Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaganer

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mátyássy Áron az egyik legtehetségesebb fiatal filmrendezőnk. Elsőfilmesként megnyerte a 40. Filmszemle fődíját, az Utolsó Idők c. alkotásával, de ő jegyzi az Átok című sorozatot is. Közéleti megszólalásai eleddig nem voltak, a Geréb Ágnes ügy kapcsán mégis úgy érezte,…..
Zaganer 2012.02.28 06:15:39
“Itt nem az otthonszülésről van szó, hanem arról, hogy aki miatt meghal egy ember, az vállalja a felelősséget”

Igazad van, ennek alapján kérem Herczeg Szabolcs letartóztatását is. (
divany.hu/poronty/2007/10/02/birosag_elott_a_nogyogyasz)

“A hülye dokik meg lehet hogy sietnek, de ha a természetestől eltérő úton kell kiszedni belőled a gyereket, és utána lélegeztetni, esetleg neked vért adni, akkor hidd el rá fognak érni.”

Lehet, hogy ha nem sietnének, akkor nem is kerülne sor arra, hogy a természetestől eltérő módon kelljen kiszedni az anyából a gyereket és utána lélegeztetni / vért adni.

“az nem önös érdek, hogy ne háborgasson senki? a párhuzam azért nem áll meg, mert én soha nem tennék ilyet, míg a másik sztori, mint tudjuk megtörténik rendszeresen, és halállal végződő komplikáció lett a vége.”

Miért baj az, ha az anya azt akarja, hogy hagyják békén, ha nincs semmi komplikáció? Vagy szerinted az anya az egy tok, akiből tök mindegy, hogy hogyan, csak ki kell cibálni a gyereket? Mert ha nem akarja, hogy fölöslegesen szétvagdossák, akkor ő a lilagőzös hippianya, aki fel akarja áldozni a gyerekét a szülésélmény oltárán? Azzal egyetértek, hogy ha TÉNYLEG komplikáció merül fel, akkor vágják, amit kell. De remélem abban egyetérthetünk, hogy ilyen helyzetben baromi könnyű egy orvosnak 2 másodperc alatt elhitetni az anyával, hogy a gyerek élete veszélyben van, még akkor is, ha ez valójában nincs így. Mert mégis melyik anya vállalná, hogy veszélyeztesse a gyereke életét, ha az orvos egyszer azt mondta, hogy meghal, ha nem császározunk / metszünk gátat / kötünk be iv oxytocint stb.? Van, akinek szerencséje van, és talál olyan orvost, akiben 100%-ig megbízik, és tudja, hogy amikor ő azt mondja, hogy baj van, akkor valójában baj is van. Nagyon sokaknak azonban nincs ekkora szerencséjük, és a gyerek nagykorúságáig sem lenne esélyük ilyen doktort találni.

Szerintem az otthon szülők egy hányada vállalná a kórházat, ha biztosítva látná, hogy TÉNYLEG CSAK AKKOR háborgatják őket, amikor arra VALÓJÁBAN szükség van.