Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öreg Halász

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még ma is jól láthatók a már több mint öt éve kirobbant ingatlanpiaci válság nyomai. Becslések szerint az Európai Unióban mintegy 11 millió üres lakás található, ami több mint kétszer elég lenne a kontinens hajléktalanjainak ellátására. Mintegy 11 millió lakás áll…..
Öreg Halász 2014.03.17 15:44:02
@tip: Szerintem te folyamatosan csúsztatsz.
Itt kurvára senkit nem érdekel, hogy milyen egyedi eset történt Hessenben, vagy mi van Bajorországban.

Hozhatok én is példát, hogy Amerikában így-úgy lelőtték a betörőt; és ? Magyarországon nem lőheted le.

De te nyugodtan költözzél Bajorországba, vagy Hessenbe, vagy ahová akarsz.
A Simon Wiesenthal Központ plakátkampányba kezd Németország nagyvárosaiban. 25 000 eurót kaphat, aki ma is élő háborús bűnösök nyomára vezeti a szervezetet. „Késő. De nem túl késő! Utolsó esély művelet II.”- áll majd a plakátokon, melyeket Berlin, Hamburg és Köln…..
Öreg Halász 2013.07.17 13:41:21
MLM átverés Botanoo 2011.05.30 22:38:00
Botanoo, a Carbon Credit kereskedelemre építő újabb lehúzó Multi Level Marketing csoda. Újfent a környezetvédelemre érzékeny és egyben hiszékeny embereket akarja valaki jó rászedni és más kárán gazdagodni. Miről is van szó? A marketingduma az, hogy vegyél Carbon Creditet,…..
Öreg Halász 2012.03.01 07:56:37
@milédy: Én benne vagyok az "üzletben", annyiban, hogy én is beléptem, és befizettem 1200 Eurót. :-(
Mit ragozzam ?
Látványos prezentáció, előadás, segítsünk megmenteni a Földet, és még keressünk is rajta.
Úgy hirdették, hogy "Zöld projektek", persze, jó lenne zöld beruházásba fektetni.. akkor még nem tudtam, hogy a Botanoo.
Igazából nem láttam át (és most sem látom át) azt a credit-kupon dolgot, a lényeg, hogy mindig csak "majd" válthatjuk át a crediteket valódi kvótákra. A kuponok ára persze szépen nő a belső rendszerben, de nem tudod eladni !!! Az elején csak pedzegették, most nyíltan megmondták: azzal lehet pénzt keresni, ha mást beléptetünk, építjük a "lábunkat", mindig a rövidebbet, hogy kevésbé legyen rövid.
Hát én nem fogok senkit átverni.. :-(
Nem akarok erről irogatni, igyekszem elfelejteni, bár ennyi pénzből valami értelmeset is csinálhattam volna.. pl. a Vöröskeresztnek adom, vagy a Máltai Szeretetszolgálatnak..

Van valami jó módszer kiszállni ebből a Botanooból ?
Legalább a pénz egy részét visszakapni ?