Regisztráció Blogot indítok
Adatok
podanigyorgy

5 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Torinói városi rangadó, vagyis rendkívül nehéz mérkőzés vár a Juventusra. Nem csupán azért, mert a torinói városi rangadók mindig kemény küzdelmet hoznak, s nem is csak azért, mert a Juventus több kulcsjátékosát, így Marchisiót és Chiellinit is nélkülözni kényszerül. Az…..
Ha ön ezt a munkahelyén olvassa, és nem tudja megnézni a videót, akkor összefoglalom szóban: képzelje el a Fast and Furious motoros változatát egy percben, egy bangladesi pályakezdő rendező átiratában – na, pontosan ilyen ez a reklám! A sisak nélkül motorozó hősünk…..
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez volt az első alkalom, hogy kimozdultam a tücsökkel valahova, de végre nem vesztek el a képek amiket csináltam. Az előző nagyobbacska körnél a tükrös gép memóriakártyája úgy gondolta, hogy nem kell megtartani azokat a képeket amiket lőttem azon…..
Elteltek az ünnepek, kellemes émelygés a gyomorban és a halvány fejfájás is tovaszállt már rég. Az idő nem kedvezett eddig így mint minden jóravaló unatkozó családapa, bevonultam a garázsba. A lista a kezemben, nem annyira rövid.Időközben megérkezett a rendelt csomag, minden…..
Gyorsan elmondom, hogy nem vagyok szerelő, csak szeretek barkácsolni, érdekel mi és hogyan működik. Van, hogy sikerül megoldanom egy problémát, de belátom, ha túlnő rajtam a hiba és szerelőhöz kell fordulni. Megtörtént az átvizsgálás. A szóban forgó Rieju RR50 enduro állapota…..
Valamikor a 90-es évek közepén kezdődött. Megtaláltam a garázs sarkában porosodó Pony Rometet. Egy nyár volt a felújítás ami csiszolásból, festésből, nagyon sok zsír felhasználásából állt. Kapott új gumikat, fater beállította a karbit, fékeket és a világításokat. A…..
Mezőjáró, nem világos? Kezdjük 2014.12.16 22:27:30
Milyen jó móka volt csapatni a földutakon leharcolt ötvenesekkel? Hát marhajó! Na ez erről fog szólni. És ez lesz az eszköz ami elvisz remélhetőleg mindenhova.  ..
TComment Erősek vagyunk? 2014.01.31 09:40:02
A nagydarab orosznak sikerült, de tényleg akkora nagy teljesítmény, vagy egyszerű kis tornagyakorlat? Hívtunk profit és kipróbáltuk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség A Ponton bosszúja 2014.01.16 10:16:35
Egy barátom sztorija, mellesleg két állólámpás Mercije és egy Fecskéje van. Alapvetően egy hétköznapi életben szupernormálisnak tűnő egyed, aki titokban Mercedes-harácsoló elmebeteg, orvos nem látta, Pontonja nem volt még. Mostanában épp lakást újít fel. Rövid a sztori.…..
A képlet egyszerű: valaki csekkett hamisított, amivel átíratta az autómat, és én még ezért fizettem is neki ezért. Kár, hogy elévült a bűne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Nagyobb térképre váltás FESZTIVÁL BUSZJÁRAT A Fesztivál buszok segítségével érkezéskor és távozáskor könnyedén kijutsz a Rockmaratonra és vissza a vasútállomásra. A Pécsen lakók vagy a kollégiumban megszállók pedig akár éjjel is biztonságosan visszajuthatnak…..
Úgy áll most a helyzet, mint ahogy erről mindenki értesült: Bubukát és sofőrét elveszítettük. Mármint Gyuri ott lesz velünk szombat délelőttig, sajnos a kocsikázás, mint olyan egy külső tényező miatt megszűnt.  De kétségbe nem esünk, elkezdjük felkutatni a legjobb…..
podanigyorgy 2012.06.25 21:42:44
@KondacsPisti: Hihetetlenek vagytok, komolyan. Meg lesz a szerda!!!!!!!!
podanigyorgy 2012.06.26 07:57:10
@KondacsPisti: Csak keményen!
Idézet: "Ahogy minden évben, idén is próbáljuk alacsonyan tartani az árakat a fesztiválon. Azoknak, akik egy hétig nem csak piázni akarnak, normális ételekkel is készülünk. A napi menü ára csak 790 Ft lesz, olyan ételeket választottunk, amire azért lehet tisztességesen inni is!…..
Megvásárolt jegyek! Öröm és boldogság! Köszönjük Gyuriéknak a közreműködést. Komoly hétvége vár ránk!..
podanigyorgy 2012.06.11 20:03:16
Hozzászólás: 2012. május 30. szerda (13:52:57)Írta:: DöwÍrta: [quote=janko]SziasztokIdén először megyünk egy kisebb csapattal (5 fő) Békés megyéből -sajnos az utolsó- Rockmaratonra. Érdeklődni szeretnék a rutinosabb, bennfentesebb fesztivál látogatóktól, hogy milyen árakra…..
podanigyorgy 2012.05.31 13:48:46
@Szent.J.: nehezen akarom elhinni ezt a 300Ft-os sört, de lepjenek meg, nagyon fogok örülni :D

