Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nigma08

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árulkodó nyomokA poloskairtást megelőzi egy alapos helyszini szemle, meg kell bizonyosodni arról,valóban ágyi poloska okozza-e a rejtélyes éjszakai csípéseket.A poloskafertőzöttség nyomait viszonylag egyszerű megtalálni, régi és kiterjedt fertőzöttség esetén. Árulkodó jelek például a fekete pontok…..
FranciaLány kollegina korábban kommentekben bukkant fel, majd ő is megválaszolta azokat a kérdéseket, amiket anno egy angol nyelvű, szexmunkával foglalkozó honlapon találtam (itt elolvasható). Most egy vidéki városban lévő szexmunkáról ír: Vidéki helyzetjelentés. Saját…..
Verebes elküldte a francba a Blikket, harsogja örömmámorban úszva a Blikk a nyári uborkaszezon közepén. A bulvárlap eredetileg csak a 65. születésnapja alkalmából akarta felköszönteni, de a Heti hetes egykori Darth Vadernek "dörmögő hangja valósággal dörgött", amikor elküldte…..
"Győztesek, pedig otthon lúzerek" - címmel jelent meg egy enyhén cinikus cikk az Anglia Blikkjének számító Daily Mailben a Britain's Got Talentet megnyerő magyar árnyszínház csapatról. A bulvárlap az ex-hip Hop Boyz-os Szűcs Zoltán győzelmét is vitatja: az elmúlt…..
Alaposan megosztotta a brit kommentelőket az, hogy a magyar Attraction nyerte a Britain's Got Talent című műsort. Míg egyesek szerint ez is Nagy-Britannia sokszínűségének bizonyítéka, addig mások értetlenkednek a végeredmény fölött és katasztrófát emlegetnek. A nézői, olvasói…..
nigma08 2013.06.09 15:13:32
@74. Vladys: nem akarok én zavart kelteni, de amikor tele a net a győzelemmel, és kíváncsian belenézek, mi is ez egyáltalán, milyen volt a mezőny, stb...akkor szembesülni ezekkel a "mellékes" dolgokkal kissé fura érzés.
 A Britiain's Got Talent hetedik évadában a győztes egy magyar csapat lett. Az itthon is próbálkozók nem először mentek ki külföldi műsorokba, így az Attraction sem egyből az angol verzióban kezdett. A magyar Csillag Születik-ben mutatták meg igazán magukat először egy…..
Tisztelt MT weboldal üzemeltetők!    Az oldaluk tetszik, a kommentelőket (akinek ez nem inge, az ne vegye magára!) kevésbé szeretem, nagyon tudják szídni egymást bizonyos esetekben; máskor valóban segítő ötleteket adnak, az jó dolog.  Én nem bizonyos cégre…..
A napokban több pletyka is terjengett arról, miszerint a Harry Potter filmek sztárja, Emma Watson fogja a főszerepet játszani a botránykönyv, filmes verziójában. Egy hackercsapat szivárogtatta ki a hírt, akik betörtek a Constantin Films szerverére és megszereztek néhány…..
nigma08 2013.03.19 15:06:40
@proxy user: amint már mások is megírták, nem nagy szám. Magyarul olvastam, de kétlem, hogy eredetiben olyan rendkívüli műremek lenne. "Beletúrt a hajamba...tusfürdő illata volt..."- ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások unásig ismétlődnek a könyveben.
Akinek ez erotika és/vagy szexualitás annak elég gyér nemi élete lehet. Én olvastam ponyvát, de azok is életszerűbbek és jobbak voltak.
Én is szeretném ruhátlanul látni Emma Watson-t, de nem ebben a filmben.
Az elmúlt két napban a rendkívüli hóhelyzet kezelése mozgásba hozta a politikai felelősségről való gondolkodást. Ha csak két példát megnézünk : a Piroslapok blog Pintér Sándor főfelelősségét állapítja meg, a Benyóblog pedig az államot hibáztató magatartást…..
Bedi Kata  „Ratkó-gyerekek” „rendszerváltó”, „Y”, „Z”… - generációk elnevezései, melyek többnyire nagy társadalmi és/vagy történelmi változáshoz kapcsolódnak, s így lesz a generációk sajátossága, problémái, és persze a köztük lévő feszültség is…..
A Bölcs Boldi Bácsi tanácsai 6. Mai vendégposztjában a Bölcs Boldi Bácsi a tőle megszokott provokatív módon a ruhatár-büfé szakokat veszi védelmébe, majd az írás végén meglepő felfedezéssel hálálja meg az olvasó kitartását.*Kedves Autodidakta Felsőoktatási Szakértő…..
David Cameron minapi beszédében kijelentette, hogy amennyiben a konzervatívok nyernek a 2015-ös választásokon, a brit állampolgárok népszavazás útján dönthetnek arról, hogy bent maradjon-e az ország az Európai Unióban. A britek EU-politikája mögött régóta meghúzódik a…..
Majdnem egy évnyi amerikai kiruccanás után tért haza Magyarországra a The Moog. A kinti tartózkodás alatt az együttes többször is felléphetett például a B-52's előtt vagy a SXSW fesztiválon, de a több hónapos kint tartózkodás egyáltalán nem volt zökkenőmentes. Pár héttel a…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
nigma08 2012.10.28 18:06:43
A parlament a hétfői ülésnapon tárgyalta meg az Élet-Érték Alapítvány országos népi kezdeményezését, amelynek az volt a célja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállássá minősítését. Az…..
A KARD Lezártnak tekinti? 2012.09.01 15:38:31
"Nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekinti a Fidesz az azeri kiadatás ügyét - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője." - írja az origo. A kormány meg "sajnálatosnak tartja", hogy az örmények így felkapták a vizet. Ám ezt azért ilyen könnyen nem lehet…..
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
Most jelent meg Harakiri címmel Serj Tankian legújabb nagylemeze, viszont ezen kívül is több, már készen lévő album lapul a System Of A Down-énekes fiókjában. A szociálisan nagyon érzékeny zenésszel az új albuma kapcsán beszélgettünk. A harakiri lényegében öngyilkosságot…..
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök!…..
nigma08 2012.05.21 16:28:32