Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őzlábgomba

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Franciaország egyik nemzeti büszkesége, továbbá a világ leggyorsabb vonata a TGV. A márkanév természetesen nem egy járműsorozatot takar, hanem a francia Alstom által a francia nagysebességű vasútvonalakra tervezett és gyártott járműsorozatok sokaságát. TGV-hez hasonló motorvonatok közlekednek még…..
Őzlábgomba 2020.05.13 10:30:49
@geegee: Helló, én 2006-ban utaztam vele először (Atlantic blue :)) Brüsszelből Genfbe Párizson és Lyonon keresztül, és 70 euróba került egyirányba (visszafelé kocsival jöttem). Brüsszel és Párizs között olyan 50 euró környékére emlékszem az oda-vissza utakra, de a jegyár - akárcsak a repülésnél - itt is függött attól, hogy mikor rendelted meg. (Legalábbis a 2010-es évek elején még így volt)
Régóta téma Írországban, és az összes nyugat-európai Eb-résztvevőnél a lengyel és ukrán utak állapota. Mi, akik 2004-ben végigdöcögtünk a Csanádapáca–Medgyesbodzás közötti úton, csak nevetünk a finnyás nyugatiakon.Ez a videó mégis említést érdemel. Ez nem egy…..
Őzlábgomba 2012.05.23 16:15:27
@Hurrá Torpedó: szerinted hamar megcsinaltak, ha eljutott ebbe az allapotba? :) De leirom explicite: nem hamar (ld. kommentek), es ez egy autopalya.

Nem baj, legalabb ez nem a mi problemank! Nem is azert kuldtem, hogy sajnaltassam szegenyeket, csak hogy ne csinaljunk "elmaradott Kelet-Europa" sirdogalast egy olyan dologbol, ami nem errol szol.

Udv!