Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndrásPéter7

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudta az ember, persze, nem lepődhetett meg, de azért valahol sokkoló volt látni a Serie A 21. fordulójának hentelős horrofilmre emlékeztető végkifejletét, és még ennél is nagyobbat üt a következtetést, amit levonhat. Egy csapat van az országban, meg néhány dublőr, akikre…..
AndrásPéter7 2010.01.27 18:55:32
@nalazo:
"Azt hiszem, hogy te és más Milan szurkoló is jópofának látta volna, ha Ambrosini egy Moratti maszkban ugrabugrál."

csak moratti egy senki,berlu meg mégiscsak a miniszterelnök....
AndrásPéter7 2010.01.30 11:23:57
@Great Cornholio: Te sztem még nem láttál NFL meccset....
unalmas....na ne viccelj nézz már meg egy meccset mondjuk az idei rájátszásból!sok minden lehet,na de hogy unalmas,na az nem!
"szép mikor 12 mp akció után 20 perc taktikai állás van"
na ezt hol láttad??
Semmi meglepő nem történt a Serie A 20. fordulójában, ami egyből meg is látszik az üveggömb teljesítményén. Mindenki folytatta, ahol abbahagyta, azaz ha elképzeljük a kis nyilakat, amikkel a táblázatokon jelölni szokták a csapatok irányát, a formákat tekintve mindenki mellett…..
AndrásPéter7 2010.01.20 09:26:32
Emberek,az azért már vicc hogy azt is felrójátok szegény Dinnyének hogy vigyorog!a foci az élete ha nincs akkor ő meghal,és minden egyes gól vagy csel vagy egy jó passz egy szívverés a számára.valamint egy igazi brazil bohóc!
amúgy meg tutira biztosra mondom,hogyha az interben játszik valaki ilyen hasonlóan és eredményesen,akkor annak habosra van nyalva a segge!!
meg amúgy is azok akik itt most továbbra is senkinek tartják dinhot, azok pár éve amikor még más színű csíkok díszelegtek rajta imádva nézték és minden klasszis megoldása után megemelték a kalapjukat.....

valamint egyfojtába az a téma hogy mennyire szar az olasz foci minősége.....na most itt a milan aki a serie a legszebb fociját játszák meglehetősen offenzív futballal,csak ez sajnos nem tetszik a nem milan drukkereknek mert nem a saját csapatuk teszi ezt.....na erről ennyit

egyébként garantálom hogy a milan megveri az intert hétvégén,dinho jól fog játszani,de a hétfői postban úgyis mindenki le fogja írni a kommentekben hogy az inter sokkal jobb meg a milannak megint szerencséje volt,és majd nézzük meg hogy meddig tart a lendület meg hogy majd a mencseszter ellen villogjanak......
egyszóval teljesen mindegy hogy a barcát veri a milan vagy a sienát vagy hogy ronaldinho 6szor oda vissza adott kötényt a védőnek akkor is mindenki szar marad!!!!

