Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FaceTheMusic

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztustól a VH1 Classic helyén MTV Classic néven indul új adó, amely a Music Television legjobb korszakát idézi majd meg, Beavis & Buttheaddel, MTV Unpluggeddal és persze sok klasszikus klippel. A csatorna az MTV fénykorára, azaz a kilencvenes évekre és a kora kétezres évekre koncentrál…..
FaceTheMusic 2016.07.29 18:34:19
@kulup: normálisnak nem nevezném, amikor ugyanaz a 200 agyonjátszott top10 klipp forog napról napra... A top 10-en túl is vannak zenék, de ezek soha nem játszák....
comment:com A nap képe 2013.03.05 14:00:00
Hol játszódnak kedvenc sorozataink? A képről kiderül. Klikkre nagyobb lesz. ..
A rockzene olyan előadót, mint a Queen, a Rolling Stones, a Doors és Jimi Hendrix láthatja majd a közönség digitálisan felújított HD koncertfelvételeken az Uránia Nemzeti Filmszínház január 11-én induló válogatásában. A sorozat első részeként a Queen 1986-os budapesti…..
A zenés/énekes tehetségkutatók egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje, az, amikor a műsorba betántorog a csatornaközeli celeb, vagy egy olyan, akit meg tudnak fizetni, és egy tudományosabb összegért cserébe elpaybackeli az egyik slágerét vagy éppen akkor megjelenő kislemezét,…..
FaceTheMusic 2012.12.23 19:19:54
@field 64: Király Linda amerikai karrierjének "csúcsa" akkor volt, amikor Eric Benét 2008-as lemezén egy duettet énekelhetett a fekete R&B énekessel. A dal címe "Iminluvwichoo". Sláger persze soha nem lett belőle, mert nem másolták ki kislemezre. Azóta sem kellett senkinek az USA-ban Lindácska.
Steven Tyler után Jennifer Lopez is távozott a piacvezető tehetségkutatóból, a Fox American Idol című műsorából. Míg Tyler önként szállt ki (jövőre ősszel jön az új Aerosmith lemez, és megy turnéra is), Lopeznek megköszönték az eddigi munkásságát, és elköszöntek…..
Elkészült Paul McCartney új klipje a My Valentine című dalra, ami képileg rendkívül egyszerű, de hatásos, bár nem tudjuk mennyire lenne az, ha nem Natalie Portman és Johnny Depp tolmácsolná a hallássérülteknek a szöveget. A videót amúgy maga McCartney rendezte, és igen, ezen a…..
A Record Store Dayre minden évben számos különleges, speciális, általában limitált és főként vinylen megjelentetett kiadvány lát napvilágot, egy csomó érdekes kollaboráció, feldolgozások, ritkaságok, ilyesmi. Az elmúlt hetekben többször is írtunk itt a Lángolón ezekről, a…..
A minap fogták magukat a MAHASZ illetékesei és hírlevél formájában kipostázták a nagyvilágba a 2011-es évre vonatkozó összesített lemezeladási listáikat. Nem, itt még nem ér röhögni. Tehát több lista is van, de elég ha csak egyet veszünk, az Összesített album- és…..