Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malcolm

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pastrami legendás étel, amely valahol a barbecue stílus határmezsgyéjén helyezkedik el, ötvözve a lassú tűzön füstön sütést különféle egyéb eljárásokkal. A mi olvasatunkban egy különleges hibrid, kulináris mesztic: a pácolt-füstölt húskészítmények és a barbecue módszerrel sült hús keresztezése.…..
Geistwald Ghasts born to be ergya 2010.12.20 12:25:00
Csonti megmondta, a gobberek (goblinok, gremlinek) ergyák. Ezzel egyet is értek. De attól még nézhetnek ki rajul! (pláne abban az esetben, ha Perditáéktól nem csak a taktikát, a felszerelést, hanem a divatot is ellopikázzák...) Nézzük meg akkor kicsit közelebbről Malifaux…..
drilled, pierced, glued a napokban két furcsa nézettel szembesültem: - kevés a minőségi poszt a geistwaldon (ezen nem segíthetek) - az ecsetet kiválóan kezelő egyes fiatalok idegenkednek a figurák akár csak minimális konverzióitól is... ez utóbbi kapcsán írok pár sort, semmiképp…..
Xorand és a nép nevében:“Fehervaru rea meneh hodu utu rea… #3”A székesfehérvári Főnixcsarnok szervezésében 2011 Február első hétvégéjén (szombaton és vasárnap) megrendezésre kerül az III. Hadvezérek És Taktikák (H.É.T) wargame találkozó és verseny. A két…..
Geistwald Ghasts cantina update 2010.11.10 08:47:54
Kedves Klubtagok!Ismét túl vagyunk egy hangulatos és akciódús klubnapon! :)A 3 Malifaux és 2 WM/H meccs mellett Hol Dávid aktív segítségével megcsináltunk 3 asztallapot, az első körben elhozott EPIC terepeket, valamint pár általános 28 milis terepet. Átkerült az EPIC lakótelep,…..
A szokásostól eltérően ezt a postot nem fűszerezem személyes megjegyzésekkel, és nem csinálok múltbéli kitérőt sem, mivel egyrészt mindenki tudja a történteket, másrészről pedig igyekszem új klubunk "mindenki egyért" mentalitását is követni. Távirati stílusban:…..
Geistwald Ghasts első... 2010.10.19 12:45:00
...nem lettem, de a battle reportok helyi népszerűségét meglovagolva íme első posztom :) (igen, láthatólag ide már akárki irogathat...) meglehetősen kezdő játékosként, alig néhány 35 pontos csata után indultam neki a hétvégének, két figura kivételével kölcsönzött…..