Egy falunyi ambert sajnos nagyon meg tudunk lepni, főleg ezzel a team-el, lehetnek bajok, de a legelső ember akit le kell itatni aza KMB-s, akor nem lehet baj :D
Akkor jöjjön egy lista, hogy mi az ami kell. Akár kaja, akár egyéb dolgok. Én felsorolok itt pár olyat, ami hirtelen eszembe jutott, persze bárki kiegészítheti... Kaja: konzervek (májas, egyéb ami van az ALFA húsnál, és megesszük)felvágott (ez a vákuumos kivitelű,…..
Sikerült beszélnem a meglepetés vendéggel, aki megerősítette szándékát. Jelezte hogy szívesen velünk tart. Szóval ha minden igaz öten megyünk majd. Jegy ügyben is nyomoztam, a szolnoki IBUSZ irodában meg lehet vásárolni 9990 + 250 HUF áron. Azt gondolom ettől jobb…..
podanigyorgy 2012.04.11 08:30:48
@Szent.J.: A gyomrommal együtt a pofám is összezsugorodott a hétvége után, én az 1 litert, sörrel együtt értem :D

Csak lábjegyzetként, van olyan állapot amikor nem segít a c-vitamin :)
Sofőr Úrral egyeztetve kitaláltuk a 07.12-ei, csütörtöki „ütemtervet”. Azért van erre szükség, mert ismerve a társaságot már Kecskeméten szállást kellene keresni. Lehet ezen röhögni, de tudja mindenki, hogy így lenne! :) Szóval reggel 6 kor indulunk, úgy, hogy…..
Szóval tegnap Géza keresett telefonon. Sajnos jelezte, nem tud jönni a pécsi mulatságra, mivel új iskolát kezdett és eltart a fesztiválig. Ez van, ő tehát biztosan nem jön. Zsolti és Csabi hezitáló üzemmódba kapcsolt, náluk ez körülbelül annyit jelent, hogy nem jönnek. Persze…..
"Idén végre fellép egy igazi power metal ikon, a finn Stratovarius, de jönnek a népszerű skót kalózok, az Alestorm is. Az USA-ból érkezik a death/core nagyágyúja a Carnifex, a Crowbar, a Texas In July és az Auburn. A punk vonalat erősíti az angol legenda, a G.B.H. és a szlovák…..
podanigyorgy 2012.03.22 11:39:55
@Szent.J.: Én még kérek egy hetet, akkor kapok elvileg választ, hogy tudok-e menni.
 Szombaton este Carnifex "koncert" ! Kiváló deathcore banda...
podanigyorgy 2012.03.14 06:19:11
podanigyorgy 2012.03.20 10:01:05
@Szent.J.: sírsz itt mint egy kislány! :D