Regisztráció Blogot indítok
Adatok
* Der Zebulon aus Tirol *

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Méltatlanul keveset foglalkozunk a kéményseprőkkel, akik elképesztő tízezrekre veszik le az embert azért, hogy 2 perc alatt végigjárassák a tekintetüket egy kis aknanyíláson, amire csak kéményseprőszemmel látható vegytintával nyilván olyasmit írtak, hogy "Na, ezt a…..
* Der Zebulon aus Tirol * 2007.12.12 16:55:46
Vitán felül a Tescóban talált béna árcédula a legtöbbet fotografált téma a Homár történetében, most mégis ki merem mondani, hogy ez itt a legjobb terméknév-félrefordítás ever. Annyit röhögtem már rajta, hogy most lezárom a gépet, és lazításnak Gung Bao Sándor forradalmi…..
* Der Zebulon aus Tirol * 2007.12.10 05:16:52
Nem igazán tudunk pontos dátummal szolgálni, de szinte bizonyosnak látszik, hogy az elmúlt hetekben (vagy hónapokban?) lopva, mondhatni fű alatt megérkezett Magyarországra a fejlett nyugati civilizáció legjobb szénsavas narancsüdítője, a francia Orangina (hivatalos .eu-s honlap itt, a…..
Vadkapitalizmusban nyilván a Mikulás sem a régi. A kéményen kommandózás helyett másfél órát késik, elhagyja a jó és rossz gyerekek listáját, aztán a végén még azt is bedobja, hogy nem tud visszaadni húszezresből, ahogy András tapasztalta:Bár a mai nappal egy évre,…..
Jonatán találta ezt a bájos terméket, amelyen egy láthatóan kiskorú fiú lebbenti fel a fátylat elsődleges nemi szervéről a mégkisebb korú lánynak, aki ezért bizalmába fogadja:Egy 10-es babazokni-csomag kisautós és hóemberkés darabjai között bújt meg az alábbi,…..
Szia 8-lábú, a múlt héten vásároltunk a Spar-ban, de csak tegnap este pakoltuk ki a hűtőt, hogy van-e még valami ehető. Találtam is tarját, de érdekes volt: csomagolás napja október 25, fogyasztható: október 24... Ugye szerintetek is csak valami számítógéphiba lehet....???? Én…..
* Der Zebulon aus Tirol * 2007.11.06 17:01:14
Meghökkentő, azaz meghökkentően vicces fotókat csinált egy készülő luxusüzlet kirakatáról Belső Elhárítás, a Nincs irgalom blogba. Nézzék meg, olyan, mint egy felvillanyozó húsipari műalkotás...
* Der Zebulon aus Tirol * 2007.11.03 14:19:49
Stöcki kolléga, a flashjátékos KMK-blog gazdája adta ide elképedve a szezon legostobább magyar reklámtermékét. A Nivea "for men" termékcsaládjának szerveztek egy SMS-nyerőjátékot, ezt marketingolnák ezzel a papírra nyomtatott mókás szörnyszülöttel. Képzeljenek el…..