Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikibá

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
mikibá 2017.03.18 21:40:56
Kedves Récsöl!     Azért írok Neked, mert néhány tanácsra lenne szükségem. Hasonló korú gyermekem van, mint Te. Két diploma, 4 nyelv felsőfokú ismerete és tökéletes használata, míg további 3 idegen nyelv középszintű ismerete adott. Saját kútfőből tanult Párizsban, Bécsben és Oxfordban neves…..
mikibá 2017.02.25 13:05:16
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombat délutáni beszédében sürgette, hogy Gyurcsány lépjen hátra...
mikibá 2017.02.19 14:06:41
Múlt-kor 10 tény a jászokról 2014.11.28 14:03:07
1. A jászok egy indoiráni nyelvű nép, nevük a Belső-Ázsiában élt, kelet-iráni nyelvű ásziktól ered, rokonaik pedig a kaukázusi Oszétiában élő oszétok. 2. Hajdanán a jászok voltak Európa legdrágább katonái: a Római Birodalom egyes provinciáinak határait és Bizáncot is…..
A Liberális értelmiségről nem lehet elmondani hogy ne lennének elveik, sem azt hogy ne lennének realisták, viszont előállhat egy olyan helyzet hogy az elveket felülírja realizmus. Haraszti Miklós egy azok közül akinek Liberálisként a Realizmusa erősebb az elveinél. A Demokratikus  oldalon az az…..
mikibá 2016.12.11 14:08:19
Vannak ezek a jószándékú kisformátumú politikusok. Szeretik, féltik, vagy inkább visszasírják a demokráciát, éleslátóan elemzik a maffiaállam kialakulását és komolyan hisznek abban, hogy mivel a társadalom józan többsége rühelli Fidesz-rezsimet, csak össze kell állnia néhány nagy demokratának…..
Tudod Viktor... ...én az európai unió  tagja szeretnék maradni.  Te aztán mindenbe beleszólsz. Miből gondoltad, hogy én hirdetést szeretnék közzé tenni a brit napilapban, amivel csak felkorbácsoltad az egyébként is ingerküszöböt verő indulatokat...vidd a pénzt és fuss, csak ne kavard a sz@rt…..
mikibá 2016.06.25 21:00:20
Tizenkettedik alkalommal értékelte az évet Gyurcsány Ferenc. Ez önmagában is figyelemre méltó teljesítmény. Tizenkét év a magyar politika élvonalában (és főleg a magyar baloldalon!) nagy idő. Ha a konkurenciára nézünk: az MSZP forgószínpadán pár évente cserélődnek a molylepke-tehetségű…..
mikibá 2016.01.24 15:04:51
@1ghost: Kedvesem, te nem tudod mit beszélsz. nektek nem jó Gyurcsány, nem jó Bokros, de gyanítom, hogy ha maga a Jóisten jönne ide rendet tenni, azt is pellengérre állítanátok.
A hét közepén Németh Zsolt külügyi államtitkár dicsérte a belpolitikai fejlemények mentén, majd tegnap Orbán Viktor kivánt sok sikert annak a török kormánynak, amely rendőrség 7000 ellene tüntető ember megsebesülésért, és 4 haláláért felelős. Orbánék, nem csak hogy nem…..
mikibá 2013.06.23 08:01:23
@szist: A toportyán egy irtani való kártékony állat.
Egész egyszerűen nincs jobboldali, aki valaha az életben támogatna egy politikai formációt, melyben Gyurcsány vagy Kuncze jelen van. Ha Bajnai Gordon tényleg középre akar politizálni, és tényleg új köztársaságot akar építeni (konszenzusos demokráciával, árokbetemetéssel…..
Braun Róbert múlt héten búcsút intett tanácsadói állásának a Nemzeti Banknál, mert inkább közéleti munkásságát akarja folytatni.Korábban Medgyessy Péternek, majd Gyurcsány Ferencnek adta a jobbnál jobb ötleteket, kommunikációs szakmai körökben pedig elismert stratéga.…..
mikibá 2012.10.04 14:54:11
@Reckl_Amál: Vagyis nem jobbak ők sem a deákné vásznánál.
Ki kell ennek jönni Majomparádé 2012.08.11 10:21:52
Sólyom László apja jogász volt, és bár később mint osztályidegent elbocsátották, a fiát a gimnáziumban letett érettségije után azonnal felvették a jogra. (1960-ban, 4 évvel a forradalom leverése után.) Diplomaszerzés után egy évig bírósági fogalmazó volt, de Mádl Ferenc…..
Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem szeretik Bajnai Gordont - a volt miniszterelnök ugyanis Gyurcsány legújabb buliján fog fellépni, többek között Szigetvári Viktor, Németh Péter (Népszava) és Kónya Péter (volt szakszervezeti vezető) társaságában. A Demokratikus…..