Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elchango

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bumeráng Folytassa, Demszky! 2018.09.25 20:10:06
Aki elolvasta a 24.hu-n megjelenő Demszky-interjút, az tökéletesen fogja látni annak a majomparádénak az egyik legabszurdabb szegletét, amit történetesen úgy hívunk: ellenzék. Kétségtelenül én magam is unom annak a szajkózását, hogy a régmúlt politikusaival, többszörösen bukott és korrupt figurákkal…..
Elchango 2018.09.26 16:21:04
Robert Schwartz írása a Deutsche Wellén jelent meg Bulgária külügyminisztere, Ekaterina Zaharieva ismételten a schengeni zóna bővítésére szólította fel az Uniót. A Die Weltnek adott interjújában nem csupán általánosságban a bővítést tartja kívánatosnak, hanem Bulgária és Románia csatlakozását az…..
Itthon már minden rendben, a kormányfő az új keresztes háború élére vezényelte önmagát. Ha a vasárnap délután elhangzott miniszterelnöki évértékelőt – valójában a Fidesz elnökének választási kampányindító beszédét – nézzük, Orbán Viktor szerint Magyarországgal neki már nincs dolga...
Elchango 2018.02.18 21:02:40
@Behajtó70: lol...
Luxemburg Európa és a világ egyik leggazdagabb helye, nyilván nem lehet olyan nehéz 10 olyan dolgot összeszedni, amiért jó ott élni – gondolná az ember. Szerencsére azért Vera posztja (ami természetesen a Tíz dolog-sorozatra íródott)  nem erre koncentrál, hanem olyasmikre, melyek kellemesebbé teszik…..
Elchango 2018.02.08 16:44:44
@MACISAJT:
1 nagyon jo es regi ismerosom elt ott.Haaaaaaat,amit itt ebben a posztban olvastam,kvazi total az ellenkezojet mondta nekem.Kb 2 evet birt ott ki az illeto, es azt hiszem 2016 vege korul le is pattant....
Olyan unalmas,almos 1 hely mint egy vilagvegi tanya magyarorszagon...Szo szerint azt mondta,hogy mar este 7kor kihaltak az utcak, semmi de semmi elet.Boltok, ettermek minden uresek....

Jah es igazad van: Engels es Assholborn (segglyukban szuletett) a 2 NAGY EUROPAI, akik megmondjak,hogy ki az A kategorias, es ki lehet a B kategorias. A troger luxuskomcsi meg azt is kitalalta,hogy jo lenne ha takarodnank az EU-bol.Miert nem a luxuskomcsi pl?Ennyi erovel Ok is huzhatnanak kifele.....
Beizzította kampányát a DK. Ott ütik a kormányt, ahol a legjobban fáj, és ahol a társadalom többsége Orbánék ellen van.  Miközben lassan az összes ellenzéki párt egymással van elfoglalva és fűtött tévéstúdiókból üzenget a másiknak, addig Gyurcsány - úgy tűnik - megtalálta a Fidesz-rezsim gyenge…..
Passauban folytatódott az itthon már megszokott ámokfutás...
Elchango 2017.10.28 15:08:32
@káposzta: kosz nem.
hat igazabol nem vagyok oda a fideszert se, mert ha az elmult 7evet nezem,akkor felig tele a pohar, felig ures...rengeteg jo dolgot tettek,de semmit se er az egesz,ha a masik oldalon meg rohamleptekkel rombolnak hozza....

De! meg kell,hogy nyugtassalak! Inkabb 1000szer narancshivo leszek,minthogy eccer az eletben is kinyogjem,hogy en a selejt szegfusoket tamogassam...

Szoval 1 szo mint 100: aprilisban irany szavazni! Es eletemben eloszor odateszem az Xet....a fidesz melle! csakazertis,mert annyira,de annyira melyen gyulolom a ballib csicskasereget,hogy konyorgok inkabb OV-nak csak megint O legyen 18tol.Es akkor mindenki jol jar: egyutt rohoghetunk a ballibekkel.Ok magukon, mi rajtuk...
Elchango 2017.10.28 15:11:35
@libsi nóta bárki unja: meg a ballib trogereket is bent a parlamentben...teljesitmeny nelkul sose lesz semmi. nincs ingyenebed.
Majd ha dolgoznak azon,hogy Ok legyenek,akkor majd Ok fognak tudni lopni az EU-s penzekbol...Jah,hogy azt mar nemis fogjak korrupcionak nevezni,az mar mas kerdes.

