Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magánzó és kamikáze

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden derült ki, hogy Orbán Ráhel (képünkön), Orbán Viktor miniszterelnök lánya nyerte meg a Magyar Turizmus Zrt. szakdolgozat-pályázatának innovatív kategóriáját fesztiválmarketing témájú munkájával. A média felhorkanása miatt Orbán Ráhel nyilvánosságra…..
Tudja, hogy a kormány propagandáját cáfolja a Hay Group Magyarország kutatása? A nemzet-közi cég tanulmánya szerint a Magyarországon foglalkoztatott munkavállalóknak csak alig 42 %-a nő (szemben a kormány által állított 52,1 %-kal), ráadásul ez 6 %-kal ala-csonyabb a két…..
Rájöttem, hogy mi a bajom, hogy mit érzek, hogy mi az a furcsa állapot, amiben egyre többen vagyunk; belesajdul a fejem, meg ott lejjebb valami, ami a szív és a tüdő között van, talán lélek lehet az, ami szorong, amikor olyan dolgok történnek, amelyek normális körülmények között…..
Csoda történt a kerületi képviselők ülésén – jelezték lapunknak megbízható forrásból: két fideszes képviselő, Noé László és Reznicsek Zoltán is megszólalt. A többiek változatlanul ragaszkodtak a Néma Levente szerepköréhez, egy hang és egy érv nélkül nyomták az…..
Ezt is megértük! Új konstrukciót szült a csepeli fideszes városvezetés. Megalkották a fedetlen fedett uszodát. Már csak egyet kell aludni és március elsején indulhatunk a Csepeli strandra, pontosabban – ahogy a szűkszavú, aláírás nélküli  meghívóban olvashatjuk – a…..
A szocialista párt központi hírportálján, az MSZP.HU -n vasárnap tették közzé Takács Krisztiánnak, az MSZP csepeli önkormányzati képviselőjének Reagálás Németh Szilárd hazugságaira című írását, amit most  változtatás nélkül közlünk: "mszp.hu -…..
magánzó és kamikáze 2013.02.25 14:17:08
@Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör: Azt érzem, hogy a stílust nem a Fidesz mossa ki, mégsincs.
Hát bocs'!
TUDJA, HOGY: > a Felcsúton, a miniszterelnök szülőfalujában működő Puskás Ferenc Labdarugó Aka-démia 3 milliárd forintos állami támogatást kapott saját stadionja felépítéséhez? A miniszterelnök felesége magánbirtokai mellett található létesítmény a tervek szerint 3000…..
 „Erkölcstelen, emberileg elfogadhatatlan mindannyiunk számára az a bosszúhadjárat, amelyet egyes fideszes önkormányzati tisztségviselők folytatnak Csepelen, a másképp gondolkozók és fiaik ellen. Ez nem „a bűn üldözése”. Ez maga a bűn!... Vannak azonban sokan, akik meg…..
magánzó és kamikáze 2013.02.14 10:21:20
A Csepel újság értesülése szerint beteg, nagyon beteg a Fidesz kétharmados falkaforradalmi önkormányzati frakciója Csepelen. A mai, a csepeli SZTK sorsát meghatározó rendkívüli képviselő-testületi ülésen egyetlen „mezei” fideszes képviselő sem jelent meg. Úgy tudjuk,…..
Budapest, 2013. január 27., vasárnap (MTI) - Új zsinagóga alapkövét helyezték el Csepelen vasárnap, a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján. Az új építményhez a csepeli önkormányzat ingyen adott egy üres telket - tájékoztatta a városrész polgármesteri hivatala az…..
magánzó és kamikáze 2013.01.29 11:13:22
@rendetafejekbe: Nagyon szép, hogy megvédjük a polgármestert miután tett egy vállalható mondatot (nem kéne, megtette), pedig nem bántott, nem ölt, nem stb senkit. Hihetetlen törtélnelmi érzékkel viszonylag igen tág (egy évtized) időintervallumra tesszük azt a korszakot, melyben életkorát tekintve ezt meg sem tehette volna.
Mindebből csak az következik, hogy mindenkiben saját magában keltődik a bűntudat többnyire okkal, kelteni nem igen lehet.
Egyébbként tök jó a nick neved!
Forint milliók és százmilliók repkedtek erre, arra tegnap Csepelen a késő délutáni homályban, miközben az adófizetők, a munkát keresők hazafelé ballagtak vagy a gyerekért mentek az óvodába, iskolába. Sokan már a vacsorát főzték. Mi eláruljuk, hogy Csepel fideszes…..
Ami a Csepeli Hírmondóból (CSH) kimaradt, mi közzé tesszük – 2013. 1. szám, január 17.: már más nyomja a lapot, ígéretek csődje, tisztázatlan pénzügyek, kerülgetett hivatalvezető, helyreigazítás Ábel Attila alpolgármester lódítása Rovatunk – a csepeliek teljes körű…..
A Fidesz választási ígéreteiből Csepelen semmi sem valósul meg. A csepeliek már tudomásul vették, hogy Németh Szilárd polgármester és mameluk serege soha nem épít fedett uszodát, és nem szerzi vissza a Csepeli Kórházat sem. Új kórházat sem fognak építeni.  Azt azonban,…..
Szenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke saját internetes weblapján  négy aláírással ellátott nyílt levelet tett közzé Bayer Zsolt közelmúltban megjelent, nagy vihart kavart, megdöbbentő, elfogadhatatlan cigány ellenes kijelentéseivel kapcsolatban. A levelet…..
Jól nézünk ki! Itt állunk most kétségek között vergődve, és nem tudjuk, kinek gratuláljunk. Azt írja az újság, a Blikk szerdai száma, hogy bár nehéz évük volt az adósságokkal küszködő helyhatóságoknak, több kerületi önkormányzatban milliókat osztottak ki…..
Töredelmesen bevalljuk: a Csepel újságnak ilyen eszébe sem jutott volna. Bűnünket azzal próbáljuk mérsékelni, hogy kép- és szó szerint idézzük blogtársunk, a Varánusz blog mai gondolatait és fotóját: Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó…..
Ellenzéki szervezetek szerint új alkotmányra van szükség, mert a jelenlegi alaptörvénynek se társadalmi, se tartalmi legitimációja nincs - jelentette be első egyeztetésük után szerdán a szocialista Bárándy Gergely. A megbeszélés részt vevői közös nyilatkozatot adtak ki: A…..