Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juhászkutya

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
Juhászkutya 2012.05.03 15:18:53
@Ringlósztár: Valóban a tisztességesek sokszor méltatlanul póruljárnak , mielőtt az idő őket igazolja.Remélem a tisztességtelen szándékú vádlók és a gyomorból utálkozk is elnyerik majd büntetésüket.Vagy azért útálkoznak mert a jól megérdemeltet nem tudják elviselni ?Kínjukban csak mocskolódni tudnak.