Ha libsik lesznek,korrupcio se lesz.
• Magyarország migránsmentes övezet, pedig Soros ármánykodik  • Az Orbán-kormány szívóágra került a külföldi kiküldetések esetén fizetendő bérek ügyében • Most dől el, fennmaradhat-e az egységes Európa, amely a szabadságon és az emberi jogokon alapszik ..
Elchango 2017.10.24 15:35:00
@HaD: miert kell neked karakter,nyomi? Nem tudsz olvasni?
Jah, jut eszembe, a verkomcsik (uj, nevukon ballibek, vagy haladok, modernek, demokratak) azok csakis moszkvara tudnak egybol asszocialni....szinte reflexszeruen....

Most ugye Brusszel a meno,de mindenki tudja,hogy ver nem vallik vizze...foleg nem a komcsi, bolsiver...Moszkva az igazi otthonotok.
Philip K. Dick horogkeresztes-felkelő napos disztópiája a világháborút elvesztett Amerika lakóinak életébe enged bepillantást nyerni és ezáltal kiemelkedik a szokásos sorozatos alapfelállások közül. Nem is sci-fi, de nem is történelmi dráma, egy kicsi mégis van benne…..
Ma éjféltől lezártuk a horvát-magyar zöldhatárt, és a határátkelőkön is fokozódik az ellenőrzés. Mire számítsunk? Sok minden lehetséges. Első körben nem zárnám ki egy újabb balhé lehetőségét. A horvátok már nem vonatoztathatják át hozzánk a menekülteket. Innentől…..
Elchango 2015.10.17 19:31:07
1 resz: Magyarorszag tuti,hogy szolidaris lesz a bejovo migransokkal: az osszes sved, finn,norveg, dan, nemet, francia, osztrak, holland, belga, angol migranssal, akik nem akarnak majd 1 olyan orszagban elni,ahol a muszlim laksossag 100%-ban lesz par evtizeden belul. Pl.: Brusszel 2030-ra es a Saria jog lesz bevezetve. Megsugom,hogy Nyugat Europa egyes reszein,varosaiban mar most is a saria jog mukodik, ami azt jelenti,hogy a helyi belga, angol, francia,nemet rendor be se teheti a labat,nemhogy 1 helyi,mert a Saria szerint fognak vele szemben eljarni.........Ez a jelen. Most 2015-ben. Majd varjuk meg mit hoz 2025 vagy 2045. Bar nagy reszunk lehet mar elni se fog akkor, de a gyerekeink.........

2. A kitiltasrol: Es? Kit erdekel? Ki nem szarja le ha valaki valahonnan ki van tiltva? Vida Ildiko ket naponta repkedett az USA-ba a maganbizniszet intezni vagy mi? Maganugye,hogy kitiltottak.
Csak megsugom,hogy az amerikai hatosagok naponta tucatszam, ha nem szazaval tiltanak ki embereket a nagyvilagbol,akik nem lephetnek be jo ideig az USA-ba,mert nekik olyan indokaik vannak.

Pl. az egyik kolleganom unokatestveret azert nem akartak beeengedni a Chicago-i repteren az USA terultere,mert a csaj ahova ment, nem jo ZIP kodot irt a feher kartyara,amit a rendszer kidobott es bezartak a szobaba,ahova a kiutasitottak kerulnek. Adtak neki par orat,hogy kotorja elo a helyes ZIP kodot a cimhez,ahova megy,maskulonben megy haza egybol. Megkapta telefonon es belephetettt.
Szoval Vida Ildiko ugye akkora kurva nagy szam?????????????????????????????/
Elchango 2015.10.17 19:58:46
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

De azt ne feledd,hogy ez az "aldott allapot" azert van most meg,mert a szerb maffiaallam (igen az, egy allja troger balkani maffiaaallam,akarcsak koszovo meg a tobbi szar) nem buszoztatja fel a menekulteket a magyar hatarra.

Ha vagy 5-10 napig megis felbuszoztattak volan oket (mert amugy kurvajo uzlet mindenkinek,mert mindenki lehuzza az arabot,negert mint a pinty) es osszegyult volna vagy pl. cirka 25-45 ezer bantu,akkor a kerites semmit se ert volna. Ott mar csak aknazar, tuzparancs es villanypasztor allitja meg oket. Oda a mostani magyar erok kevesek lettek volna.

Most annyit elertunk,hogy lesz olyan nap,hogy 0 azaz nulla megszallo fog belepni magyar teruletre es hamarosan es visszaall a rend. De ez nem jelenti azt,hogy nem kell oda eloero,mert mihelyst rajonnek,hogy elkezdi Magyarorszag leepiteni az ottani eroket,egybol ezrevel fognak megjelenni megint mint a saska. Vagy a ferges galambok,amik mindent osszeszarnak.

