Regisztráció Blogot indítok
Adatok
európai bigottság

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkárnak igaza van: "Az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből...olyan messziről jött embereket utaztat be szervezetten, akik talán életükben először jönnek…..
európai bigottság 2012.03.13 11:12:35
@Trompf: "Ez a tüntetősdi, nemzeti ünnep alatt, Budaháziék találmánya,"

ne hazudjál, már 72ben azért verték meg a zsidó demszkyt a rendőrök, mert maoistaként tüntetni mert a március 15.-én megünneplő "fasiszta ellenforradalmárok" ellen.

és ez a mocskos zsidó utána 90-től 2010ig a petőfi szobor ellől ugatérozott minden március 15.-én mint a legnagyobb szabdságharcos és demokrata.
Ilyen az amikor a valóság beszivárog a fikcióba. Amikor az itt és most létsíkja vörösen izzva lebukik az elbeszélés értelmezési horizontja mögött. Amikor az írók úgy játszanak hús-vér emberekkel, mint hülyegyerek, aki direkt a járdán hajt a GTA-ban.Gémes Antos, a…..
európai bigottság 2012.03.09 12:18:38
@VladimirDrake: Göncz patkány Árpádnak semmi köze a LOTR magyar terminológiájához, azt Réz Ádám hozta létre az első 11 fejezet fordításával együtt. Közpénzen a világot 20x megkerülő semmirekellő ájpibácsi csak befejezte, felhasználva az addigi fordítást.
Egyszer sem kérte ki az őt éljenzőktől, hogy az érdem nem az övé, a dícséret Réz Ádámot illeti.

A Babó az a Szobotka Tibor féle Hobbit fordításban volt használatos.

Na mind1, lényeg a lényeg, vissza rúzsasanyit, bugajakabot, gyulavitézt a képernyőre, elég a totalitárius landeszmanni kulturmocsokból!
Lassan már numerus claususszal kell kvótát biztosítani a nem félszerzeteknek, hogy megjelenhessenek a képernyőn. De micsoda fasizmus lenne, ha Grünnek 10ből 1 helyet gójnak kéne biztosítania.

He egy külföldi belenéz a magyar tévék adásába, azt hiheti, hogy ez az izraeli média.

@John from Dylly_Hous: vagy csak simán biboldó.