Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milarepa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Régi és visszatérő vitatéma, hogy a keresztény vallást milyen mértékben jellemzi a prűd szexellenesség. Sokan vagyunk, akik úgy érezzük, hogy az egyház a testiséget mélyen megveti és az ördögtől valónak tartja; míg mások úgy látják: csupán a helyes mederbe kívánja terelni a természetes emberi…..
milarepa 2019.08.12 17:56:52
@G. Nagy László: ha egy influenzással együtt vacsorázom, és beteg leszek, akkor sem biztos, hogy a közös vacsorából következik. Az idézett mondatra nem értelmezhető a hasonlatod. Megfogalmazom máshogy: a szex lehet a hatalom kifejezése is. Nyilván ez nem meglepetés. Alapjában tetszik a cikked, tényleg csak ezzel a mondattal nem tudok egyetérteni.
milarepa 2019.08.12 18:32:46
@G. Nagy László: oké, ez így sokkal könnyebben elfogadható. Mondjuk a magam részéről nem hiszek abban, hogy az influenzás partner a 'hibás' (állítólag a baktérium önmagában semmi, a táptalaj minden). De nem politikai és vallási vezetőként pont a különbségre akartam felhívni a figyelmed: az önkéntes szex és a hatalmi (erőszakos) szex nem ugyanaz. De mindkettő szex, és az utóbbinak vannak áldozatai. Nem elvi képtelenség, hogy az élet ellen való.
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...