Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BSny

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polihistor Ellenkultúra 2009.01.14 23:29:20
Megírásakor egyetlen egy cél vezérelt, hogy képesek a fiatalok kialakítani egy új és rendszerellenes mozgalmat, ami nem csak a mozgalom tagjai számára fontos és szükséges, hanem a civil társadalom egészére.  Második világháború utáni évek az amerikai polgárok számára…..
A kézirat szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnusz megírását. Erre az eseményre emlékezve 1989 óta január 22-én ünnepeljük A MAGYAR KULTÚRA NAPJÁT.A Himnusz („Hymnus, a magyar nép zivataros századaiból”) Kölcsey Ferenc verse, mely egyben…..
médiaped digi. tan. 2010.05.02 13:28:00
interaktívdigitálisinfókommunikációstananyag http://sdt.sulinet.hu/Default.aspx?cid=8554fcda-b83e-4cb5-8851-96054c76be68 Az első link a Sulinet Digitális Tudásbázis elérhetősége lenne. Mégpedig azért, mert itt mindenféle tantárgyból találunk fent anyagot és ennek az oldalnak a…..
Egy újabb izgalmas találkozásban volt részünk Szarvason. A szarvasiak tanácsát, véleményét kértük, hogy vajon ki tudhat a leghitelesebben mesélni a békési város történetéről és nevezetességeiről. Mondhatjuk, hogy nem volt nehéz dolgunk, egybehangzó javaslatok alapján…..
I. Írásbeli házi feladatA munkafüzet 7. oldal 5/c feladatában a halmazok elemeit felírni relációs jelekkel (úgy, ahogy az órán is csináltuk az a ás b feladatok esetében).Tankönyv 26. oldal 8. és 12. feladatII. Dolgozat javításaA hétfői dolgozat javítására jövő hét hétfőn…..
Nagyon nehéz elhinni, hogy tényleg van még értelmes üzleti díj ebben a szétmarketingelt világban - a Pegazus ezen kevesek közé tartozik. Ha nem is értek hozzájuk, de tudom értékelni a patinás dolgokat és így vagyok az Akadémia épületével is. Olyan öntöttvas oszlopok vannak…..