Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tubero

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Társaság a Szabadságjogokért után a Szabadság Kör is megkérdezte az igazságügyminisztert, milyen kapcsolatban áll az In-Kal Security a minisztériummal, a rendőrséggel, vagy a közjogi méltóságok és a magasrangú külföldi vendégek védelmét ellátó köztársasági…..
Egy tercio szemből... Jelenet az Alatriste kapitány című filmből 1525 és 1643. A paviai és a rocroi csatamezők, spanyolok a franciák ellen. A két elvi (és persze a maga korában gyakorlati) jelentőségű ütközet közötti több mint száz év a spanyol szárazföldi katonai hegemónia időszaka, az a…..
2008. november 10-én ünnepeljük emlékezünk meg Leonyid Iljics Brezsnyev halálának 26. évfordulójáról. Azért nem a 25. évforduló kapcsán született ez a cikk, mert akkor rmég nem létezett szeretett blogunk. Ahogy nem létezett még születésének 100. évfordulóján sem, mert az meg még azelőtt volt.…..
Riporterek, határok nélkül               Média-szakosok, figyeljetek. Figyeljétek a mestert, aki méltán büszke arra, hogy egyetemen taníthatja a szerkesztő-riporteri szakma fortélyait: a hír szentségét és a vélemény…..
tubero 2008.07.06 22:37:36
Üdvözlünk mindenkit!És végre elindulunk! Baráti sörözések során alakult ki bennünk az az elképzelés, hogy indítani kellene egy blogot, ahol történelmi témákkal foglalkozunk. Hogy miért? Mert szeretünk írni. Ezen kívül azért az is hozzátartozik a történethez, hogy kevés a…..
"Bevezetés" a román őstörténetbeA román őstörténet bizonyos értelemben egyedülálló dolog a történettudományban, ugyanis amellett hogy központi szerepet játszik a román nemzeti identitásban, szigorúan tudományos érvekkel könnyedén megcáfolható az összes eleme.…..
tubero 2008.02.17 12:55:22