Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ramon Serrano

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este 21:15-kor a film + csatornán és itt a Zskategórián. Várok mindenkit sok szeretettel!A Nagy zűr Kis Kínában megy előtte, na ha erre emlékeztem volna akkor ezt közvetítem, de most már így jártattok. :) Mindenesetre poén , ahogy a koleszterin problémás mandarin szétpukizza…..
Ramon Serrano 2009.12.01 23:01:17
@moTa: LOL
Igen! Itt van John Rambo, akinek nagyobb a tokája és egy kicsit több szteroidot szedett mint kellett volna. De a nyila még a régi és még belező jatagána is lesz. Rambo 4 22:40-től a TV2-n és itt a Zskategória blogon! Gyere és élvezzük együtt!Na, mindjárt kezdődik, már csak…..
Főmunkatársunk, Balázs Viktor azt mondta, lélekben feladtam én már ezt a Mazdát. És igaza volt: egyszerűen nem érdekel már a kabriózás. Utálom, ha tűz rám a nap, egyébként is motorral megyek, amikor jó idő van, ráadásul már akkor is szívesebben használtam a Nivát , amikor…..
Ramon Serrano 2009.04.24 15:53:25
@Winkler Róbert: Most én vagyok a hülye vagy a munkalapon az összeg tényleg 550 ezer körül van??
Az idei bajokság második rangadóján is túl vagyunk, de az elsőhöz képest csak annyi hasonlóságot tapasztaltunk, hogy a szenvedő felet ismét az Atlético Madrid személyesítette meg. A Barcelona gyakorlatilag kivégezte a fővárosiak szezonját, akiknek a mostani vereség a legkisebb…..
Ramon Serrano 2008.10.08 11:49:05
A tegnap esti beszelgeteshez visszakanyarodva a topicban, en nem osztom halareal optimizmusat a meccsel kapcsolatban.

Eloszor is, Heinze kritikan aluli teljesitmenyt nyujtott (foleg az elso felidoben), mind a ket gol a lelken szarad. De nem tehet mar szegeny arrol, hogy oregkorara lassu lett es korulmenyes. Egyszeruen nem ertem Schustert, hogy jatszathatja ezt a hadrendet, ahol a Raul-Nistelrooy-Higuain triobol az utobbi van jobbon. O legalabb kihuzodik a szelre, de pont azon az oldalon, ahol Sergio bejatssza az egesz palyat, mig balon Raul kozeprehuzodasa miatt tok egyedul lehet Heinzere ravezetni, mert ritkan megy fel, hogy nyomast gyakoroljon az ellenfel kozeppalyajara - ha igen, akkor meg nem er vissza.
Meg lehetett figyelni, hogy Diarra a ket gol utan sokkal inkabb kiment arra az oldalra, hogy biztositson. De akkor ugye kozepen maradt ures hely, merthogy...

A madrid ugy gondolta, hogy azon az esten futas nelkul is lehet gyozni, es ez hatvanyozottan igaz De la Red-re, aki pont a legfontosabb poszton setalta vegig a meccset. Snejider meg tavalyi onmagat hozta, de ezt tudjuk be a meccshianynak.

Szoval nem veletlen, hogy Diarra villogott (tenyleg!), mas meg sem probalt focizni. Az Espanyol erejet mutatja, hogy meg is tehette - bar akkor mar a vedekezesen volt a hangsuly.

Mondjuk maga a merkozes is eleg hangulattalan volt, nagy reszeben gyakorlatilag csondben voltak a szurkolok. A Bernabeuban gyebkent is ritka a hangorkan, de vasarnap meg a szokottnal is halkabb volt. Eleg kevesen is mentek ki, gondolom fokent turistak.
Robogunk, mint Guardiola a halhatatlanság felé. A meccsdömping tovább tart és végre egy rangadószerű mérkőzést is utunkba sodort a sorsolás szeszélye. Az Atlético és a Sevilla végre megmutathatja, hogy mi sülhet ki az átlagnál jóval komolyabb játékerők találkozásából. Sok…..
Ahogy közeledik a rajt, úgy válik egyre halványabbá a szívünkben lakozó bizonytalanság kétségbeejtő érzése. Miközben az angolos és németes kollégák már a bejegyzések hozzászólásait számolgatják, mi még jósolni sem merünk a La Liga 2008/2009-es szezonjával kapcsolatban.…..
A skót élvonalban egyelőre a Hibernian cserekapusaként szereplő Gróf Dávid mellett László Csaba, a városi rivális Heart of Midlothian managere az egyetlen magyar szereplő. A korábban a Ferencvárost is edző szakember ezen a nyáron hagyta ott az ugandai válogatott kispadját Edinburgh…..
Torwartdebatte, zsibbadt védelem, egysíkú középpálya és Mario Gomez. Közhely, meg minden, de a németek jó versenylovak, igazi tournament csapat és bár a megszokottól sokkal sebezhetőbb védelmük akár további EB vesszőfutásra is kárhoztathatja őket, nem fogadnánk ellene, hogy…..
Erwin Koeman naplója2008-06-0610.00 - Indulás Zürichbe. Már egy ideje csak kocsival járok, mert ez a hülye Bergkamp rám rakta a parát a repülőktől. 10.20 - A budaörsi mekinél meg kell állnom, kíméletlen cifrafosás gyötör. Biztos az a rohadt sok pálinka, ezt még szokni kell.12.00…..
Talán a legnagyobb problémát a névválasztás jelentette. Ugye ez köcsögválogatott szokott-volt lenni, de idén nem sikerült tizenegy olyan suttyót találnunk, aki beillene a képbe. Így egy kicsit bővítettük a válogatási elvet és bevettük a lúzereket, bénákat meg a…..
Még rá sem fagyott Fernando Couto csulája Gervasoni sporttárs dresszére, máris megkezdődött a bajnok szezonjának második fele – mely nyomaiban sem emlékeztetett az elsőre. Ősszel szárnyalás volt, szép, eredményes játék, sportszerű pacsi, dribi és pukkedli. Aztán 2008-ra…..
Nou San Trafford A turini átok 2008.05.29 02:26:00
A turáni (vagy turini) átok ősi magyar legenda, sokféle változata terjedt el, de mindegyikben közös az átok veleje: a magyarok közt legyen széthúzás, ellenségeskedés. Gyökereit a különböző reakciós csoportok saját szájuk íze szerint magyarázzák a) az évezredes…..
Nou San Trafford Kösz, MLSZ 2008.04.24 14:11:00
Erwin Koeman a magyar szövetségi kapitány. Hm. Beérett a kopasz szervezkedése, csak addig erőszakoskodott, csak addig fondorlatoskodott, míg hozott nekünk ajándék kapitányt. Szép, új, még alig használt. Nálunk aztán kisérletezgessen kedvére, bontogassa szárnyait. Nem tetszik ez…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..