Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rerobotrace

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bájos Csajok csapatnév mögött két lány, Virág és Flóra áll, na meg persze a határtalan alkotókedvük. Virág és Flóra szívét és lelkét is beleépítette a kis járműbe. Az éjszakai fényhez kaptak némi segítséget,de amúgy minden a hölgyek keze munkája. A "Szerelem…..
A Nap Hősei nemcsak az alkotóműhelyben, hanem az életben is egy párt alkotnak, így már a ReRobot építésekor is összeszokott csapatként dolgozhattak. „Amit a férfiagy megálmodott, azt az asszonyi, gyakorlatias fortély lerángatta a valóság talajára” - fogalmazott Gábor a…..
Mint azt korábban már jeleztük, a SZIN ReRobot Race pályázati időszakát 2012. augusztus 10-én lezártuk. A beérkezett dokumentációs anyagok alapján a verseny zsűrije kiválasztotta a SZIN ReRobot Race döntőseit, akiknek robotjai a Szegedi Ifjúsági Napokon…..
A lánycsapatok után ezúttal egy igencsak férfias fejlesztést mutatunk be nektek. Akinek a Skynet csapatnév nem mond sokat, azok talán a képek láttán már el tudják helyezni a filmtörténelemben az alábbi képeken látható ReRobotot. A Skynet team két tagja – Szánthó…..
Úgy tűnik, a SZIN ReRobot Race pályázat épp annyira megmozgatta a lányok fantáziáját, mint a fiúkét. Azt pedig nyugodt lélekkel kijelenthetjük, hogy a hölgyek is legalább olyan erős műszaki vénával, kreatív elmével, és konstruktív megoldási hajlammal rendelkeznek, mint az…..
Mint azt a hét elején ígértük, bemutatjuk a SZIN ReRobot Race pályázatra benevezett csapatokat, valamint alkotásaikat, az újrahasznosított alkatrészekből épített robotokat. Elsőként jöjjenek a hölgyek - a lokálpatriotizmus szellemében ma egy szegedi csapatot mutatunk be. A…..
A meghosszabbított pályázati határidő úgy tűnik ösztönzőleg hatott a fesztiválozók kreativitására. Meglehet persze, hogy a tavasz végi lomtalanításban kerültek elő ideális alkatrészek az újabb ReRobotokhoz. Így vagy úgy, az elmúlt hetekben több új csapat is versenybe…..
Úgy gondoljuk, hogy a nagyobb szabadidő kedvezően hat a kreativitásotokra, így meghosszabbítjuk SZIN ReRobot Race versenyünk határidejét július 31-ig. Hála a vizsgaidőszak után felszabadult agysejteknek, sok értékes pályamunka érkezett. Az eddig beérkezett…..
Még mindig nem vitted ki a szelektív gyűjtőbe az üres palackokat? Nem tudod, mihez kezdj a száz éves, bádog olvasólámpáddal, de nincs szíved kidobni?  Te is gyűjtötted a kiszuperált számológépekről a kis napelemeket? Nem tudod, mihez kezdj velük? Ne a szeméthegyet növeld…..
A SZINen a zöld nem csak egy szín - a zöld itt életforma, kreativitás, közösségformáló erő. És fesztiválbelépő. Hogyan? A Szegedi Ifjúsági Napokon odafigyelünk a környezetünkre: szelektíven gyűjtjük a szemetet, a sört pedig re:Pohárba mérjük, hogy kevesebb hulladék…..