Amugy Magyarorszag nem oldotta meg ezzel a valsagot,de hatalmas erofeszitesekkel kiteritette a kormany oket az orszagbol (ami csillagos 5-ost erdemel,de mar juniusban vagy meg korabban meg kellett volna ezt tenni) es most mas orszagok paholybol neztek minket es dirigaltak mint 1 boxmeccsen,hogy mit kell tenned,most magyarorszag beszervezte oket (nagyon okosan) a ringbe es mutassatok meg,hogy akkor,hogy is kell boxmeccset nyerni. ha Ti olyan uberfaszak voltatok vagy orultetek,hogy a szelen vagytok es benneteket nem erint(pl. Szlovenia).

most mind megmutathatjak a tutit. es mi fogunk a paholybol dirigalni meg rohogni.
Az IMF júniusban megjelent országjelentése nem bánt kesztyűs kézzel a magyar kormánnyal. A 98 oldalas dokumentum számos pontján megtalálhatóak az aggodalomra utaló jelek: továbbra is számos rendszerkockázat van a gazdaságban, a konvergencia nagyon lassú, a kormányzati programoknak…..
Elchango 2014.06.18 10:08:56
@♔bаtyu♔: pontosan igazad van. Minden szavad szo szerint igaz. En rendszeresen jarok cseh-lengyelorszagba es gyakorlatilag becsukott szemmel is vezethetnek Szlovakiaban. En Namestovo-nal szoktam atjarni. Hat irgalmatlan putri azt kell,hogy mondjam de a keleti-eszak keleti reszt mar inkabb nem is jellemeznem.
Toketerebes kb. olyan allapotban van mint nalunk Ozd. Semmivel sem jobb.Poprad mint Miskolc.
2 eve a horvat tengerparton voltunk nyaralni es megismerkedtunk 1 lengyel csladdal es mondtak nekem,hogy magyarorszagon vmi kis falun mentek at es milyen pusztulat volt es villany sem volt. Mondom csakugy mint nalatok Lengyelorszagban.
Kelet Lengyelorszagban mentem at olyan kisvarosokon, ahol este 7kor mar total sotetseg volt. Se a hazakban nem egett a villany sem kozvilagitas nem volt.Ez K. Europa mondtam neki.
Szlovakia meg meredeken rosszabb allapotban van Mindharom V4 orszagtol,hiaba a keresetek papiron, statisztikaban magasabbak.
Nem egy Lichteinstein az teny (es soha nemis lesz) bar Magyarorszag sem lesz a kelet Hollandia-ja. (mert ugye az is lapos mint Magyarorszag de gazdag)
A ránk váró újabb kelet-európai konfliktusok előtt sokan – az új ukrán rend vezetőihez hasonlóan – még mindig nem fogják fel, hogy a nyelvi sokszínűség a leghatékonyabb módja a nemzet megtartásának. Hitetlenkedéssel vegyes csodálkozással fogadja mindenki, amikor…..
Elchango 2014.02.26 16:07:40
@'it's cool to know nothing':

teljesen igazad van komam! Ellenseg mind. Szerb, szlovak, roman foleg!

"Öljétek válogatás nélkül azokat a magyarokat, akik nem hajlandók román hitre térni.”
– Horea parancsa

na ezert nem erdemlik meg,h 1 szot is megtanuljak toluk. Es igy is gondolkodik meg a legszelidebb roman is.

