Regisztráció Blogot indítok
Adatok
welow

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
welow 2012.07.08 04:08:29
@Kínai cuccok tesztje: Operát minden kisvárosba! Nehogymácsak a Pöstiek élvezzenek, mikor a vidék tartja el őket!:))
Orbán Viktor méltó módon válaszolt az amerikai Kongresszus 50 képviselője által június végén írott levélre.  Mármint hozzá méltó módon. A képviselők alapvetően a Jobbik mindennapi antiszemita és cigányellenes kirohanásait sérelmezték, illetve hiányolták, hogy a magyar…..
welow 2012.07.05 04:14:52
@Drang: Erről nem is beszélve. Ma már kurva essze vannak tőle. Nehezen viselik.
welow 2012.07.05 06:14:23
@röhögő: Szánalmas vélemény, egy szánadó arctól. Köszönöm, emese!
Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem szeretik Bajnai Gordont - a volt miniszterelnök ugyanis Gyurcsány legújabb buliján fog fellépni, többek között Szigetvári Viktor, Németh Péter (Népszava) és Kónya Péter (volt szakszervezeti vezető) társaságában. A Demokratikus…..
Akarod, hogy a faszbúkos e-mail címed legyen az alapértelmezett a közösségi oldalon? Nem? Basznak rá arra, hogy te mit akarsz, elvégre nyavajás kis user vagy és ingyé használod az oldalt... Két új változást is bevezetett a népszerű közösségi oldal, amelyről nem tájékoztatta…..
      Holnap este hat órakor a Corvinus Egyetemen Bogár László tart előadást . Jogi képviselőnk kérésére nem írom azt, hogy Bogár László a Nemzet Hülyéje. Lehet, hogy gondolom, lehet, hogy nem, sohasem fog kiderülni. A kontraszelektált kommunista…..
welow 2012.04.16 07:56:06
@maroz: A legérdekesebb a trollgyűjtő troll.:))
welow 2012.04.16 08:01:31
@prandelli: A bolsi trollok, meg végre egyszer győznének. De szép is lenne!:))
welow 2012.04.16 08:24:40
@V mint...: Mindenesetre, sok ország kap, aki nálunk sokkal szarabbul áll.
Ne érje szó a ház elejét, hogy csak az LMP-ből posztolunk bicikliző politikusokat. Ha látunk utcán bicikliző politikust, pártfüggetlenül kipakoljuk őket.Ezt a képet most találtuk, Teknős Miklós, a Népszabadság fotóriportere csinálta a '90-es években valamilyen sajtóeseményen.…..
Ficó Róbert szlovák miniszterelnök ma egy maszatosra smárolt Orbán poszterrel alszik, az ziher. Lefekvés előtt elmormogott egy hálaimát, mert álma édes: dübörgő magyar talpak alatt rengő földről, pályaudvarokon csikorogva fékező pénzvonatokról, országának bankjai előtt…..
welow 2012.04.13 15:16:53
@DarthVader: Egy ezrelék, az az egy százalék.
Valami szörnyű áporodott, állott, és poshadt szaga van mindennek, amit ez a kormány művel. Nem patinás ez az egész, hanem áporodottan múlt század eleji. Muzeális darab leszünk Európában.Azt, hogy ebben az országában komoly bajok vannak a pénzügyi kultúrával - pontosabban annak…..
welow 2012.04.12 07:29:20
@KopaszMercis: Ez a nép a bolsikat is újraválztotta a rendszerváltás után is háromszor. Az is nagyon nagy baj volt, a gazdaságnak is, mert az uraikat szolgálták, nem a népet. Ezek meg csak magukat, nem a népet. Beválasztunk mindig.
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
welow 2012.04.11 06:45:08
@midnight coder: Te lehet, hogy detox félliter vodkától, de aki naponta iszik, annak ez az alap. Én a huszas éveimben (míg nem volt autóm), napi két deci pálinkával kezdtem. És nem 37,5 fokossal mint a mai vodkák, pálinkák, stb. Napi egy litert anélkül lenyeltem ötven fokos löttyből, hogy bármi baj lett volna a munkámmal.

