Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigyoz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kampány a jó ízlés határán túl avagy a népszavazás mint agymosottak tevékenysége Írtam már többször az ellenkampányról és a népszavazásról. Ami most írásra készetett, az az, hogy az a bizonyos hirdetés immár nemcsak a tv-ben, hanem a metró területén elhelyezett plakáton…..
Ma olyan témáról ejtünk szót levélírónk billentyűzete által, ami nem feltétlenül fog bárkit is vidámabbá tenni. Mániás depressziósok innentől ne is olvassanak tovább. Sokan valószínűleg baromira unják az övbecsatolás témáját - de nem baj, mert én (meg remélem,…..
Ritkán van olyan, hogy kiemelek egy kommentet, a blog eddigi története során csak néhányszor fordult elő. Ilyesmihez mindenesetre orbitális baromságot kell írni. A tegnapi poszthoz verespalne bírt kreálni egy ilyet. Én nem értem, hogy miért van kitüntetett szerepe a buszon…..
bigyoz 2008.01.27 12:58:04
Kiemeltem néhány emelkedettebb jelzőt és kifejezést a fenti kommentekből: "anyádétörőté; te szánalom; übertaplók; szűklátókőr; habzószájú üvöltés; töketlenek; Mindenki a saját kis királyságán trónol és leszarja amíg nem a seggében dudálnak; egyél szart; b@zdmeg; ilyen ország nincs még egy a világon, ahol a tahóságot és parasztságot díjazzák; gyökér paraszt; orbitális baromság..." Szóval amíg meg nem értjük, hogy a más véleménye nem feltétlenül azonos a miénkkel, addig nem lesz béke ebben az országban. Amúgy ez a busz vs. autó vita tipikus "neked is igazad van" formáció. És végül: én most költöztem el Büdipestről...
Elsőre úgy néz ki mint egy kínzóeszköz, vagy egy bondage kellék. Másodjára a képeket nézve már kirajzolódik a dugóhúzó forma. 52 titán alkatrész, 18 karátos arany, extravagáns design és működés. Bár az alapvető funkciója ugyanaz mint amit a kínaiaktól vesz az ember. Aki…..
Idióta kacatok Személyi hókotró 2007.12.30 18:02:47
Személyi bankár után itt a személyi hókotró, ugyanaz az elgondolás mint a kézi motoros szegélynyírónál, csak ez most a hóval bánik el, 120 dollár az ára. Az ára kicsit magas, főleg, hogy nem nagyon van hó, de azért az ember mégis elmondhatja, hogy a garázsban ott van a…..