Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuhajja

1 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az idő, készen álltok a mocsokra? Fel vagytok készülve, hogy a zenei pokol újabb bugyraiba merüljünk? Ajánlom, mert ez itt újra a Saturday Night Holocaust! Ma, mint egy, az első rész közvetlen folytatásaként, a pop-punkot vesézzük ki. Kezdjük is pár érdekes adattal.…..
csuhajja 2009.07.15 11:16:47
Hey, hát ötletes kis cikk ez, bár lenne egy-két hozzászólásom. Nem köekedni akarok, és nem vitatkozni, ez csak az én olvasatom a dolgokról. Egyrészt a powerpop cimke sztem csak vicc, legalábbis a powerpop az a műfaj, amit aztán végképp nem lehet körülhatárolni, de nem is kell, ez így jó. Szóval nem kell komolyan venni.
Másrészt a post-punk vesézgetésébe annyira ugranék bele, hogy a post stílusok mindig oylan stílusok, amik az utótagban meghatározott stílusból kialakult, gyökereiben hasonló, de annál már másabb stílus. (ez elég matekos volt:P) Szóval a post-punk-ba konkrétan beletartozik a pop-punk is. Más kérdés, hogy időközben kinőtte-e magát a post-stílus, mint pl a post rock esetében.
A Skatepunk olyan meghatározás, mint a calipunk+so-cal punk, tehát magát a szubkultúrát köti össze a zenével, mint a gengszter hiphop,- ezek ilyen mondvacsinált stílusok, nem kell velük törődni.
A Pop-punk alapvetően a dallamos, populáris punk zenére vonatkozik, ami lendületes, energikus, de ugyanakkor énekelhető, és nem sértő (elég gázul jönne ki, ha egy "pop" alőtagot kapott stílusban anyáznának), tehát azok a csapatok, akik anyáznak, vagy fikáznak bárkit eleve nem lehetnek pop-punk. Az szimplán punk, v dallamos punk.
A Nehéz Áram egyértelműen nem jó zenekar, és ráadásul elég sokat ártottak maguknak a myspace/hotdog spamjükkel, ennél több szót nem is érdemelnek.
Az After Classes dalait, ha jól tudom 2002-ben vették fel (legalábbis azokat, amik fent vannak neten), tehát az már egy kicsit lejárt, az meg hogy stílust váltottak, hát nem tudom... A Falcongate is stílust váltott, és elég jól sikerült, még ha a "true arcok" akkor el is fordultak tőlük, de szerintem mindenképpen jobbak lettek, úgyhogy várjuk meg mit hoznak ki, és utána vesézzük ki.
A Link-x-ről nem hiszem, hogy érdemes beszélni, fennállásuk alatt nem igazán hoztak túl sok ötletet, és az énekhang ott is kritikán aluli, cskúgy mint a legtöbb magyar zenekarnál.
A High Socks-ot mindig kevertem a 14 Aliennel, mert asszem ugyanonnan jöttek+kb egyidősek. De ez egyáltalán nem biztos... Na mindegy, utóbbi szerintem tök jó irányba indult most el, habár tény, h nagyon nem kísérletezgetnek, és az ének borzalmas és hamis is. Wuhhh.... De msot vannak fent már új dalok.
A fél-x meg szerintem egyáltalán nem ez a kategória. Na ennyi.
Ajánlanám még a Szükségállapotot, akik zeneileg tök sokat fejlődtek, de ott s katasztrófa az ének, a Nikson-t, akik MxPx tribute zenekarként élnek lényegében, és a Reflected-et, akik viszont jók lennének, csak nem mernek.
üdv

Tiv.
  Egy egyszerű regisztrációval megnyerheted az 50 darab kétszemélyes Heineken Balaton Sound bérlet egyikét!Dia nevű kedves olvasóm küldte!Link: www.heinekenmusic.hu/..
csuhajja 2009.06.25 11:04:06
@Lacusma: jaja, ez így van, de sztem egyáltalán nem baj.
Ingyen cuccok Heineken 2009.06.09 14:36:18
csuhajja 2009.06.25 11:02:36
@Lacusma: Durva azért, h az emberek mekkora szemetek, másokból gazdagodnak.
#54 nevezés a blogjátékra Link: www.baba.hu/trukkosjatek/index.html..
Akksi, szoftver, legénybúcsú Jelentem, túl vagyok az első napokon, és már-már kezdem belakni vadonatúj szerzeményemet, a Nokia N97-et. Az első bejegyzésben taglalt kicsomagolást követően először is alaposan feltöltöttem az akksit és csak azután kapcsoltam be magát a…..
csuhajja 2009.06.11 15:47:59
@SÖRSÖR: Hát azért az durva lenne, bár hallottam olyat, aki a házát játszotta el...
Ingyen cuccok Te filmed. Te nyarad. 2009.05.20 09:25:57
Fesztivál csomag. A VOLT-ra, a Balaton Sound-ra vagy a Campus Fesztiválra. Fesztiváljegyek, italbón negyvenezer forint értékben és egy meglepetés program.      A fesztivál teljes idejére, 1+3 főre. Mindez egy győztes kisfilmért. A sztori adott, a technikát Rád…..
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
MedIQ Orvosi táska 2.0 2009.05.26 22:32:27
A háziorvosok táskája gyakran teljes túlélőkészletet tartalmaz, beleértve rengeteg gyógyszert is, melyeket rendben tartani, szavatossági idejüket figyelni nem kis munka. Itt jön a képbe a DoctorsbagUK.com, a háziorvosok Royal College társasága által elindított szolgáltatás.Havi…..
