Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bugi50

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az e cigi működése egyszerű. Akkumulátor cella(-ák) felizzít egy drótot, ami köré csavart vattában lévő ízesített folyadék gőzneművé válik, amit a használó beszipákol. Ez miért is jó? Mi a lófüttyért használják ezt? Miért segít a leszokásban. Rendes cigi= analóg cigi (így hívják a gőzlérek,…..
Sziasztok! Fél éve kezdtem el e-cigarettát használni. 25 év dohányzás után. Láttam már előtte is e cigit, mások kezében. Furcsa alakú dobozkákat markolásztak, melyek végén idétlen alakú valamik voltak.Szipákolták, jött belőle a füst. Első azt gondoltam, hogy ez megint valami hipszter dolog, valami…..
Én nem hallottam még a Relax Goldról, így fogalmam sincs, hogy milyen az általuk forgalmazott párna, takaró és egyéb, az viszont nem túl bizalomgerjesztő, amit az agresszív, aranyozott marketing mögé nézve találunk.  A honlap 8 fő- és 19 almenüje össz-vissz 7…..
Az idei évben egy helyett három országos selejtezőt rendezünk meg, melynek összpontszáma fogja eldönteni, melyik csapatunk lesz jogosult az Európa bajnokság főtáblájára, illetve wildcard (vigaszág) csapatába.Ez persze csak a hivatalos indoklás a bajnokságsorozatra, a hangsúly…..
Krisz pár hete beígérte a minimál szervezésű lowbudget alleycatet, csak amolyan "összejönni és biciklizni egy jót egymás ellen" jelleggel. Az indulók nem jelentkeztek a késő őszi (hol van még itt a tél...:D) időpontra kézzel-lábbal, de szép mennyiségben jöttünk össze, és ha…..