Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsokistsoook

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajnal 3-kor vegre megerkerkeztunk a tengerpartra! Igazan rendesek voltak, mar 6-kor elfoglalhattuk a szobat, addig a palmafak alatt a fuggoagyakban csoveztunk. A hotel gyonyoru, a tenger meleg, kis alvas utan johet a jol megerdemelt pihenes a parton! :-)..
Harom egykori kiralyvarost mar lattunk, jojjon most a negyedik, Mingun. Ez elsosorban abban kulonbozik a tobbitol, hogy ide hajoval megyunk, megpedig felfele az Ayeyarwadyn, epp arra ahol egykoron Piszkos Fred is hajozott az elveszett cirkaloval. Tortenelmi egy hely!..
Figyelem! Asztalborítós, keresztvízleszedős, trollkodós, véresszájú ősanyás dühöngés következik, aki nem bírja, inkább hagyja a fenébe az olvasást, van ennél jópár szórakoztatóbb dolog, vagy mi. Gyerek alszik, nappaliban összezsákolva a kupi, király vagyok. Írok. ("Oh, köszi, már túl sok…..
tsokistsoook 2016.02.25 14:56:40
Szuper poszt! Minden pontjával egyetértek!
Kitartás minden leendő kismamának! Nem egyszerű boldogulni ebben a mai információáradatban... Leírnék egy kis saját tapasztalatot, hogy mindenki okuljon ebből is.
Már a terhesség alatt is rengeteg irányról lehet olvasni/hallani szoptatás téren is...
Az egyik blogon azt olvastam, hogy irtóra fáj, a másikon meg, hogy orgazmusod lehet tőle...:)
Bíztam az utóbbiban, de sajna nem jött be...:) Fura is lenne mondjuk...:D
Az igazi kihívás szerintem az az első pár nap, amíg megindul a tej, ill. az utána következő hét/hetek, amíg beáll a tejtermelés. De főként a kórházban töltött első pár nap...
Amikor megszületett a babám, egyből próbálkoztunk, ahogy kell. Nem aggódtam, mert már a terhesség alatt is volt előtej, de ami a kórházban ment, az maximálisan elbizonytalanított és stresszelt, ami a tejtermelés egyik fő ellensége, ugye. Hogy mi történt?
4 irányból jöttek a tanácsok és természetesen mind különböző volt. Csecsemős nővér, kórházi védőnő, szülésznő és valaki, aki védőnőnek adta ki magát, de gyakorlatilag egy szoptatási segédeszközöket gyártó cég ügyes értékesítője volt (máig nem tudom mi volt az ő konkrét posztja, de természetesen mind közül ő volt a legmeggyőzőbb...). "Így helyezd mellre!", "így masszírozd ki!", "így fejd kézzel!", "így itasd!", "vegyél krémet és bimbókiemelőt!" (totál feleslegesek), és a legdurvább "szoptasd csak meg időre, lássuk mennyit sikerül!"... Maga volt a horror... Az amúgy is hormonokkal és bizonytalansággal küzdő első babás anyukákat, így "segítik" a szoptatásban egy dél-pesti kórházban.
Az én tanácsom az, hogy válasszatok magatoknak egy embert, akinek a tanácsaiban bíztok ilyen téren, és rá hallgassatok. Senki másra. A többiekkel pedig nem kell vitatkozni, csak bólogatni, aztán csinálni ahogy kell ill. ahogy nektek jó. Hajrá mindenkinek!:)
New Yorkban mar a harmadik napunkon vagyunk tul. Holnap vagyunk itt utoljara, aztan megyunk tovabb vidamparkozni, majd Seaside Heights-ba, remelhetoleg suttetni a hasunkat ket teljes napon at. En a magam reszerol mar jol elfaradtam, elegge intenziv ez a nyaralas, gyakorlatilag csak akkor pihentunk,…..
k_zs_adventures készítette ezt a képet. Ha valaki tudja, mi ez a felhoben levo szivarvanyszinu folt, feltetlenul irja meg! :-) Eso nem esett, ragyogo napsutes volt es nem volt szivarvany formaja a jelensegnek. ..
     ..
tsokistsoook 2014.03.06 18:57:09
Szeretnenk minden kedves Olvasonktol elnezest kerni amiatt, hogy ugy tunhet, hanyagoljuk a blogot. Valoban, az utobbi par napban nem igazan tudtunk irni, ami azert van igy, mert elegge intenzivek a napjaink. Koran kelunk, keson fekszunk es az irasra marad a legkevesebb idonk. Igyekszunk potolni az…..
Vasarnap korai keles, gyors reggeli (finom, mezedes, kozepes meretu banan, amit a helyi piacon vettunk Coronban meg elozo este 1 kg mangoval egyutt), indulas ki a repterre. Szokas szerint teli a transzferbusz, nincs egy ures hely sem, de nem sokaig ulunk kenyelmetlenul, mert az ut a busuangai…..
Idoben erkeztunk Hongkongba annak ellenere, hogy Dohabol kesve indultunk. A repuloben ulve meg csomagokat vartunk, a felszallopalyanal is acsorogtunk, mert akkora volt a legiforgalom epp. A repules szuper volt, alusztunk is, epp, hogy megettunk a vacsorat, ropke 4-5 oras alvas utan mar hoztak is a…..
tsokistsoook 2013.02.14 09:49:05
Zsolti aluszik, en meg gyorsan bejelentkezem egy ingyenes netezos helyrol a repterrol.A repuloutunk szuper volt idefele, majdnem tele volt a gep. Volt par legorveny, de egyik sem volt veszes igazan.A kiszolgalas elso osztalyu volt, mindennel elegedettek voltunk.Doha elott meg koroztunk vagy egy fel…..