Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ösztöke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nibiru ide, Nibiru oda, bármennyire is hihetetlen, de vannak akik halál komolyan várják egy idegen civilizáció érkeztét, és hiszik, hogy ezek a lények, lelki üdvünkért komoly csatákat folytatnak az…..
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
Köszönet a fordításért és a felirat létrehozásáért! ..
A NASA SDO műholdja február végén lenyűgöző jelenséget, forró gázokból álló kavargó plazmát rögzített az egyre hevesebben tomboló Nap felszínén. Ezt követően több ilyen örvény is kialakult. A napokban azonban egy újabb különös dolog vált láthatóvá. Az egyik…..
ösztöke 2012.03.21 09:43:32
Szia!
Azt is megkérdezted, hogy mi az a kirepülő kis háromszög?
kephost.hu/share-F0F1_4F62227B.html
Na meg a nagy háromszög alakú dolog aminek nagysága kb 1/5 a Napénak?
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=25CmSCVLZG8#
Kíváncsi lennék ezekre milyen magyarázatot ad. Hogy lehet pl. ilyen szabályos háromszög alakja?
Üdv
Az Ankh kereszt az egyik legrégibb szimbólum, amit amulettként használtak az ősi Egyiptomban. A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték, de a kereszt gyakran jelenik meg a főbb egyiptomi istenek kezében is. A jelképet az élet kulcsának is tartották, mely a…..
ösztöke 2012.03.01 20:35:58
@-Laikus-:

Bizonyos értelemben igazad van. Az óriásokat nevezték a Bibliában Anák-nak (ami az Anunaki névből származik, vagyis a suméreknél ez a megfelelője).

4Móz 13,34 És láttunk ott óriásokat is, az óriások közül való Anáknak fiait, és olyanok valánk a magunk szemében, mint a sáskák, és az ő szemeikben is olyanok valánk.

Csakhogy ezek az óriások már az "idegen"-ek hibridjei. Az idegenek (anunaki) keveredtek földi emberekkel, és így lettek az óriások. (nefilim) Az órások természetesen felmenőik nevét hordozzák_
Anunakaki => Anák fiai

(Anakin Skywalker?...:o))

Persze az ilyen keveredés nem egyedi, nem csak Izrael bevonulásakor, hanem az özönvíz előttről is tudósít ilyenről a Biblia:

I. Móz. 6:2. És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közűl, kiket megkedvelnek vala. 3. És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje száz húsz esztendő. 4. Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.

Vannak bizonyos apokrifek, mint az Énok könyve, amelyek ezeknek az égi lényeket keveredését a földi asszonyokkal bővebben kifejti. Ezek azok, akik Járed idejében szálltak a földre, pontosabban a Hermon hegyére. Ami az érdekesség, hogy nem csak keverednek, hanem tanítják is az emberiséget mindenféle tudományra, ami megfelel más mitológiákkal, mely szerint az istenek a földre jöttek és mindenféle tudást adtak át az emberiségnek.