Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaz01

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Kármen a nevem. Igen, már hallottatok rólam és pónitársaimról. Amikor megszülettem, anyu sok tejet adott, bár vágyództam el a sötétből. Időnként bejöttek hozzám, egy lány, és a barátnője, de nem tudtam hogy hívják őket. A lány megértett, de sosem engedett ki.…..
Sziasztok! én vagyok Guszti! Az én gazdám Fanni, Jázi barátnője. Én egy shetlandi póni herélt vagyok. Vigyázz velem mert harapok! Én cirkuszi póni voltam, Fanni anyja onnan vett meg. A házukban növekedtem, majd elvittek a lovardájukba, ahol a többi lovat is tartották. Jázival ott…..
Sziasztok! Én vagyok Gésa! Én fogok a legtöbbet mesélni nektek! Az én gazdim Jázi, magyar sportló kanca vagyok! Én egy ugróló voltam régen! Bizony úgy ugrattam, mint az anyukám, Etna. De egy ugrásnál nagyon megsérültem. Beütöttem a hátsó lábamat. A doktor azt mondta, hogy nem…..
Helló! Most a pej lovak vannak előnyben, ugyanis ma a rózsaszín felszerelésről fogunk beszélgetni. a helyzet ugyanaz, mint a zöldnél, csak most a téma egy kicsit változik. A rózsaszín pej lovaknál jó, ezért ebben lovagoltam Gésán, de inkább kancákkal próbáljátok ezt ki! Most a…..
Sziasztok, Jázi vagyok. Azért írok nektek, mert megérkeztek a tavasz hírnökei, de a lovardai verziójukban! Hát kik lesznek azok? Bizony, a fecskék! Az elsőt lovunk, Néró boksza felett láttuk. A képen látható a fészek alatt egy fa deszka. Ez azért van, hogy a fészek ne essen le,…..
Köszöntelek benneteket, hűséges olvasókat! Már két hete született egy fekete pónicsikó, itt a lovardánkban! Kanca, és a neve Kármen. Lehet, hogy csak két hete született, de teljesen beilleszkedett ez az aranyos csikó a lovardai hétköznapokba. Én amikor csak tehetem meglátogatom,…..
Gésa és Szellő Verseny Pátyon 2012.03.31 16:58:00
Sziasztok, Jázi vagyok, újra itt! Nagyon fárasztó napom volt ma, hiszen szeretett lovammal, Gésával indultam egy GYEPOSZ ( gyermek és pónilovasok országos szövetsége ) versenyre! Nagyon izgultam, és most itt vagyok, hogy megosszam veletek élményeimet.Nagyon hideg volt az idő, jó hogy…..
Most arra szeretném fölhívni a figyelmet, hogy bár a boxában minden megfelelt a szabványnak mégis sikerült egy komoly vágási sérülést szereznie egy kiálló szög által, mely az oldal palánkokat tartja. Normálisan ezek a szögek nem állnának ki, de Gésa etetéskor mindig nagyokat…..
Gésa és Szellő Zsarival zöldben 2012.03.31 13:40:00
 Sziasztok, jó hogy újra találkozunk! Tegnap Zsarin lovagoltam, őt majd a bemutatójában később részletesebben fogjátok majd megismerni. Zsari sárga szőréhez tökéletesen passzol a zöld, így úgy gondoltam, felvehetnék egy zöld pulcsit, majd Zsarnokra felrakom zöld…..
EQUUSMENHELY Táborfalvi lovak 2012.02.29 21:27:00
Sajnos az elmúlt napokban is történt olyan esemény, ami borzolja a kedélyeket állatvédő körökben. Egy lótartó, aki olyan szinten kiéheztette a lovakat, hogy már nagy részük nem tudott lábra állni. Egy bértartott lovat már csak csörlővel lehetett felállítani, és feltenni…..
Ma csak belekóstolunk a futószárazás témájába, mert ez egy olyan nagy témakör, hogy úgy sem lehet egy bejegyzéssel "megúszni". Lépésben ez a gyakorlat eléggé egyszerű. Az ostort csak akkor emeld, ha lovad eléggé lusta, és nem lép elég aktívan. Ha lovad érzékeny az…..
Kedves gyerek lovasok, lószeretők, lóimádók, lórajongók!   Az a szuper hírem van, hogy Maminak köszönhetően elindítottam első blogomat, mely a lovaglással és mindennel foglalkozik ami lóval kapcsolatos. Megpróbáljuk a gyerekek számára nehezebben emészthető…..