Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barby00000

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A strassbourgi útjaim mindig valami emlékezetessel gazdagítják élettapasztalataim: nem is csoda, hogy már másodjára a Strassbourg és Niederbronn között közlekedő TER Alsace-on írok bejegyzést. A történet ezúttal olyan szórakoztató, mint tanulságos. Ça veut…..
barby00000 2012.02.27 18:06:38
Vasil! Troll vagyok, bizony, és éjszaka az ágyad alól foglak ijesztgetni egy ősemberbunkóval. ;)
K. András! Nem akarom a filozófusok kenyerét elvenni,(azaz megkérdőjelezni a sok szöveget eredmény nélkül) de én gyorsan válaszolok. Miért van az, hogy egy cigány a villamoson így egy magyar pedig úgy viselkedik. A százalékos arány pedig lehet 90-10 illetve 10-90. Falun a magyar inkább megfagy, éhen hal, felmegy a városba koldulni, ahol lefagy, férgesedik, üszkösödik a lába, de próbálja legalább az utolsó vagyonát, a becsületét megtartani?

Ezzel szemben a cigány (mostani hír) lebontja mások nyaralóit, hogy azon fával fűtsenek. Ha 2 cigány meglátja, hogy egy magyarnál mobil van, vajon mi fog történni? És amikor két magyar meglátja, hogy egy magyarnál, németnél, üzbégnél, japánnál mobil van, mi fog történni?

Bach "tuti", hogy roma volt. Na, ez a "tuti" illik egy filozófushoz, csak az a kérdés, a szakdogába hányszor írnád be, hogy "tuti"?! Tuti. Vivaldi meg "tuti" frutti volt.

Cigányvér minden második magyarban. És mennyi finn vér? És mennyi nindzsavér? És mennyi cápavér? Hadd kérdezzek valamit azok alapján, amit írsz. A kunok mit csináltak a 13. században Magyarországon? És mit 800 év múlva? A cigányoknál történt hasonló beilleszkedés a társadalmi normákba? Vagy. Mit csináltak a magyarok 1200 évvel ezelőtt Európában? És végül beilleszkedtek a keresztény társadalomba?

Vajon mekkora esélye van annak, hogy egy teljesen öngettós cigány társadalomból valaki kifelé házasodik a "hülye földettúró kézműves fehérek" közé? Nem most, 100 éve. 200 éve. 300 éve.

Végül mondj nekem egy olyan országot, ahol nem merül fel a cigánybűnözés kérdése. Ahol ki van emelve, hogy cigány. És tudsz mondani még egy ilyen hasonszőrű problémás népet? (Az afrikaiak nem veszem ide, mert őnáluk a természetvallásuk miatt vannak gondok, {nem kell mondanom, milyen horrorsztorik vannak arrafelé, például a férfiak azt hiszik, hogy megszabadulnak nemi betegségeiktől, ha kisbabával szexelnek stb...} ha azt teljesen elhagyják, látványos változás figyelhető meg. De a cigányoknál mit lehet tenni?)

Vasil felé még, amikor András, írtad: "fokozott szexmánia jellemzőbb a déli népekre" - ne bántsuk szegény Vasilt, mert őbenne egy olasz csődörnek kellett volna ezáltal elvesznie. DE még egy számi is aktívabb nála! :DD
 Forrás: Le FigaroA fearful thinking egy olyan lélektani folyamat, melynek hatására egy veleszületett vagy tanult félelem értelmében lát az egyén mintdent, ami körülötte folyik: más szóval, annak jeléül értelmez mindent, hogy bekövetkezik az, amitől fél. A félelem pedig a…..
 Kedves Naplóm!   A mai napom nagyon boldog volt. Korán kezdődött, és még nem fejeződött be. Reggel álmos voltam és munka közben belém rúgtak. Célia egész nap bohóckodott, de még a fiúk se hagytak békén, ki maguk közt, ki velem kezdtek ki. A journée kellős közepén…..
 Néha bántónak érzem, amikor egy-egy gyerek kiröhög, különösen azok közül, akik többé-kevésbé normálisak, tehát nem erősen fogyatékosok. Nyilvánvalóan azért, mert nem látják bennem a férfiasság megtestesítőjét, ami ebben a világban, amelyekben ők élnek,…..
 Egy győnyörűséges álom emlékére   Ez a bejegyzés főleg annak tiszteletére készül, hogy ma hajnali fél egy felé végre megoldottam az első kilences sudokumat, a Washington Post oldalán, amely nem mellesleg nehézsségére öt csillagot kapott...ötből, ami miatt is olyan…..
   Itt demokrácia van. Ugye mindenki egyetért? Kritizálni lehet, de minket nem. Bárkiről bármit, rólunk csak jót. Elmondhatod a véleményed, el is fogadjuk, de nem vesszük számításba. Mindenkinek van joga a szólásszabadsághoz, de nem mindenki gyakorolhatja. Gondolkozni…..