Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AltoAdige

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, egy BMW-től még mindig azt várja a nép, hogy a fémmunka legyen pazar, az elektronika csak a bónusz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
AltoAdige 2012.03.01 16:53:20
@alibiman: Vilagos, vagany gepek a BMW-k, en egy Audi 4 utan valtottam egy 3-asra 1,5 eve es bevalt az auto. Hamarosan cserelni szeretnem, mivel megy bele a km, nem ceges auto, ezert nagyon vartam az uj 3-ast. Aztan a testfahrt utan, amikor visszaultem a jelenlegibe ugy ereztem - erzem, hogy nem erdemes egy halom penzt a 'valtasba' olni. Szep az uj 3-as, egy uj modell pedig kulonosen is csabito, de lehet, hogy az uj 1-es lesz, kicsit tobb extraval.

Kosz az infoert, en azt gondoltam, h. a BMW velunk europaiakkal fizetteti meg a kulonbseget, hogy kedvezo, alacsony arakkal vonzova tegye az amerikaiak szamara a modelljeiket.
AltoAdige 2012.03.01 18:06:55
@valerossi46: valoban, nem magyar atlagfizeteshez arazzak, de az is erdekes info, hogy flottas ceges kocsikent viszik a nagy Nyugaton is tobbsergeben, mert sok maganszemely inkabb megvarja, amig 2-3 evesek lesznek. Legalabbis nekem ezt mondta 2 bmw-s "elado" Soprontol nyugatabbra.