő a balesethez."

közben gondolj arra, hogy közúton viszonylag ritkán halnának/sérülnének meg több százan egy balesetben.
Praxis 150 ezret követelt az orvos 2013.09.08 08:49:12
Odaadtam neki 70 000-et. Megszámolta, felháborodott, mindenféle aljasnak elmondott. Azt is mondta, hogyha bezzeg baleset okozása miatt elvették volna a jogosítványát, akkor arra nem sajnáltam volna a pénzt. Tisztelt Praxis blog!2003-ban a férjem elment tüdőszűrésre.…..
R.-né Kerrigan Sára 2013.09.08 21:24:11
@Tempus-Anh:

"Ezeket a posztokat rendelésre írják."

mint ahogy az ilyen kommenteket is. a többi is stimmel.
Érdekesen alakul az Ózdi vízkorlátozásos eset. Az önkormányzat múlthéten a legnagyobb melegben több kutat leszerelt, többnél pedig korlátozta a vízhozamot. Az önkormányzat szerint nem is a helyiekkel van gond, hanem "egyes kiskerttulajdonosok autóval, utánfutóval és 50-60 literes…..
Budapesten a hatvanas-hetvenes években több helyen is épültek kísérleti lakóházak, kisebb kísérleti lakótelepek. Az óbudairól korábban már volt szó, most Budapest XXII. kerületébe látogatunk el, hogy megnézzük a fura kinézetű lakótornyokat. De mi is az a kísérleti…..
Tessék, akik képet szerettek volna, íme. Ez vagyok én jelenleg. ..
R.-né Kerrigan Sára 2013.07.08 23:38:27
@fat.acceptance:

azért az öreg ördög ne b@ssza már meg.

1. ha zavar a súlyod, akkor tegyél ellene. nem rinyálni kell, nem "fúj mozgás" meg "nekemsenkinemondjamegmitcsináljak", bakker, kitartást, elszántságot meg akaraterőt belefeccölni, és jónapot. nem lehetetlen, egy pár embernek már sikerült a világtörténelemben lefogynia. ha meg le akarsz fogyni, és tudod is mit kellene csinálni, de nem csinálod, akkor könyveld el magad akaratgyenge sz@arnak, de ne a rohadt társadalomra mutogass (ami önmagában is lol)

2. másik megoldás, hogy baszol az egészre, és elfogadod magad olyannak, amilyen van, jó, a te döntésed, hogy nem akarsz rajta változtatni. Éljél akkor kövéren, mozgás helyett toljad a sajtburgert, de akkor viseld az ódiumát is, és ne csodálkozz, ha kiröhögnek a szűk szoknyáddal meg a feszülős topjaiddal (ezen felháborodni egyébként olyan, mintha kimennék a körútra egy szál rózsaszín bőrtangában, aztán csodálkoznék, hogy miért röhög körbe az a rohadt társadalom. na vajon?)

szóval ne haragudj, de amit csinálsz, az rinya rinya hátán, egyszerűen a hasonszőrűek megerősítésére van szükséged, nehogy bármit is kelljen csinálnod, és mindent a cúnya gonosz társadalomra foghass.

az meg, hogy egy hozzád hasonló testsúlyú fiút nem tartanál vonzónak, hát az egyszerűen beszarás, de tényleg, le is nullázod magad teljesen.

ja, és még valami: nézzél már körbe a világban, hogy mások, a tiednél egy csöppet nagyobb problémával, hogyan nem rinyálnak, hanem teszik a dolgukat. jaj-jaj kövér vagyok, jabazmeg, másnak meg hiányzik keze-lába, és paralimpiát nyer. szánalmas, amit művelsz.
Jól felfújták ezt az asszonyverő csingapilóta-ügyet! Pedig ha valaki idetéved a civilizált világból, lehetne több esze annál, mint hogy egyedül csámborog a városban! Vagy valahol egészen másutt gyökerezik a baj? Egy Magyarországon élő brit állampolgár az a terhes anya, akit…..
Praxis Egy életre sánta lettem 2012.08.08 11:55:15
Engem is a János Kórházba szállítottak lábtöréssel (szárkapocs- és sípcsont zárt törés a boka felett 5 centivel), és ez volt talán életem legborzasztóbb élménye. 8-kor értem be a mentővel, és 1/2 12-kor kerültem vizsgálat alá. Utána másnap szakszerűen fúrtak és…..
R.-né Kerrigan Sára 2012.08.08 15:19:41
@szabidoki:

