Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismolnar

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
kismolnar 2006.09.25 14:52:19
Eddig nem sokra tartottam a Hajóst, de most kellemeset csalódtam benne.
Nem vagyok fideszes, de ezt a békát nem szabad lenyelni.
Azokra az emberekre gondolok, akik az elmúlt két év alatt elhitték a propagandát, hogy dübörög a gazdaság, semmilyen megszorítások nem kellenek, egyre nagyobb lesz a jólét...
Ezen felbuzdulva sokan azt gondolták, hogy deviza alapú hitelt felvéve kicsit jobbítanak a lakáskörülményeiken, tudják a gyerek egyetemi tanulmányit finanszírozni, esetleg vásárolnak új kocsit. Ez nem a nyugdíjas réteg, hanem azok, akik az elmúlt években tettek a saját boldogulásukért! Nem vártak az adakozó kormányra, s most kicsit kifeszíttték a család költségvetését!
Nekik hazudott a legnagyobbat Gyurcsány! Persze nekik kellene viselni a legnagyobb terhet is! Mert ők felelőségteljesek! Persze fogják is, csak nem mindegy, hogy ki nyujtja be nekik a számlát. Egy morális hullának nem szivesen fizetnek!
Egy ilyen embernek nincs joga vezetni egy országot! Sőt , semmit nem bíznék rá! Ennyire nem lehet senki hülye!
A szocik egy óriási átveréssel megnyerték a választásokat! Ezért most 4 évig nekik a felelőségük a kormányzás! De a csalókat rúgják ki! Azonnal. Keressenek egy szavahihető embert, aki még 3 évig képes lehet vezetni egy kormányt, és vezessék! Úgy, hogy a költségvetés kikerüljön a gödörből, ha megszorítás kell, legyen! De ne egy morális hulla csinálja.