Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gby

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan lehet jobban elrontani a Doktor Parnassus és a képzelet birodalma című filmet, mint hogy magyarra szinkronizáljuk? A királyi televízió megoldotta a szinte lehetetlen feladatot, szerda este ugyanis megtörtént az, amivel utoljára a kilencvenes évek végén találkoztam az…..
gby 2013.05.03 10:26:43
@Zb74: mert egymás csatornáit lesik. amikor a másik csatornán jön a reklám, akkor gyorsan lekeverik a saját filmet is.
undorító az egész koncesszió, az összes tv2-s és rtl-es leánycsatornánál ez megy.
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
Szégyen mit meg nem enged magának kormányunk és a MTA pár tagja! Kíváncsian várom mikor röppen új (talán milliárdos) megtakarítás Amerikába, hogy segítsünk egy kicsit... 1. forduló/ 2011-ben költségvetési maradványt (?!) utalt a kormány: Hungarian Studies Program to Continue…..
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
gby 2012.11.21 23:08:58
@Xezs:
igazad van. én például éppen ennek okán azon csodálkozom évek óta, hogy hogy lehet az, hogy én pl sosem nézek rtl-t, mégis azok vezetik a nézettséget állandóan.
és mivel magamból indulok ki, ezért azt gondolom, hogy mások se nézik. :)
Komoly tanulságokkal szolgált a Mérték átfogó kutatása a kereskedelmi és közszolgálati média politikai-közéleti híradásairól. A teljes egészében még nem nyilvános, de a Ténytár által már megismert elemzés empirikusan is megerősíti azt a képet, amelyet sok esetben egy…..
gby 2012.10.19 12:36:17
@Nem Penny hajója:
rájött. most épp azon dolgoznak, hogyan is lehetne egyes oldalakat letiltani. ha másképp nem megy, majd az internet-szolgáltatókat kötelezi, hogy elérhetetlenek legyenek azok, akiket/amiket ő nem akar.
micsodaútjaim Es ist OK! 2012.08.02 10:56:20
Igazán jó volt rápihenni a múlt héten a jövő heti nyaralásra, az édes semmittevés a Balcsi partján, a finomságokkal teli tányérok, a hűsítő habok és a meleg hévíz, barnulás felső fokon, olvasás, hosszú beszélgetések, éjszakába nyúló tét nélküli kártya csaták a…..
micsodaútjaim Nem értem... 2012.07.12 11:31:00
Mostanában annyi mindent és mindenkit próbálok megérteni és bizony benne van a pakliban,hogy úgy járok, hogy nem értem... Azt mondja nekem minap Zs. úszás közben miután mellém csapódik az úszómedencében, hogy az EU a hibás azért, hogy ennyire elszaporodtak a…..
Mindent elolvastam, mindent meggondoltam, mindent megfontoltam. Mégsem tudok magamnak avatart felrakni, pedig már télleg az összes lenyíló fület, menüt, filét, mittoménmi végignéztem.Aztán itt van ez a mobilsablon vagymi. Beállítom, hogy nézzen ki, mentem, miegymás, erre továbbra…..
gby 2012.06.11 15:40:37
@Keloid:
most éppen működik
micsodaútjaim Yeha Noha 2012.06.07 12:23:00
    A Nagy Indiánkönyvet nem olvastam el gyerekként, mert az túlságosan fiús dolognak tűnt számomra, ugyanakkor imádtam hallgatni az indiános rádiójátékokat és persze a moziban a Matinén mi mást is vetítettek a legtöbbször, mint indián filmeket?:) Emlékszem Gojko Mitichre…..
gby 2012.06.10 14:25:54
@évi.:
biztos. :)))
a nagy indiánkönyvet én se olvastam, csak egyenként van meg az 5 regény. :P
úgy viszont nem is emléxem, hányszor. legutóbb vagy 2 éve. :)))
pótold.

fiús- nem fiús, én ezeket szerettem, ezeket is kaptam. így majd valamikor a gimiben olvastam " a lányos" bronte- nővéreket. :D
gby 2012.06.10 16:34:05
@évi.:
de érdekes, nekem csak ali néhány pöttyös-csíkos könyvem volt/van. asszem akkoriban már az nem volt, nagynénéméktől örököltem párat.
diákkönyvtáras meg rengeteg delfinköny. most meg beszélő köntös van a tv-ben. ugyan nem indiános, de iskolamoziban néztük. :)
micsodaútjaim Sejtszinten 2012.05.02 15:07:00
  Valahogy az ember már akkor tudja, mikor lélekben felkészül rá, hogy jó lesz, de aztán mégis csak akkor az igazi, mikor már ott van és részévé válik, amikor megéli a dolgokat, én úgy mondanám sejtszinten...   Mit tagadjam, ilyen volt most ez a nia tábor is, jó nagyon :),…..
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
micsodaútjaim Ennyi az egész... 2012.03.05 14:46:00
    Annyira szép volt az idő szombaton, hogy igazából tényleg volt kedvem bringázni, de hát egyedül én kevés vagyok ahhoz,hogy felszereljem a kereket, így maradt a séta és az azutáni kávésütizés:) Hazafelé jövet viszont megállapítottam,hogy de milyen jól tettem,hogy…..
micsodaútjaim Plüssfarkas 2012.02.23 11:12:00
  Történt pedig,hogy Zsófi, a hároméves, kitalálta,hogy Ő bizony Piroska lesz az óvodai jelmezbálon, ami azért is tűnt roppant egyszerű és egyben kivitelezhető ötletnek, mert hogy volt neki otthon piros ruhácskája, kabátkája és sapkácskája, sőt még kosárkája is....ami…..
gby 2012.02.27 13:02:38
@évi.:
:)
egyszer a barátnőmmel beöltöztünk irmának és vilmának, kifestettük egymást, kontyunkat (talált) csonttal tűztük meg, ééésss... kimentünk az utcára.
:)
voltunk vagy 17 évesek.
gby 2012.02.27 13:40:25
@évi.:
:D
elég fiús lányok voltunk, úgyhogy szembe is jött. baráti körünk is csak fiúkból állt.
képzelheted, mikor megláttak minket.
mai napig van, aki emlegeti.:)
gby 2012.02.27 14:13:37
@évi.:
tudom, olyankor még focizni se tudnak, csak berregnek a kisautóikkal. :)))
örülök, hogy rád(rátok) bukkantam itt is.
@chilii: jaj, az nálunk is megy már vagy egy hete. kéne valami plüssfarkas, ami elhallgattatja őket.:)