na még egy utolsó:amikor a barca megverte mostanában a tenerifét 5:0ra akkor csak ennyit hallottál:húú azért gyerekek ez a barca,azér ez nem semmi,micsoda játék,isteni csapat.......
Ronaldinho egy szemétláda, hogy így elrontotta Becks visszatérését. A Milan meccse semmi másról nem szólt, csak róla, sem a duplázó Borriello, sem a hatalmasat harcoló, új erényeket csillogtató Amrosini nem volt sehol ahhoz képest, amit a brazil mutatott. Pedig elvben ez a Nagy…..
A Lazio pöffeszkedik a táblázat tetején, mögöttük a Napoli és az Udinese, épphogy befér a Bl-kontingensbe az Inter, a Juventust még a Catania is megelőzi, nem úgy fest tehát a tabella a bajnokság első hónapja után, hogy az erőviszonyoknak megfelelően rendezkednének be a Serie A…..
Az Inter és a Juve hasít az élen a Serie A harmadik játéknapját követően, miután Mourinhóék a jól startoló Torinót verték meg látszatra könnyedén, a Juventus pedig szardíniáról távozott az idén úgy látszik szokásosnak mondható 1-0-al a zsákban. Pompás feltámadást…..
Egy hely kelt csak el a dobogón, ez azonban a legkisebb jelentőséggel bíró harmadik, az első helyért folytatódik a bolond kergetőzés, melyben tartja a lépést egymással a két, egyaránt fontos rangadót nyerő élcsapat. Az Inter az első félidőben még nem tudott kifogni a csapatát…..
Kétszer állt továbbjutásra az Arsenal, mégis maga alá gyűrte a heroikus liverpooli úthenger, így aztán bekövetkezett amitől leginkább tartottunk. Ezalatt nem a pudlik továbbjutását értjük, hanem az újabb rémálommal kecsegtető angol elődöntőt, Liverpool – Chelsea csapó…..
Egy kérést fogalmaztunk meg a csoportkör után az idei Bl-szezont illetően: ne kelljen Liverpool-Chelsea meccset néznünk! Most úgy tűnik, kénytelenek leszünk, hiszen a Pool az Arsenal otthonában ért el döntetlent, ráadásul gólt is tudott szerezni, a Chelsea pedig ugyan kikapott a…..
Ez egy nagyon durva kis forduló lesz! Az üldöző szerepét terrierszerű határozottsággal alakító Roma a pontjait visszakapó, s ettől csak még tovább tüzelt Cagliarihoz utazik, ráadásul De Rossi és Perrotta nélkül lesz kénytelen szembenézni a kőkemény szardíniaiakkal. A…..
És akkor újra itt vagyunk Rorschachilag, keressük popp, ktn és Oarbeaskoa méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a…..
A Juve, úgy tűnik, eléggé megbánta, hogy a Roma nagy menetelésének kezdetén megrakta a farkasokat – és ezzel minket is abba a csalfa tévhitbe terelt, hogy azzal a Nerazzuri mezére varrta a scudettót – ezért úgy határoztak, visszacsempészik az izgalmakat a Serie A idei…..
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Ha egy bíró gyenge jellem, az majdnem olyan rossz, mintha vak lenne2. Van leglább három dolog, amit…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Az előző forduló némileg nyugodtabb párosításai után a 28. játéknapon kárpótlást nyújt a sors, hiszen a Roma-Milan szuperrangadó mellett olyan érdeklődéssel várt meccsek lesznek fent, mint a Juve-Napoli, vagy az Inter-Palermo, középen, mint az Udinese-Lazio és persze lent, mint…..
Szólásra emelkedett a szülinapi torta fölött Moratti a napokban, hogyaszongya Mancini csak Herrerához mérhető az Inter edzőinek sorában (pedig választék van ugyebár bőven), akkora zsugás. Nos, ha Mancio arra gondolt, hogy ez a Bl itten már úgyis lefőtt és már csak túl kell lenni…..
Azt vártuk, hogy az Inter szülinapi hevülettől fűtve majd könnyedén leaprítja a Regginát, a Roma foga pedig beletörik a Nápolyi kalandba, de egyikben sem lett igazunk: az Inter az első félidőben gyengén játszva lőtt kettőt, majd a másodikban már sokkal meggyőzőbb arcát mutatva…..
Rendhagyó hétközi beharangozónkat természetesen a tegnapi derbivel kapcsolatos meglátásaink zanzájával nyitjuk, aztán pedig rászabadítjuk magunkat a forduló, a szezon, az év legnagyobb jelentőséggel bíró rangadójára. Az Inter-Roma meccsek ráadásul az utóbbi időben szinte…..
          A játékos: Terry Butcher A meccs: Svédország-Anglia: 0-0, világbajnoki selejtező, 1989 szeptember 6. Rasunda Butcher fejbőre felszakadt a mérkőzésen, a sebet összeöltötték, és egy eredetileg fehér kötés került rá. A…..