Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemzedeki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szeretem a Népligetet, jókat lehet benne sétálni, kellemes hely, gyerekkorom játszótere is EU-kompatibilissé fejlődött az évek alatt. A virágos, lombos tavasz előtt viszont még bőven akad gánybűnjel a hatalmas parkban. Így jártunk.   A Népliget Budapest legnagyobb…..
nemzedeki 2012.03.25 11:49:31
@takács bálint: Köztisztasági kérdést filozófiailag megoldani, ejj de hiányoznak a bölcsész sörözések :D
A Rágalmazásellenes Liga felmérése szerint a magyarok 63 százaléka antiszemita - olvasom a napokban, majd rögtön el is kezdődik a vita a vizsgálat helyességéről, meg a módszertanáról. Schiffer rögtön pozicionálja is magát, hogy Magyarországon nem erősebb az…..
Szép napot, Modor Blogok!Gondoltam, a Nagy Nemzeti Ünnep alkalmával, meglepem a mélyen tisztelt társaságot egy rövid szösszenettel. Szerintem a témában mindenki járatos, és ismerős szituk lesznek benne. Kritikákkal ne kíméljetek. /Akkor itt egy:  tanuld meg légyszi a…..
nemzedeki 2012.03.15 11:23:22
@Modor Tibi: /Akkor itt egy: tanuld meg légyszi a mondattagolás és a helyesírás alapvető szabályait - magyarul. A vesszőt szabad használni, órákig javítgattam ezt a karakterhalmazt - a végére feladtam, te gyermek. Köszönjük - remélem, nincs harag ;-) - MT./

modoros.blog.hu/2009/11/13/olvasoi_rovat_a_nyelvtannaci
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..