Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pongi30

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn reggel egy Los Angeles-i kórházban elhunyt az 54 éves színész. A Halálsoron című filmért Oscar díjra jelölték, de több igen sikeres alkotásban is szerepelt, a későn, 30 évesen színészkedni kezdő egykori testőr. Július 13-án infarktust kapott abból nem tudott…..
pongi30 2012.09.04 18:32:49
Ron Howard és Akiva Goldsman mert nagyot álmodni a Setét toronnyal (The Dark Tower), Stephen King regénysorozatából három filmet akartak készíteni és ezeket két minisorozattal kötötték volna össze. Úgy tűnt, hogy az ambiciózus vállalkozás érdekli az Universalt, Howardék eleget…..
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..
Lezajlott a 2012-es MTV Movie Awards, ahol ugye nem a fajsúlyos drámák versengenek egymással, hanem a nagy közönségkedvencek. Csak itt tud tarolni az Alkonyat, bár ezúttal komoly kihívója akadt Az éhezők viadala "személyében". Az év filmje az Alkonyat negyedik felvonása…..
 „Felelős vagy a vendégedért!” De meddig?  Lehet-e még egyáltalán bármi újat mutatni egy kémtörténetben, amit korábban nem láttunk? Valószínűleg nem. Talán abban lehetnek eltérések, kik és hogyan mutatják meg a már sablonossá vált, örökké…..
Nicolas Cage mindent megtesz, hogy karrierje mélypontra jusson. Az elmúlt években egyre-másra vállalt be gyatra filmeket, kasszasiker alig akadt 1-2, de annál bukta született. A Stolen forgatókönyvét David Guggenheim vetette papírra, aki mostanság eléggé felkapott, a Védhetetlen…..
Két évvel ezelőtt jelentették be, hogy Ashley Wood és T.P. Louise képregényéből film lesz. A tervezetet a Men in Blackhez hasonlították, csak éppen itt nem űrlényekre felügyel egy titkos szervezet, hanem szörnyekre. Sok konkrétumot nem tettek közzé az eltelt hónapok alatt, ma…..
 Volt idő, amikor a Marvel két kézzel szórta képregényeinek megfilmesítési jogait, amit egy idő után szépen meg is bánt. Próbálkozott ugyan, de csak néhányat tudott visszaszerezni, a Szellemlovas 2010 vége felé visszamotorozott volna hozzájuk. Ám a Columbia nem engedte el a…..