Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bjj

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aludnék a vonaton, de nem lehet. Bökdös a második kalauz, hogy ismét ellenőriz, mert váltás volt. Az előttem ülő egyeztet a bankjával telefonon. A semmiről. Nem tudja mikor…de fizessen…de nincs….de akkor is…pár nap múlva majd ismét…..
Ott voltunk, saját költségen, nem indultak ingyen buszok, nem járt érte pénz és ebéd. Sőt. Aki ott volt, félhet, ha van munkája. Ha lettek volna buszok, támogatás, vendég-tüntetők, sokszor ennyi ember állt volna a téren. A rendőrök is látták, hogy ártalmatlan polgárokkal…..
Moliére: TartuffeÉlete1622-1673. Francia lírai színműíró, eredeti neve: Jean Baptiste Poquelin. Jómódú polgári családból származott. Anyja korán meghalt, apja nevelte. A clermanti jezsuita kollégiumba latint tanult. Az egyetemen jogot, filozófiát hallgatott. Tanulmányai után…..
Bjj 2012.03.06 18:57:54
Interjú Sárival. Kisvárosból származó huszonéves lány, Budapesten él. Diplomás, három nyelvet beszél, jelenleg másoddiplomáját csinálja – jogot hallgat levelező szakon az egyik megyeszékhelyen. Idén fog végezni, júniusban megkapja a doktori címet. Munkát keres, de nem…..