Nyeremények A 10 legjobb pontszámot elérő játékos nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája focilabda és - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D pohárkészlet (4 db pohárral) A 11-25. helyezést elérő játékosok nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D…..
csuhajja 2009.04.10 14:05:47
@jomsa: Volt régen olyan pohár, mintha mindig fagyott lenne, sztem ez is olyan, nem tudom miért...:) De biztos minőségi, a heineken mindig adott a minőségre!
Ingyen cuccok Zene mindenekfelett 2008.11.27 14:21:31
Ez a csata öt stílus csatája: a legdominánsabb stílusoké. Lépj be a www.nokia.hu/zenemindenekfelett oldalra és válassz stílust. A Te Mindenek feletti stílusod: Electro, Hip-Hop, Rock, Pop, Klasszikus A kezdő lépések után nekiláthatsz saját előadásod megalkotásának. Kövesd a…..
Tivadarka mindent tud Kezdetnek 2008.11.19 14:07:44
Elmondanám mi ez, én ide fogom gyűjteni a tőletek és másoktól kapott vicces vagy csak simán érdekes, jó oldalakat, lehet nézni. És itt lesz, amit tudok, csak nektek! ..
"Ő itt Dönper a mini lógófülű kasmir nyuszi. Leginkább rohangálni, enni és kíváncsiskodni szeret; mindenről tudni akar,ami a lakásban történik. Mindezen információkat elmerengve dolgozza fel (ez látható az elsőképen is). Aztán mikor már elfáradt, leheveredik egy…..
csuhajja 2007.11.06 10:49:26
"Nem értjük ezt az egészet. Mi nem csináltunk semmit. Semmi közünk ehhez a rengeteg tollhoz, meg ehhez az egész zűrzavarhoz. És már nagyon szeretnénk bemenni."..
csuhajja 2007.11.06 10:48:52
Osztálykirándulás, egy liter martin és három liter bor, a tanár bácsi példát statuál. ..
csuhajja 2007.11.06 10:48:40
A jegesmedvebocs így ad puszit anyjának a Hudson-öböl partján, a manitobai Wapusk Nemzeti Parkban november 4-én:..
csuhajja 2007.11.06 10:47:16
Subba Eszünk, faszunk megáll??!! 2007.11.05 09:28:12
Meghozta a reggeli posta a magyar rock- és pr-történelem legszebb mondatát: Sex Action Mikulás Dátum: 2007.12.07 Helyszín: Budapest, ****** 20.00 kapunyitás 22.00 BUTTERCUP koncert 23.00 Sex Action koncert Részletek: Szerintem már teljesen új műsor fogadja a rajongókat??!!…..
Egy könnyen megjegyezhető tanulság az internetes kereskedelem világából Györgytől: aki TeszVeszen árul, annak 2 hete van negatívra értékelni a nem fizető vásárlót, utána fizetheti a jutalékot, akkor is, ha rárohadt a termék:A TeszVeszen hirdettem sok-sok kacatot, eddigi…..
Két hátborzongató történetet öntöttünk össze a T-Kábel házatájáról. Az elsőben egy 0 forintos tartozás miatt szűnt meg az előfizetés, a másikban egy költözés húzódott el mintegy 3 hónapig, és azóta sem tudják, mit miért számláztak az ügyfélnek: Nos, van egy…..
Legyen ma mondjuk spamnap a Homáron, íme egy igazán vicces példány. Azt nagy nehezen, de el tudjuk képzelni, hogy ezerből egy ember akkora ökör, hogy elhiszi, nyert egy tudta nélkül rendezett online sorsoláson. No de hogy egy csaj ne emlékezzen, hogy elindult egy mellszépségversenyen?…..
csuhajja 2007.11.06 10:21:57
A kéretlen reklámlevél akkor igazi, ha tényleg levélnek néz ki. Vuk ilyet talált, nem is értjük, miért siránkozik. A labda mindenestre fel van dobva: ki mutat ennél jobban álcázott spamot? Vuk levele hajtás után.Szia Homár! Alapvetően jól bírom a spam-áradatot, ami mostanában…..
csuhajja 2007.11.06 10:19:06
Rohanó világunk különleges munkaköröket termel ki magából, erre legjobb példa ez a pár napja megjelent szigorú hangvételű toborzó. A HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. felvételt hirdet álpilóta képzésre [...] A tanfolyam célja: A légiforgalmi irányító…..
Szerintünk itt valakit csúnyán megszívattak. Sztriptíz, ásványvíz, tejszín és gyertyaviasz - mi más kell egy jó ki szolnoki minőségi bulihoz. Azt azért megnéznénk, hogy mit kapott a kisfiú a mamájától, miután hajnalban hazament. ..
Tényleg mélységesen el vagyunk keseredve. Soha nem lesz vége, soha nem fog kipusztulni a magyar könnyűzenéből ez a kimondhatatlanul sötét és visszamaradott réteg, amelyik képes napról-napra ilyen sajtóközleményekkel bombázni a postaládáinkat: (Mellesleg a luxusprostituáltak…..
Elvégre ha a magyar futballistákról általában egyetlen szó jut az ember eszébe, akkor nincs is annál egyenesebb út, mint a következőképp elkeresztelni egy női futballcsapatot: Persze magyarázkodnak a cikkben, hogy a névadó ötlet honnan - nem onnan, amonnan - ered, a lényegen nem…..
csuhajja 2007.11.06 10:06:41