Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orosz kém

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friderikusz Sándor a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amiben elmagyarázza a miérteket. A posztot változtatás nékül közöljük:..
Orosz kém 2016.05.27 20:32:09
@layo: Értem, de akkor nem értem, hogy jött ide a bartus cikk meg a vonatkozó linkek, ha a hitgyüli lényegtelen a dologban :)

Arról őszintén meg kell mondjam, nem tudok nyilatkozni, hogy mennyivel volt balosabb az ATV régen, mert nem vagyok annyi idős, hogy valami "hűde sok éve" nyomon követhessem ezt. Magam egy párttal sem tudok azonosulni, de rengeteg ATV-t nézek (már pár éve), és én azt látom, hogy amit mondjuk lehoz az index, vagy valami gáz/hülyeség/lopás kiderül a kormányról, azt unalomig kivesézi, és minden létező ellenzékit megszólaltat, aki tud beszélni (ha kell, ha nem). De nyilván elfogult vagyok az említett "médiaundorom" miatt.

Amúgy szerintem Fridi egyszerűen a Kiss László-ügy kapcsán összerakott műsorába bukott bele, mert KL-n egy emberként borult ki pártfüggetlenül az ország, és így nagy lett az ellenszél. Az mondjuk szerintem szép az ATV-től, hogy nem azonnal vágta ki. (Én nem lettem volna ilyen toleráns azzal, aki így kezel egy nemi erőszakot..)
Orosz kém 2016.05.27 21:06:55
@layo: Igen, a műsorát fridinek én is kifejezetten szerettem, kár volt ezért a KL-s cuccért, nálam ott nagyon eltört valami ezzel kapcsolatban. De egészen addig egy nagyon jó műsornak tartottam, néztem, kár volt :(

hgy-t én nem látom akkora kártyásnak, hogy tudjon "behódolni", meg hogy tudatosan szervezkedjen egyáltalán ilyesmiket, akkor sem, ha kapott egyházi státuszt, szerintem örül, hogy van tévéje. meg remélem, hogy egy vallási szervezet nem erről szól, meg nem is politikával foglalkozik (ha már státuszuk van meg "jogaik", akkor a-z-ig azzal foglalkozik az összes egyház, amiért ez a neve, kicsik, nagyok egyaránt).
De értem a véleményed, ez is egy magyarázat lehet, bár nem értünk mindenben egyet, de nem is kell :)
Orosz kém 2016.05.27 21:10:44
@L.A.M.: igen, nyilván nem lett volna túl okos odavágni Friderikusznak, igazad van, én csak az erkölcsi részére, meg a magánvéleményemre gondoltam. De a magánvélemény nem a legjobb politikai/gazdasági döntés, mint ahogy a Te levezetésedből is látszik :)
Olvasónk nehéz helyzetbe került, decemberi fizetését inkasszó alá helyezték, így valószínűleg pénz és kilátások nélkül tölti az ünnepeket.  Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon aszegenyekvagyunk@gmail.com címre !!   Az alábbi…..
Orosz kém 2015.11.30 01:16:27
@Elvesztem: Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, tényleg... De ne halj meg december 12-én :) inkább dobj egy privit, hátha segíthetek....
Fehér ruha, harangzúgás, galambok, "boldogan-éltek-míg-meg-nem-haltak". Ez a kötelező mesei elem, vágod? És a nők bekajálják. Tudom, mert egyszer még én is meginogtam hogy márpedig nekem esküvő KELL, de azóta sikeresen kipihentem magamból ezt a téveszmét. Millió pro és kontra,…..