Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Főnix

131 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főnix blogja A nap gondolata 2010.02.16 21:16:35
Ma ezt írta nekem egy barátom:*a másik amit még mondani akartam neked az az, h. te állsz egy szinten és másoktól is azt várod el, h. minimum ezt a szintet üssék meg, amit te kocogtatsz*de ez egy hülye elvárás*és értelmetlen is*és minél magasabb szintre jutsz, annál nehezebb lesz…..
Üdvözlet az Ellenkultúra olvasóinak! Főnix vagyok. Sokaknak ismerős lehetek a Bombagyárról, vagy a saját blogomról. Bemutatkozásnak ennyi elég is lesz, elmesélem mi történt velem pár napja, mert eddig még nem volt időm rá. Munkaügyi megbeszélésről tartottam hazafelé a…..
Mivel grafomán hajlamaim kezdenek elapadni, inkább rábízom a mesélést. Pontosabban átemelem írását az ellenkultura.info-ról.Szóval következik Tomcat írása. *click* *click* *tweeeeee… bipp!* Működik. Adásban vagyunk? Elnézést. Izé. Szóval ez az Ellenkultúra blog. A…..
Főnix blogja Akik itt maradtak. 2010.01.15 03:10:01
Mikor még gyakran írogattam, úgy emlékszem napi 100 körül volt a blog egyedi látogatóinak száma. Most, hogy már nem írok. De legalábbis nem úgy, és nem arról, ahogy egykor. Havonta 1-2 bejegyzés olvasható itt, és igazából az sem érdekes...Még mindig napi 60-80 egyedi olvasója…..
Főnix blogja Szilveszter 2 2009.12.31 15:15:49
Tavaly ezt írtam szilveszterkor, és azt hiszem idén nem írok semmit, csak felemlegetem ezt...
Volt ugye nekünk egy Jótékonysági képvásárunk, aminek az ötletét ezen a blogon vetettem fel. Itt. Aztán ez így valósult meg, a Bombagyáron.És később itt írtam róla, hogyan zárult a dolog. (Röviden, a remélt minimum 70 ezer forintos bevétel helyett mindössze 10 ezer forintot…..
Vagy ti elfelejtettétek mit ünneplünk karácsonykor?..
Főnix blogja Kihallgatáson 2009.12.19 00:37:50
Kihallgatáson:Kihallgató: Én úgy hallottam, hogy volt ott zsidózás is. Volt?Főnix: Nem, én nem hallottam ilyesmit.Kihallgató: Rendben. És megütötte azt az embert?Főnix: Nem, ilyet sem láttam.Kihallgató: Rendben. Nézze, itt a jegyzőkönyv. Eszerint lezsidózta és…..
Főnix 2009.12.24 12:45:34
Avagy mi a helyzet a jótékony képvásárral.Tavaly, karácsony előtt nem sokkal jutott eszembe, hogy ha már van egy olyan, hogy Bombagyár, és ott én szerkesztő vagyok, ki lehetne ezt valahogy használni, és kellene csinálni valami igazán fasza dolgot.Nos, az eredeti ötlet egy nemzeti…..
Főnix blogja Orvosnál 2009.12.17 03:31:36
Leesett a hó, én pedig ma orvosnál voltam. Ahogy az lenni szokott, a rendelő zsúfolásig volt emberekkel. Ha egy külföldi belépne egy magyar orvosi rendelőbe, az arcokat elnézve azt hihetné itt mindenki halálos beteg. Kifejezéstelen, fáradt tekintetek. Halk, szinte suttogott…..
Csak egy gyors kérdés. Hol lehet szerintetek a legolcsóbban gyerekjátékokat vásárolni? Óvodásoknak lesz, és sok kellene. Lehetőleg minél több normális játék kevés pénzért. Ha valakinek van ötlete-tippe ne tartsa magában. Most így Sárkány Centerre gondoltunk, de hátha…..
Főnix 2009.12.13 17:06:13
@Karakozum: Pedig leírtam. Óvodásoknak, és sokat, olcsón. Amit mondjuk úgy kell érteni hogy nem egy darab világítós, pörgős-forgós tűzoltókocsit akarunk venni tízezer forintért, mert akkor egy óvodás eljátszik vele, a többi meg addig döglött legyeket tologat.