aki nem éri fel ésszel, hogy a magyar kórházakban mindent magadnak kell megcsinálnod (betegségtől függetlenül), mert ha a nővéreken múlna, ott rohadnál meg és mumifikálódnál össze az ágyadban, az inkább ne kommenteljen.
R.-né Kerrigan Sára 2012.08.08 16:34:47
@szabidoki:

látom csak a személyeskedés megy, és a fene nagy egódtól az nem jutott el a tudatodig, hogy a beteg a személyzet munkáját végezte.
2012.márciusában édesanyámnál elváltozást találtak a tüdejében.A kiírt CT 2 hónap múlva esedékes.Addig vártunk.Majd májusban kiderült hogy tumorról van szó.Mivel nyár jön az orvosok egymásnak adják át a beteget ide-oda passzolgatják,lassan már azt sem tudtuk ki is az…..
R.-né Kerrigan Sára 2012.08.08 10:16:11
@oldkajla: arról már nem is beszélve, hogy kulturált országokban ott meri hagyni az ember a hozzátartozóját a kórházban, mert nem kell attól félnie, hogy mit fognak (vagy mit nem fognak) vele csinálni.
1945. augusztus 6-án délelőtt 8 óra 15 perckor az Amerikai Egyesült Államok légierejének egy B–29-ese; az Enola Gay - amelynek Paul W. Tibbets ezredes volt a parancsnoka - atombombát dobott Hirosimára. A szörnyű…..
R.-né Kerrigan Sára 2012.08.06 15:59:43
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik):

ja, Guadalcanalra, Ivo Dzsimára meg pl. Okinavára strandolni mentek az amerikaiak. lol
T. Cím!     Olvastam a mai napon a " Feleségem még élhetne" című cikket, és több év után most éreztem azt, hogy le kell írnom azt az esetet ami velünk történt meg. Ha én és az akkori, nagyon jó háziorvosunk nincs észen, a  huszonéves fiam nem él. Az 1990-es évek…..
R.-né Kerrigan Sára 2012.07.25 13:43:10
@matilda.:

"ezeket akartam én is írni, de nem volt kedvem hozzá, hogy megint elküldjenek a kekeckedős jó k. a.-ba..."

na, akkor csak vót értelme.
Subba Legyél Jehova barátja! 2012.07.18 10:31:00
SZÉTN SZÉTN SZÉTN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..
Lesújtó tragédiák, megmagyarázhatatlan tettek, és ami marad utánuk: a düh. Erre a dühre azonban nem kéne rájátszani, kiszolgálni. Magyarország Európa része és nem csak az unióé, hanem egy ennél sokkal fontosabb értékköré, a kereszténységé és a humanizmusé. Márpedig…..
Németh Kristóf után újabb alapítótagtól válnak meg a Barátok köztben. R. Kárpáti Péter azaz Berényi András azonban annyira a nézők szívéhez nőtt, hogy a Blikk szavazóinak 79 százaléka szerint maradnia kéne. A sorozat producere, Kalamár Tamás szerint azonban az a 21…..
Tisztelt Praxis blog!   2012.06.17.-én vasárnap reggel viszketni kezdett a szemem. Allergiás vagyok a parlagfűre és még 1-2 dologra, tehát ez a jelenség igencsak megszokott  nálam. Ilyenkor általában egy kis szemcsepp mindent megold, de most nem így lett. Délutánra annyira…..
R.-né Kerrigan Sára 2012.06.20 16:01:58
@qbr:

"Na és? Már megbocsáss, de ez azért igencsak egyéni probléma. Az egészségügy a betegek ellátásával foglalkozik..."

azért ez majd jusson eszedbe akkor is, amikor az ellátás alacsony színvonalát vagy az eü dolgozók tapló viselkedését a fáradtsággal, alacsony bérrel satöbbivel indokoljátok.....
Tisztelt Praxis Blog!   Zsolt vagyok. Az alábbi eset amit elmesélek édesapámmal és ezáltal velem történt meg.   Édesapám 83 éves. A szürke hályogtól, ami gyors iramban terjeszkedik a szemein, szinte vak. Ezáltal már több hete ágyhoz van kötve. Ez még az erőteljes embereket…..
R.-né Kerrigan Sára 2012.06.15 13:57:15
@HMF:

"A prof is megérdemli, hogy elmenjen nyaralni,meg konferenciára is kell mennie igen."

1. igen, de akkor erre az időszakra talán nem kellene műtétet kiírni.

