Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ewing2012

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy bajnokságban Raúl, Henry, Del Piero, Beckham, Nesta, Ballack?  Korántsem lehetetlen. Alessandro Nesta, a Milan középhátvédje ma bejelentette, hogy nem hosszabbít szerződést a Milan csapatánál és Európán kívül folytatja karrierjét. A szakértők szerint a volt világbajnok…..
A HÉTVÉGE MÉRKŐZÉSE - MLS: Sporting Kansas-Los Angeles Galaxy. Magyar idő szerint is nézhető időpontban, szombat este 22 órakor rendezik az MLS 5. fordulójának legnagyobb rangadóját. A tavalyi bajnok Los Angeles Galaxy látogat az tabellát idén veretlenül, 100%-os teljesítménnyel…..
Ewing2012 2012.04.07 19:15:36
Ewing2012 2012.04.07 19:39:33
@deuceman: igen az L.A. meccsein 4es gólátlag van,ebben bizhatunk.közben FCT piros.kit fog megverni ez a Toronto?!
Ewing2012 2012.04.07 20:03:31
@Ági07: elég gyors a srác ez a gólnál kiderült.és harcosan megtartotta a labdát a védő mellett.de ha nem lövi be nagyon önző húzás lett volna,Nyassi érkezett egyedül.
azért a 2. félidőben jobb volt a meccs hála a Torontonak akik a kiállitás ellenére nem adták fel.
Az MLS 3. fordulójának vasárnapi mérkőzései a szombati találkozóktól eltérően nem hoztak meglepetést. A New York hazai pályán behúzta a Colorado elleni meccset, ahogyan a Kansas sem botlott a Dallas ellenében. A New York esetében csak az volt a meglepetés, hogy milyen magabiztosan…..
Ewing2012 2012.03.27 14:49:43
@deuceman: köszi,jobban szét kellett volna néznem.megfontolom a wildcardot mert még nem birtam teljes létszámmal játszani a 3 kör alatt,és abból is jön le(eltiltott,olimpiás,most meg a houston pihen...)köszi az infót.
összességében az a véleményem a játékról hogy elég igazságtalan,nem jönnek ki a menedzser kvalitások,ha valaki beteszi a 4 nagy játékost (tudjuk kiket...a többi 6 embere meg 0 pontos)akkor hosszútávon ugyis annak lesz a legtöbb pontja,még ha néha valaki nyer is 1-2 kört a meglepetés embereivel.
Ewing2012 2012.03.29 13:29:46
@deuceman: pont ezekre az emberekre értettem akiket felsoroltál hogy 1-2 fordulót lehet velük nyerni,de nem fognak hosszútávon kiegyensúlyozott eredményt mutatni sztem.a gyenge emberek meg nem húzzák le a csapatot ha olyan 4 millásokat tesznek be akik nem is játszanak(na ezért kellene pontlevonás)csak hogy beférjen Keane,Beckham,Donovan,Henry....ha valaki folyamatosan ráérez a csk-ra az dönthet.egy eredménytippelős játék az mls részéről igazságosabb lett volna.persze az alapcél hogy megismerem a játékosokat arra jó.
"Ballack szívesen játszana New Yorkban, de úgy fest, a Red Bullsnak Stephen Ireland kell" - mondta Michael Ballack ügynöke a Goal.com-nak. Az már régóta közismert, hogy Ballack szívesen játszana az MLS-ben. Arról november végén a Jenkifoci is írt, hogy a német sztár…..
Ma éjjel fontos mérkőzést játszik a Los Angeles Galaxy. A DC United elleni derbin kiderül, hogy szép lassan magához tér-e az MLS tavalyi bajnoka, vagy az idei esztendő folyamatos vesszőfutás lesz számára. Fontos lenne, hogy életjelet mutassanak, ugyanis a 2012-es év tétmeccsein két…..
Ewing2012 2012.03.19 14:18:01
@deuceman: Lenne egy kérdésem.ez az újonc téma érdekelne.többször hallottam meccsek alatt a rookie kifejezést,(pl:Tony Cascio)na most azt nem tudom újoncnak számit e az akit máshonnan igazolnak pl.:Európa,Mexico stb. vagy csak akit draftolnak.ez a draftolás sem igazán tiszta,létezik itt is egyetemi bajnokság mint a kosárban és onnan válsztanak vagy vannak esetleg kissebb ligák és onnan?a draftolás rendszere hasonlit az nba-ra,hogy a gyengébben szereplő csapat kapja a magasabban jegyzett játékost?
Ewing2012 2012.03.19 19:25:07
Az MLS 2. fordulójának szombati játéknapján a stadionokban átlagosan 25 ezer néző foglalt helyet. A legtöbb néző Montrealban volt, összesen 58912-en voltak jelen az Olimpiai Stadionban. Korábban soha nem volt ennyi néző egy új MLS-csapat első hazai meccsén.…..
Magyar idő szerint 19 órakor Montreal megnyitja kapuit az MLS előtt. Az Impact első hazai meccsére több mint 50 ezer nézőt várnak a klubnál. De nem csak a kanadaiaknak, az egész ligának történelmi mérföldkő lesz ez: soha ennyi néző még nem volt kíváncsi egy újonc csapat…..
Az MLS első fordulója előtt elindult a Jenkifoci házibajnoksága a liga Fantasy Manager-oldalán. Eddig 9-en regisztráltuk magunkat, a tabella az első forduló után a következőképpen fest: Továbbra is bárki csatlakozhat, aki kedvet érez magában ahhoz, hogy összemérje…..
A bajnok Los Angeles Galaxy vereséget szenvedett az MLS 2012-es szezonjának nyitófordulójában. Az ellenfél a Real Salt Lake volt, hazai pályán. Hiába vezettek Beckham zseniális, "beckhames" beadását követően a bajnokok, Franklin öngólja után teljesen…..
Ewing2012 2012.03.11 17:02:50
@deuceman: köszi,lesz ez még rosszabb is :).abban egyetértek a galaxy magára talál és biztos playoff tag, de nem tenne jót most ilyen fejlődésben lévő ligának az egyeduralkodás,szurkolok is azért hogy ne igy legyen.azt is adom hogy a vancouver idén jobban fog szerepelni,a montreál pedig az ő tavalyi évüket fogja futni szerintem.
Ewing2012 2012.03.11 22:51:22
@v.b.1990: hát valami gusztustalan.remélem a többi csapat szurkolói nem vették át ezt a marhaságot.példát vehetnének a soundersről
A hétvégén elindul az MLS 2012-es szezonja. Ezzel párhuzamosan a http://fantasy.mlssoccer.com/ oldalon elindul a bajnokság fantázia-menedzser játéka. Itt összeállíthatsz egy álomcsapatot az MLS játékosaiból. Fontos szabály, hogy egy egyesületből maximum 3 játékos…..
Az amerikai labdarúgó válogatott Clint Dempsey góljával idegenben győzte le Olaszországot! Az 1-0-ás siker történelmi győzelemnek számít, hiszen az itáliai riválist még sosem győzték le a jenkik. Mi több, 82 év alatt eddig 10 meccsből csak 3 döntetlenre futotta. A Jürgen…..