Mert esetleg van aki nem ismeri. Hát igen, volt idő amikor ilyenek voltak a punkok. Ma már ők is csak úgy lázadnak ahogy szabad.Napi kultúra rovatunkat hallották. Köszönjük, hogy velünk tartottak...
Ma lesz a Bombagyár búcsúbulija. Úgy döntöttem én is elmegyek, szóval ha valaki akar velem találkozni, akkor most erre így van lehetőség.Infó az itt...
Pénteken kitalálta Conan, hogy csináljunk valamit, mert unalmas a lét. Bár éjszaka, egy kétórás edzés után nem volt sok kedvem sehova se menni, gondoltam a beszélgetésre azért még alkalmas vagyok, ezért edzés után magamhoz vettem némi tápanyagot, és lementem. No meg azért is,…..
Főnix blogja A kutya 2009.11.18 23:59:00
Egyszer összevesztem egy lánnyal. Pontosabban ez nem igaz. Csak felidegesítettem, mire ő azt találta mondani nekem "Ne legyél már ilyen kutya!"Elnémultam. Nehéz egy ilyen fokú sértést fogadni attól, akinek az ember régóta csak segíteni akar. Akivel szóba se kellene…..
Főnix blogja Nem, nem vagyok benne 2009.11.11 23:39:42
Borisz hívta fel rá a figyelmem, hogy Alkaa (vagy valaki Alkaa nevében) a következőt írta Sodi blogjára:"Szervezek a bgy rádió helyett valami hasonlót. Sodi, érdekelne a dolog? Főnix már benne van, meg Borisz is."Akkor itt jelezném, hogy nekem ezt senki még csak fel sem…..
Búcsúzik a Bombagyár. Hát vége lett. Minden, minek kezdete van, véget is ér egyszer. Ezt mind tudjuk. De bármikor is ér véget, mindig azt mondjuk "miért épp most? miért ilyen hamar?"A Bombagyár rengeteget elért 3 éves működése alatt, de ehhez kellett az, hogy páran…..
Ma van Tomcat születésnapja. Ennek alkalmából is megpróbáltam valami vicceset írni. Olvassátok el a Bombagyáron...
Sokat gondolkoztam, vajon mi lehet az, és arra jutottam, hogy egy rendőrségi ügy. De nem baj, mert már az is megvan. Feljelentettek. Igen. Azt hiszem ez hiányzott nekem.Most már boldog vagyok...
Főnix blogja Az élet iskolája 2009.10.31 03:42:00
Te milyen diák vagy az élet iskolájában?Szerintem rossz diák vagy. Elmondom miért.Pontosan úgy viselkedsz, mint egy rossz diák az iskolában.Soha nem tanulsz. Lehetőséged lenne rá, de valamiért mégsem szánsz rá időt, hogy tanulj. Pedig tudod, hogy fontos. Érzed. Emlékszel hogy…..
Főnix blogja Miért a szenvedés? 2009.10.30 00:21:00
Tegyük fel, hogy Isten intelligens, és igazságos.Ez kizárná azt, hogy valaki aki nem bűnös, bűnhődjön. A bűnhődésnek, vagyis a szenvedésnek, oka kell hogy legyen. De ha nincs oka? Ha nem bűnös aki bűnhődik? Ha jó? Akkor miért a szenvedés?Ha nincs oka, akkor célja kell, hogy…..
Főnix blogja Új dizájn 2009.10.29 21:58:40
Mit lehet erről írni. Új dizájnja van a blognak és kész. Változtam én is, változni fog a blog is, akkor a dizájn miért maradjon a régi?..
Főnix blogja Visszajöttem 2009.10.28 00:53:00
Igen, vissza.A bombagyárra pár napja írtam egy bejegyzést, aminek a lényege tulajdonképpen az volt, hogy igen, eltűntem fél évre, nem véletlenül, de most itt vagyok újra. Nem is volt célom kint hagyni, hiszen csupán erre kellett a bejegyzés. Csak egy köszönés volt.Páran örömmel…..