2. Ha viszont mégis sikerül, akkor viszont ne a beteget szopassák, akkor bizony a nyaralás vagy a konfi ugrott, a prof meg rendezze le a dolgot az adminisztrációt elbarmoló mancikájával. de semmi esetre se a beteget tologassák ide-oda!
R.-né Kerrigan Sára 2012.06.18 09:37:53
@Tempus-Anh:

a mai magyar orvosok egy része meg olyan mint Ratchet nővér.
Praxis Agyvérzéssel haza küldtek 2012.06.11 10:35:00
Bocsánat, de ez a történet sem rövid…  2011. február 18-án nagyon „furcsán” éreztem magamat, már reggel 6 órakor. A szemeim majd ki akartak esni, szinte kigúvadtak és zsongott a fejem, folyamatosan hallottam, ahogy folyik a vér az ereimben. 10 óra körül…..
R.-né Kerrigan Sára 2012.06.12 13:48:54
@qbr:

"anem a tünetek és a beteg jellemzői alapján felállított valószínű diagnózis"

most tényleg nem kötözködésből, hanem kíváncsiságból kérdezem, hogy a tünetek és a beteg jellemzői alapján hány egyéb betegség lett volna még valószínű? mert szerintem túl sok ahhoz, hogy pont a pánikbetegséget ki lehessen emelni (ami, mint utólag kiderült, ráadásul még tévedés is volt)
R.-né Kerrigan Sára 2012.06.12 15:19:32
@qbr:

" megpróbáltak egy szorongásoldót -> nem segített -> itt lépett ki a beteg az ellátásból saját felelősségére"

igen, csak itt eljutunk a sokat emlegetett kommunikációhoz. Mert ugye a szorongásoldó előtt az orvos kerek perec kijelentette, hogy a beteg pánikbeteg, vagyis - szerintem megalapozatlanul - felállította a diagnózist (vagyis nem akarta azt ő már továbbgondolni). és a beteg talán ugyanezt érezte, hogy nem áll olyan biztos lábakon ez a verdikt.

nem lett volna szerencsésebb, ha azt mondja az orvos, hogy egyelőre nem tudom mi a baja, tessék befeküdni, és első körben ezeket a bogyókat beszedni hogy kizárhassuk vagy alátámasszuk pánikbetegséget?
R.-né Kerrigan Sára 2012.06.12 15:37:28
@qbr:

hát igen, ennél közelebb már szerintem nem jutunk az igazsághoz.

mondjuk szerintem azon se kell meglepődni, hogy ha letámadják a beteget azzal, hogy ő márpedig pánikbeteg, akkor a beteg pánikba esik és elmenekül :D :D
The Kingdom Prometheus 2012.06.10 20:04:00
Prometheus Prometheus. 2012 legjobban várt mozis élménye. A film, ami már évek óta készült különböző formákban és akkora várakozás övezte, ami már-már példátlannak minősült az elmúlt évek kapcsán. A film, amit mindenki úgy könyvelt el, hogy a filmtörténet egyik…..
R.-né Kerrigan Sára 2012.06.11 13:57:26
@Naked.Lunch:

és ha meg is látja, miért nem szállnak le közvetlenül mellé? így autókázhattak minden alkalommal oda-vissza tíz perceket :D

az első Alien-filmekhez hasonlítani egyébként fasság, mint ahogy a Kapcsolathoz is, azért abban is voltak olyan logikátlanságok, hogy a hajam szála az égnek állt.
Gulyás József írása   A világsajtó tele volt az elmúlt napokban azzal, hogy a nemzeti és nemzetközi futballszervezetek attól tartanak: rasszista megnyilvánulások kísérik majd a labdarúgó Európa-bajnokságot. Az előzetes és cseppet sem megalapozatlan félelmeket egy, a BBC…..
R.-né Kerrigan Sára 2012.06.08 13:15:27
@lanyi:

1. megint a szokásos félremagyarázás. senki nem hiszi, hogy a cigányság felel az ország jelenlegi helyzetéért (bár érdekes lenne megnézni, mennyit is tesznek hozzá a GDP-hez), a tatárszentgyörgyi eset pedig felháborító és tragikus.

Ami vérlázító, az a kibaszott kettős mérce. Amikor egyes országrészekben tömegesen vernek meg/agyon és rabolnak ki idős embereket a cigányok, akkor erről miért nincs ajvékolás, helló? hol vannak az erről szóló blogok? róluk mikor emlékeztek meg?

"de sajnos ilyen bűncselekményeket nem csak cigányok követnek el."

ebben a formában, féreg módon hátulról támadva, sokan egy ellen bizony csak a cigányok csinálják.