Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lám-lám

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..
lám-lám 2012.11.20 16:04:05
@Trigon_: De jó is lenne, ha lenne házam, viszont Nekem van gyermekem és van arról fogalmam, hogy egy gyermekkórus nem úgy állítható össze, hogy kinek van hozzá kedve?
Már korábban, rendszeres gyakorlásra és énektudásra van szükség és ezt veszi ingyen igénybe az MTVA, de másokat akik még a produkcióban részt vesznek azokat nem csokival fizetik ki, és a gyermekmunkát is ki kell fizetni.
lám-lám 2012.11.20 17:41:48
@Trigon_: A Gyermekkórus aki ingyen énekel és
mögötte tátog aki még akar, na az egyik kötelező éneklés, a másik meg önkéntes tátogás, egy a közös benne, hogy ők csokiért, mások meg fizetésért.
A kommunista múlt lezárásában marha jók vagyunk. A rendszerváltás után 12 évvel volt bátorságunk megnyitni a Terror Házát, 22 évvel utána még mindig nem kapartuk össze a bátorságunkat az ügynöklisták megismeréséhez. Az Orbán kormány naponta lezárja a kommunista múltat,…..