Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MNP

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örvendetes, hogy Hollywood nagy nevei is beszálltak a sorozatbizniszbe - az HBO-ra idén érkező Luck című sorozatban ugye Nick Nolte és Dustin Hoffman is fontos szerepet kapott, a pilotot pedig maga Michael Mann rendezi majd, de ezenkívül sorolhatnánk a az A-lista alsó részébe tartozó…..
Mint az látható, végre egyedi megjelenést kapott a Pivoblog. Kiváncsiak vagyunk a véleményetekre a külsővel kapcsolatban, ehhez a poszthoz lehet kommentelni.Az új dizájnért pedig foglaltassék aranyba a Nova Prompt Kft. neve. Ámen.Kiderült, hogy a Pivoblog olvasói ínyencek. A…..
Mint bizonyára sokunknak feltűnt, megannyi sportesemény főszponzora egy sörmárka. Következő összeállításunkban bemutatunk pár érdekességet, valamint olyan területeit a sportnak, ahol a sör szponzorként jelenik meg. Hogy ne mennyünk messze, gondoljunk csak hazánk foci…..
Szokásos krimihétfője (NCIS - 21:20, Gyilkos számok - 22:20, Kölönleges ügyosztály - 23:20) mellé egy Silent Hill című thrillert ajánl a Tv2 ma estére (01:40), gyógyíthatatlan kislány kerül egy furcsa lakosokkal teli városba, nahát. A film eredetije tán egy videójáték volt, de…..
comment:com Lassú, csendes este 2009.03.04 16:30:00
Tudjuk le a kötelező köröket, lesz Dr. House, Shark és Donnelly-klán a Tv2 műsorán (21:25, 22:25, 23:25), Az egység az RTL-nél (21:20), CSI, Odaát és Noymtalanul a Viasaton (21.05, 22:05, 23:05), valamint CSI:NY, Gyilkos elmék és Alias az AXN-en (21:00, 22:00, 23:00). Javarészük…..
Visszaeső munkakerülőnk, Toto92 küldte a Block Drop linkjét némi kommentárral: „Ebben a játékban a vízen lebegő kockákat kell eltüntetnünk úgy, hogy egy gyémánttal rájuk ugrunk. Mindezt kellemesen egymásba fonódó pályák, survivor levelek és hangulatos zene teszi…..
comment:com Kellemes októbert! 2009.02.08 16:31:00
Kellemesen nyálkás októberi idő van odakint portyázgató influenzavírusokkal súlyosbítva, tök fölösleges otthagyni a tévét. Ráadásul elkezdhetjük jó korán a tévézést, például Piedonéval, amelynek már a főcíme is elsőosztályú (Piedone, a zsaru, Film+, 17:15). Persze…..
Zekky: Van esetleg valamilyen információtok a "Majd a komornyik" című, kiváló angol sorozat DVD megjelenéséről?Egyelőre sajnos egyik kiadó sem tervezi, hogy kiadja idehaza.EasyFriend: Két sorozat magyar dvd-kiadásának kilátásaival kapcsolatban érdeklődnék. Az egyik a…..
Derekasan kitesznek ma magukért és értünk a csatornák. Na nem a két nagy, bár az egyiken futó Balzsay majd Erdei boxmeccsről (RTL Klub, 20:00) azért el tudom képzelni, hogy jó felvezető lehet a Will Smith főszereplésével készült Muhamad Ali életrajzi filmhez (Ali, Duna, 22:35).Aki…..
Úgy néz ki, hogy január 23-ról 29-re csúszik a Doktor House 3. évadának megjelenése.A Gyilkos sorok és a Magnum után újabb kulti-klasszit várhatunk a Selecttől: Hannibál ezredes, Rosszfiú, Murdock és Szépfiú felejthetetlen négyesét, vagyis a Szupercsapat 1. évadát. A dátum…..
Még senki nem kezdte el díszíteni a karácsonyfát, van, aki még meg se vette, úgyhogy még pont időben szólunk, hogy a legjobb dísz a vízzel töltött nájlonzacskó, ilyenből aggassunk a fára tízet-húszat, így kizárt, hogy fölgyulladjon a fa, ráadásul a fölösleges…..
