Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőke72

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Néha egy kép is elég 2008.02.10 11:44:05
Most fejeztem be a Friday Night Lights legutóbbi epizódját, azt a részt, ami könnyen lehet, hogy a sorozat záródarabja is egyben, és volt benne egy olyan pillanat, amikor a világítás, a színész (Kyle Chandler), a zene, a hangulat, minden ott volt egy pillanatba sűrítve, egy…..
szőke72 2008.02.10 20:26:42
comment:com Hadas Kriszta felébred 2008.01.14 15:45:00
A Naplóban nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal. Hadas Krisztina igazságot oszt, csak azt nem tudja, miről. Gyorsan szögezzük le, hogy ez a poszt nem arról szól, hogy Tánczos Gábor bűnös-e, és ezt még sokszor el is fogjuk mondani a biztonság kedvéért. És azt sem vitatjuk, hogy a…..
comment:com Az élet nem habostorta 2008.01.05 15:45:00
A ma esti ajánlót egy kalsszikussal kezdjük, amit ugyan már mindenki látott ezerszer, és megvette DVD-n is, de akkor is: Bacsó Péter A tanú című filmjét nem lehet kihagyni egy tévéajánlóból. Kállai Ferenc és Őze Lajos felejtheteten alakítása, no meg az azóta a köznyelvbe is…..
A birodalom visszavág már elkezdődött, de azért ajánlom gyorsan, hátha valaki még nem értesült (RTL, 15:50). Szóval a tévézést már délután elkezdhetjük, ha nem Luke-kal, akkor Szabó Istvánnal, akinek korai filmjét, az Apát a közszolgálat tűzte műsorára (m1, 16:50). A Harry…..
Most akkor a Fekte szemek vagy a Tankcsapda? És egyébként is mutasson már valaki egy olyan gyereket, akinek minden vágya, hogy meglátogassa Bódi Guszti, és elénekelje neki, hogy aszondja Jönnek a számból a férgek.A Blikk szerint ugyanis az első gyermek szívátültetést elszenvedő…..
Kinézünk az ablakon és kedélyünk rögtön nyomott, hangulatunk pedig szomorkás lesz, éppen ezért ne is nézzünk ki az ablakon, inkább kapcsoljuk be a tévét, csavarjuk magunkat kockás plédbe, de előtte még süssünk nagy adag gesztenyét. Nem egy csúcsnap ez a mai, de azért…..