Regisztráció Blogot indítok
Adatok
informatiKUS

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van úgy, hogy leszakad a polc a szekrényben. Persze rikácsolhatsz, hogy túl sok cucc lett felpakolva, de valójában te cseszted el, amikor akkora barom nagy polcot túl kicsi csapokra tettél. Ott van a rohadt szekrény, falában a beletört csap, ami egy kicsit szét is barmolta a fát. Mit…..
Gyöngyösi Márton az ülést levezető elnök élénk tiltakozása ellenére nagy hangon kijelentette a közelmúltban az országházban, hogy listázni kéne a zsidó képviselőket és kormánytagokat. (A félreértések elkerülése végett, Balczó parlamenti alelnök úr nem a listázás…..
informatiKUS 2013.04.10 13:46:52
@avanivi: Miért is? Esetleg bövebben? Vagy megígértem valamit, amit nem tartottam be?
informatiKUS 2013.04.10 14:28:18
@avanivi: Nem bazzmeg. Te és a hasonlóan gondolkodoak miatt nem megyünk semere. mindenben az ideológiát, a sorok között olvasni,mert az nem lehet, hogy ez csak ennyi. Ha azt mondom szeretlek, nem azt mondja én is, hanem miért mondta. Hülyék. De keresétek a hibákat, a felelösöket, ... leszarom. Pár motoros miatt engem nézel hülyének, mert nem keresek magasztos eszméket minden mondat,
kijelentés mögött. Engem nézel hülyének, mert nem jelent a "Adj gáz" többet nekem, mint írtam. Engem nézel hülyének,
mert próbálok nem meghülyülni. DE! És ha most még nekiállsz elmúlt 8 évezni, Gyurcsányozni, Bajnaizni, bekaphatod.
Elsöként léptem be a manyupba, kötelezö volt a cégnél ahol dolgoztam, ami miatt elöször lázadtam, majd beláttam, hogy
lemondok pár százalékról a fizumból, de 4x év múlva könnyebb lesz. Könnyebb, mert amit nem adtam ki a kezemböl,
még ha csak 3-4% kamattal is, de forgatták, "fialt". Aztán a Fidesz kikapta alólam is a lovat, mert az nem az én pénzem.
Hát akkor kié volt ba**meg??? Te adtad, vagy ök? Én mondtam le a fizumról, ..., hogy ne kelljen a gyermekeimnek esetleg eltartaniuk. Elvették, és nem is írják jóvá. Ja de, 0Ft. Kösz. Én nézlek hülyének, vagy téged néznek hülyének? Nem ismerlek, nem nézlek hülyének. Szeretnék élni, felnevelni a fiaimat, ami egyre nehezebb. Nincs árúhitelem, vagy autóhitelem, mert amennyi volt, annyiért vásároltam. Van jelzálog, de nem zavar, mert még tudom fizetni, van még mit ennünk. Igaz, napi 10-12 óra munka kell hozzá, de még élünk. Elhiheted viszont, hogy ha ennél rossabb lesz, nem érdekel majd hogy ki hogyan boldogul. Eddig ha kellett segítettem a bajban. Ha árvíz volt küldtünk adományt, ruhát, élelmet. Ha nálunk volt gáz, mentünk lapátolni, menteni amit csak lehetett. De eddig csak én adtam, nekem még a családomon kivül senki. Mégsem kiabálok, megoldom. De pár motoros, az igen, leszrom a zsidókat, rettegjenek mint te is miattuk, leszarom, hogy a gáz mint gyüjtöfogalom nekik egyet jelent a holokauszttal. Szép magyar nyelv: gáz van=bajban vagyunk,
adj gáz=nyomd neki
gáz?=ciki?
Vagy akkor most nyelvújítsunk? Kit ´sértettem meg már megint?
Szegények lélekben akik erre akarnak ideológiákat ráhúzni. De tegyék, szivük-lelkük. Próbáltam megmutatni hogy van más is, nem csak fekete-fehér, kár volt. Adj gázt, aztán írd a kommenteket, hogy mekkora köcsög vagyok, ... Szerintem ennyi, ráadásul a szervezö is bocsánatot kért már azóta, bár öt megbélyegezték, ... Egyéb kérdés?
informatiKUS 2013.04.10 13:07:22
@regress: Ismerlek, hogy sértegetsz? Igazából mindegy, röghöz kötött lökött pöcs vagy. :-)

Csak ha már ilyen cimbik lettünk. Nem sértegettelek, de ha esetleg bekapcsolnád az agyaz, akkor rájönnél meg a többi okostóni is, hogy a körút mellé épült a zsinagó is, nem valami kis utcába, így elég nehéz úgy felvonulni, hogy esetleg ne menjen el mellette az ember, ...

Valószínüleg neked van bajod a kisebbséggel, négerekkel, arabokkal, nem nekem. Egy egészséges elme nem keres rögtön minden mögött holni kétes tartalmakat.

De nekem mindegy, ha ettöl jobb neked, szívom a gázt, szívd te is. Van benne O2 is, tudod az kell, na meg így jobb a napom is, nem fuldoklok a saját mocskomban.
Azt hiszem, a rendőrségi szájkarate a kelleténél is jobban megtette a hatását. De nyugi, ha rendőrök akarnák, már senkinek sem lenne jogsija. Mai cikkünk blogposztja...
informatiKUS 2011.08.10 09:46:51
@Pernahajder Viktor:

Azt írja hogy nem kell vészfékezni, és nem azt hogy rongyolj át lakott területen90 -vel vagy afölött. Aki meg nem látja a fátol az erdöt, vagy nem tudja az országútat a lakott területtöl megkülönböztetni, inkább adja le a jogsiját.
informatiKUS 2011.08.10 09:56:18
@Schütii:

Ott a pont, az ilyeneket belökni az árokba, autót felgyújtani, kezét-lábát eltörni,´mert nem érti hogy mi a rossz abban, ha ö itt is ott is 70 -es tempót megy. Közben persze talán arra gondol, hogy mivel nem lassítok/gyorsítok, mennyi benzint spórolok, ... De a legjobb az, amikor már 3x -ra elözted vissza, és ö lakott terület vége elött ér utol és áll ki elözni, mert hát neki menni kell.