És ez a munaktársaim döntő részére nagyjából szintén igaz volt.

Ne magaból inulj ki!
  A végtörlesztési hajrá után lecsitulni látszik a devizahitelesekre fordított figyelem a médiában.Pedig a probléma nem oldódott meg. Az adósok többségének nem sikerült kiszállni avészkijáraton, és továbbra is utazni kénytelenek az adósság vonatán. A vonatozás sokaknak…..
Történelem formálás banki módraEx-köztársasági elnökünk etikai vétsége meg sem közelíti azoknak a banki agytrösztöknek bűnét, akik olyan kölcsönszerződési konstrukciókat kreáltak, amellyel megalkották a modern kori kizsákmányolás „mintarendszerét”. Az…..
welow 2012.04.06 09:46:45
@Walter Melone: Nem csak te. Nem tetszik az ellenvélemény.
welow 2012.04.06 14:16:31
@nu pagagyí: Elég régen működik. De az OBA biztosítja, úgyhogy nem nagyon érdekel.
welow 2012.04.06 14:25:49
@vitamax: Ezt magyaráztam az előbb, hogy nyugaton az az általános, ami itt csak a MAGNET banknál van. De sokanak, megmagyarázták, hogy nem is lehet máshogy, mint az OTP-nél, K&H-nál, stb. Hát, dehogynem.
A cottbusi tornász Világkupán egy nagymama mindenkit megszégyenítve felpattant a szerekre. VIDEÓ!Ezekhez a képekhez és videókhoz nem tudok mit hozzáfűzni, bocs... :) Csak annyit, hogy a mamit Johanna Quaas-nak…..
welow 2012.04.02 04:44:48
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
Tojást sütünk a szimpatikus/másnapos fiatalemberrel, szakácskönyvből. Huhú, van itt minden, földre hulló tojás, kézégetés, végül felcsörögjük Marcsinkat, akit persze nem ejtettek a fejére, gyanakszik rögtön.  Le is osztja Viktort, mint állat, mérsékelten vicces…..
  Pál!  Nehéz napjaid vannak, Pál. Az elnöki büszkeség, az emberek által táplált szeretet kellemetlen másolási botrányok miatt véreres. Meg-megélénkülő össztűz ér, bárhová mész, nem lelsz nyugalmat: bántanak.  Tudom, rettenetes kín ez, ilyen időkben…..
welow 2012.03.31 09:24:15
@Dr. Zerge: El lehet menni, ahogy bölcs vezéretek mondta!
  Egy hét múlva kell leadnia az LMP-nek a legalább 200 ezer érvényes aláírást tartalmazó íveket ahhoz, hogy legyen népszavazás a párt által feltett négy kérdésben. Az LMP helyzetjelentése szerint már több mint százezer aláírást gyűjtöttek össze a kitelepüléseiken, s…..
welow 2012.03.27 07:35:34
@sz_: Ettől még nem lesz meg a kétszázezer.
welow 2012.03.27 08:16:48
@reálisan: :))
Poldi bácsi megmondója Himnusz 2012.03.25 15:02:00
Most vasárnap délután három óra van. Még majdnem három órát kell várni arra, hogy kiderüljön, el meri-e énekelni a veszprémi közönség a magyar himnuszt az MKB Veszprém-Ademar León EHF Bajnokok Ligája férfi kézilabda-mérkőzés előtt. Az esélyek jók, általában sem hagyjuk…..
welow 2012.03.26 05:38:52
@Kandabula: A magadfajták járatják le a kokárdát is, meg a himnuszt is. Szerencse, hogy már nincs súlyotok, lerszarja a nép az önkinevezett megmondóembek véleményét. A döntő többség megunt benneteket. Sőt..... Ugyhogy kár erőlködni, mert ez csak utóvédharc, egy vesztett háborúban!