Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lotus1

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva nem stílusom a temetkezzünk a múltba és búslakodjunk a jelen dolgain jellegű gondolkodás, de nagyon fel tud bosszantani, amikor olyan szinten torzítják a valóságot és nyomják az amcsi vattacukor-boldogságot, idilli naplementés csillogást, ahogyan a következő, a…..
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
Lotus1 2010.02.17 15:09:04
@Terézágyú: Mert tetszik és minden egyes varrásomnak van jelentése. Nem csak számomra, de valószínűleg nem mindenkinek jön át ez, ha meglátja. A tetoválásaim tematikusan is illenek egymáshoz, és természetesen hozzám. Megjegyzem piercingem is volt, amit azonban eltávolítottam, mert zavart. De érdekelt, milyen érzés, így berakattam. Szeretem a tetoválásaimat, és bár nem vagyok mazochista, de kifejezetten szeretem, amikor készül a mű.
Lotus1 2010.02.17 15:25:22
@Male39: Nem érted, hogy nem engedik be őket???
Aztán majd nézhetnek, hogy nekik sincs hová menni!:P
Lotus1 2010.02.17 15:39:09
@zulu: Ja, biztos sok ilyet láttál már... Meg tájékozott is vagy, hogyan változik a tetoválás a test változásával. Egy barom vagy, testvérem...
„A lényeg, hogy van ez az új menünk. Jól gondolod, AZ a menü, a nevemmel – Ernő menü. Kicsit kínos.” Ezt írja a Burger King Ernő menü-kampányának kifejtése az éttermi tálcákon, de nincs igaza, mert Ernő nem kicsit kínos. Szívesen írnám, hogy nem értjük, de…..
Ezt az új-zélandi filmet rendező Lee Tamahori később komoly karriert futott be Hollywoodban, ennyire erős filmet eddig mégsem tudott letenni még egyszer az asztalra. Ebben az erős rajtban nagyrészt nyilván személyes érintettsége játszhatott közre, hiszen ha az ember maorinak…..
Az Európai Autómentes Napon, szeptember 22-én ismét lesz Critical Mass, de most másként. Idén nem lezárt utak és rendőri biztosítás várja majd a bringásokat, hanem mindenki szabadon, de a létszám miatt valószínűleg csoportosan fog biciklizni Budapesten, olvasható a Critical Mass…..
Az alábbi történet sokakat érintő problémát vet fel, amit a jog elég nehézkesen kezel. Ki téríti meg az értékcsökkenést, ha egy épülő ház eltakarja a régi kilátást? Meg tudnak-e hiúsítani a lakók egy ilyen építkezést a szomszédságukban?   Kedves…..
A panelprogram a jelenlegi jogi környezetben igencsak nehézkes, mint ahogy az alábbi levél is mutatja. Sajnos nem egyértelmű sokak számára, hogy a lakással együtt a ház tulajdonrészét is megvásásrolják, és ez bizony kötelezettségekkel jár. Kedves Zugügyvéd,lenne egy…..
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..