És igen, eljött végre a nap, amikor újra elég mindössze egy mondat az ajánlóba: 21:10 Doktor House, 22:10 Született feleségek. A TV2 szívünknek kedves döntést hozott, amikor újra lefoglalta a szerda estéinket, de hogy ez neki miért jó, azt nem pontosan látjuk. Egy este ellőni a…..
Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy a főzőcskés realityk karakterei közé lehetőleg be kell válogatni egy modellt, egy szépfiút, egy idősebb figurát, aki nem baj, ha rocker, vagy táncdalénekes, aztán egy lúzert, aki először főz életében, és ha van a raktáron egy-két meleg,…..
Az a különleges helyzet állt elő, hogy ma azok is jól járnak, akiknek csak az m1-et fogja a szobaantennájuk. Megértem a helyzetüket, nemrégiben – a lavórra várva – heteken át mi is csak azt tudtuk fogni és hát alig-alig kapcsoltuk be a tévét. Az alkalmat megragadva,…..
Ne reménykedjünk, hétfő van, nincs semmi kihagyhatatlan a tévében. Kezdésnek a TV Taxit ajánlom (17:00, ism.: 00:20 m1), meg a halmozottan kényszerbeteg nyomozót (17:25 Monk TV2), aztán megismerkedhetünk Vietnám arcaival (18:30 m2) is. A tavaly készült magyar ismeretterjesztő…..
MNP 2008.05.19 18:57:19
comment:com Szex, horror, Demsa 2008.05.18 16:25:00
Hiába jó az idő, hiába dúlnak 29 fokok, szerintem egy ilyen szép májusi délutánon nincs is jobb dolog, mint egy TH&BS-filmmel eltölteni az időt egy elfüggönyözött szobában, nagy lavór bóléval a fotel mellett, amibe időnként belecsapjuk a merőkanalat és átöntjük a…..
Mivel ma estére már valóban megtörténik a bejelentés, így olyan sok szót nem akarunk vesztegetni az ABC műsorára, majd kiderül minden kedd estére. Ami a lényeg, hogy lesz Lost, Grace klinika és Született feleségek (még jó), nem lesz Férfi fán terem és Big Shots, és ha minden…..
MNP 2008.05.13 20:31:16
Kezdjük a mai ajánlót a legfontosabbal: az AXN 21:00-től (tányéros DigiTV-előfizetőknek 20:00-tól) vetíti a Lost negyedik évadának ötödik epizódját, azt, ami sok választ és még több kérdést felvet, és az eddig látott összes rész legjobbika a hardcore fanok szerint.…..
Különösebb kommentárt nem fűzünk hozzá, a brit Csillag születik egyik adásában volt látható a belinkelt produkció, érdemes Simon Cowell zsűritag arcát figyelni. ..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
comment:com Kitty, Kata, Jackie 2008.03.30 15:00:00
Tűzvonalban-függőként egyértelmű, hogy első helyen a sorozat mai epizódját fogom ajánlani. Habár már annyira régen volt az előző epizód, hogy nem is emlékszem hol hagytuk abba, valahol ott, hogy Demsa Bordást kéri meg játszon már léci a kezére, hogy kinyírhassa Szavinyit…..
MNP 2008.03.30 15:07:30
Sztrájkolnak, nem írnak, mi meg idegeskedünk, mert egyre kézzelfoghatóbb lesz az a félelmünk, hogy az idén már nem kapunk 24-et, normális Lost évadot vagy Szökést, és ez így szar. A magyar tévéket egyelőre az események még nem érintik, de begyűrűzik majd ide is a dolog,…..
comment:com Ázsiai tél 2007.11.11 18:58:00
Hull a hó, a fákra fehér prém terül, sárgán villogva araszol a sószóró, és csak a tévé előtt van manapság nyár. Éppen ezért hógolyózás helyezz inkább 19:30-tól nézzük meg Chihiro Szellemországban című rajzfilmet a Dunán. Vagy, ha a japán csodavilág túl sok, akkor…..
Ha már este hatkor a tévé előtt találjuk magunkat távkapcsolóra kulcsolódott marokkal, akkor egyértelmű, hogy m1, BBC, Bolygónk a Föld (18:25). Amikor a múltkori epizódban a gyilkos gombák átvették az irányítást a rovarok agya fölött, aztán előbújtak a döglött rovar…..