Jah es persze igazad van a kommentekkel kapcsolatban. Menj fel a youtube-ra es nezz szet miket irkal rolunk ez a 3 diszmadar nemzet fiai.
A mongol idiota a legkisebb.
Matthew McConaughey 2011-ben hamvaiból támadt fel, bebizonyítva, nemcsak Hollywood ügyeletes szépfiúja, aki B-kategóriás romantikus komédiákban dobogtatja meg a női szíveket, hanem komoly színész, igazi A-kategóriás tehetség, aki a Mielőtt meghaltam főszereplőjeként élete egyik…..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Egy nemzet dühe fordul a labdarúgók felé, holott ők csak azt csinálják, amihez értenek. Most nem kéne hagyni, hogy az Alkotó kushadni (sütögetni) menjen. Túl vagyunk a nehezén, kaptunk egy nyolcast Hollandiában. Aki látta a meccset, érezhette: ezek a szürke, dolgos iparos…..
Az elmúlt napok eseményeit elnézve sok minden eszünkbe juthat a polgárháború szélén táncoló Egyiptomról, legkevésbé talán a béke, és a barátság. Pedig mint Timi beszámolójából kiderül, belülről teljesen másképp néznek ki a családi emberi kapcsolatok, mint a jelenlegi…..
Elchango 2013.07.04 08:50:17
@zopilote: de.
azon gondolkoztam,h ne valtoztassam at El Chango Mendez_the monkey -ra. Elvegre El Chango ugyis ismert,hogy The monkey:-)))))
Elchango 2013.07.04 08:54:11
@tilmir: dehogyis nem. Azert elegge kibassza a biztositekot,hogy a magyar parlament homokba dugja a fejet es semmit nem tesz ellene. Ugy tesznek mintha a problema soha nemis letezne.Tehat ami nem letezik arra torvenyt se kell hozni.
Hogy irtak par hete az origon?
Harcos nep a magyar,mert veri a csaladjat.
Na koszi. Akik ezt hagyjak mint felelos donteshozok nemis ezen a bolygon elnek.
Elchango 2013.07.04 15:15:25
@GERI87: melyik reszen voltal? del-kelet vagy del-nyugat?
Menj el Michalovce, Hummene, Terebes kornyekere.
Nincs szlovak (feher?) az utcakon csak kokerok. Szinte 99% csak kokerok.
Görögországról sajnos manapság mindenkinek a válság és a kaotikus helyzet jut az eszébe, így különösen érdekes, miként élik meg az ottani mindennapokat az emberek. Ebbe nyerhetünk ma részletes bepillantást Pink Elephantnek köszönhetően. (A képeket én…..
Az Egyesült Államok az utóbbi évszázadban szinte folyamatosan az ígéret földje volt emberek millióinak, és ma is az, csak ma jóval nehezebb letelepedni ott, mint akár pár évtizeddel ezelőtt. A lehetőségekről és a szabályokról Sándor írt részletes és érdekes…..
Elchango 2013.03.31 13:44:16
@kék madár: latod te is kiforgatod a szavaimat. En nem azt mondtam,hogy a Bela ismerosenek az ismerose meselte valakinek,hogy az USA es CA 1 nagy rakat szar.
Elso kezbol, aki ott jart kerdeztem es nem a szajhagyomany utjan terjedo szaroknak hiszek.
Bocs de en se hinnem el a nepmeset. Annak kivancsi vagyok a velemenyere elso kezbol aki ott el, jart, stb de a tobbi nem.
Szoval olvass utanna meg egyszer lecci.
Elchango 2013.03.31 23:12:08
@kék madár: hulye idiota. Ennyi a velemenyem rolad. Kurvasul nem erdekel a (tenyekkel alatamasztott, izekre szedett) velemenyed se amerikad. Elj boldogan ott meg vagy masik 140 evet valahol a Compton kellos kozepen oszt szevasz. 1 napra se mennek oda lakni nem,hogy egy eletre. Akinek meg bejon az a hely sok sikert hozza.
Elchango 2013.04.01 10:55:30
@kék madár: na neeeeeeeeeeeeeeeee mar magyarul nemis megy? csak igy English fluent lokod,hogy "low"?
Ha már megvan az elhatározás (jobb esetben az új munkahely is), akkor jön a határátkelés egyik leginkább idegőrlő része: az ügyintézés. Mai hősünk, Gabriella amerikai férjéhez költözött ki – ha azt írom, hogy nem volt egyszerű dolga az ügyintézéssel, akkor még finoman…..
Elchango 2013.03.26 09:00:36
@Jani haverja: te csak hiszed janos. Nezz utana a lengyel burokracianak. Mivel nincs okmanyirodajuk ezert mindent csak az adott lakcimed szerinti polgarjeno hivatalban ahol agyba fobe szopatnak. Lengyel allampolgar pl. mindig szuletesi anyakonyvivel igazolhatja magat!!!!Szemelyi, stb nem fogadnak el es minden egyes ugyintezeshez kulon 1 peldanyt kell venni es lovesuk sincs semmirol az ugynitezoknek. Jah es persze menjel fotztasd magad valami szar fenykepesznel minden szarhoz es 20szor kuldozgetnek vissza,hogy a foto nem jo mivel a lengyel hivatalok csak olyan fotot fogadnak el,amin felreforditod a fejedet,hogy latszodjon a fuled.
Ha ez meg nem eleg soha semmit sem postaznak es mindenert neked kell utazni vissza. Na ez most egy olyan kis orszagban mint Lengyelorszag ez semmi.Plane ha delen, a szlovak hatarnal van a lakcimed es pl. Gdanskban dolgozol. Ehhez kepest a magyar burokracia alom!Es meg jo par europainak mondott orszagehoz kepest is.Sorry janos de nekem csak jo tapasztalataim voltak a magyar burokraciarol. Lehet azert is mert elotte rakeszulok,hogy mi kell es nem er meglepetes. Okmanyirodaba se toppanok be csak ugy,hanem elotte felhivom oket, elmondom mit akarok es megkerdem mit vigyek magammal biztos ami biztos alapon.Erdekes meg sose szivtam a brokit