Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cadoozle

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Neuralgikus 2010.05.03 19:09:00
 A Baross utca - József körút kereszteződés elég gyakran bénítja meg a város forgalmát - pontosabban az itt bekövetkező balesetek. Neuralgikus csomópont ez:Üdv!2010-05-03, hétfő reggel. Egy kicsit mindig előbb indulok, hiszen számítok arra, hogy a Baross utcában némi dugó…..
Olvasónk hiába várta a vonatot 1 és fél órán át Érd alsón az nem jött, pedig korábbi vonathoz ment ki az állomásra, nehogy elkéssen a munkából. Felhívta a MÁV Direktet, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy a vonatok nem késnek. Tovább várt majd rádöbbent, hogy az…..
Ezennel szeretné a Homár felkérni Madarász Pétert, hogy amennyiben nem szeretné, hogy teljes mobilszámát a kommentezők közé vessük, ne spammolja tovább a kommentezőinket kéretlenül. Köszi! Kaptam egy levelet a hétvégén... Hitelrendezésre akart rávenni... Mikor folyamartosan…..
Gábor saját bevallása szerint nem lehet sikeres, ha eredeti DVD-ket vásárol a neten, de a gyűjtőszenvedélye kényszeríti erre. Most viszont nem azt a terméket kapta, amit várt, úgyhogy visszavitte, de a pénzét még nem látta viszont.Történt anno dacu júniusban, hogy rendeltem a…..