Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ogir

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
A bankok szarrágásáról végtelen ódákat lehet zengeni, de az, hogy egy sosem használt, sosem aktivált hitelkártya megszüntetésekor az Unicredit Bank 2x húzza le a tranzakciós díjat, az valami elképesztő. Tavaly, 2011 februárjában megkeresett  a Fundamenta azzal az ajánlattal,…..
ogir 2012.03.01 16:41:18
@Nazareus: Ezekre nem kell hitelkártya, máshogy is megoldható.
ogir 2012.03.01 16:20:37
@Nazareus: Igen, ha mindig minden esetben betartod a határidőket, akkor lehet igy is kijönni belöle. De ez nem jellemző az átlag emberre, különben nem érné meg a bankoknak.A hitelkártyát úgy hívják, hogy beetetés. Ezen emeberek számára ez nem más mint egy lenyulás, és kerülni kell. Amúgy aranyszabály: Addig nyújtozkodj míg a takaród ér!
De, hogy finomítsak rajta, egyszerű fogyasztási cikkeket hitelből vásárolni ökörség.
ogir 2012.03.01 16:38:55
@Holo: Ne várjuk semmi jót egy banktól. Ez nem egy jótékonysági intézmény, hanem egy kő kapitalista dög. Pénzgyár. Ha igénybe vesszük szolgáltatásait, tájékozodjunk hogy ne lepödjünk meg. Ha kihasznál, vagy vissza él tudatlanságunkkal, akkor ne hagyd magad,már ha rájössz. A posztoló sajnos pénzügyileg tudatlan, ezért bármit megcsinálnak vele. Talán ezeket elolvasva már nehezebb lesz rászedni. De köszönjük neki az infot: Unicreditet is messze elkerülöm.