Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imola makacskodik

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Imola makacskodik 2012.02.28 10:57:29
Hű...igaz, hogy régi a cikk, de nem bírok elmenni mellette szó nélkül. Végigolvastam az összes kommentet és előre leszögezem, hogy sem ezek sem a cikk nem befolyásolták a véleményemet. Régóta csípi a szememet Patrícia divatmagazin ex(csak, hogy trendi legyek)főszerkesztőjéhez méltatlan stílustalansága. Csodálkozom egyébként, hogy sehol nem szerepelt a "magyar Kerribredsó" kifejezés:)
Először is, olyan valakit ellátni a fent említett jelzővel, aki egy premieren 2 évvel azelőtti kiadású Avonos tucattáskával jelenik meg, enyhénszólva nevetséges.

Nem a levegőbe beszélek ám:
ourfashion.blog.hu/2008/06/02/szex_es_new_york_galapremier_keptelen_beszamolo

Bevallom, én igenis szerettem a sorozatot, a maga fényűzésével meg mindennel amit itt sokan fikáznak, így ismerem Carrie karakterét, tehát van összehasonlítási alapom. Az oké, hogy SJP sem túl szép, sőt sokan őt is visszataszítónak nevezik, de a megformált karakternek van stílusa vagy legalábbis kialakult valami a sorozat végére, Patríciának viszont a stílushoz köze sincs. Arról nem is beszélve, hogy az előbb említett táskás példából kiindulva szerintem soha nem fogott még Louis Vuitton-t a kezébe. Ez persze még önmagában nem probléma, mert a stílus nem kerül dollármilliókba. Gondolom értitek, nem is ragoznám ezt tovább, viszont van itt még más is.
A Cosmopolitan magazin-t én az igényesebb lapok közé sorolom és bár nem ácsorgok papírdobozos kávéval minden hónap nemtudomhanyadiknapján az újságostand előtt, hogy átverekedjem magam a csajtömegen és elsőként kaparintsam meg, de előfordul, hogy megveszem és el is olvasom, mert bizony akadnak benne egész jó és ösztönző cikkek és ez megint csak független a mi kis Patríciánktól, mert nem ő írja a cikkeket, csak rábólint (gondolom én). Szóval mindenki azt teszi magáévá a lapokból, amit akar, mert pl. a HVG-ben vagy a Népszavában nincsenek popsiformáló tornagyakorlatok. Ja, hogy vannak, akik ezt feleslegesnek tartják? Hát puszilom őket a csodás alakjuk miatt. Nem értem, hogy egy 30 éves nőnek, miért kellene hatalmas segget növeszteni, attól hogy dolgozik... A másik dolog, amit nem értek, hogy miért nem fogadták még el a férfiak, hogy a nők is szeretnék megvalósítani önmagukat és akár autószerelőként vagy programozó informatikusként dolgozni, ha ahhoz (jobban) értenek (mint némelyik férfi).
Ja és a Cosmotól sokkal rosszabb pl. a Joy: reklámok, reklámok, reklámok, ehhez képest egyre gyérebb tartalom és rengeteg helyesírási (nem elgépelési) hiba. Szánalom. Az meg külön vicces, hogy a Shape-nek, ami egy "alakformáló" életmódmagazin, ugyanaz a súlyproblémákkal küzdő nő a főszerkesztője, mint a Joy-nak. Persze igényesebb női magazinok is vannak, de az nem a Nők Lapja és nem is a Maxima (már csak Patti miatt sem), erről jut eszembe, hogy a Cosmónak csak jót tehetett a főszerkesztőváltás. Tehát ott van pl. az ELLE magazin, ami szerintem első számú ma a női lapok között, bár megmondom őszintén nem tudom most éppen ki szerkeszti. Na meg még valami, ha már itt tartunk: ezek közül egyik sem 10 éves lánykák kezébe való...

Üdvözöl Titeketet,
egy lány, aki néha olvas Cosmót, de Sylvia Plath-et is ismeri