Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagarja uram

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadd áruljak el egy titkot. Az Index szerkesztőségében kevés dolognak szoktunk annál jobban örülni, mint ha összeomlik a baloldal mocskos vádaskodása. Utoljára Zuckerberg Facebook-alapító távozását kísérte olyan felszabadult üdvrivalgás, mint most, amikor kiderült, hogy…..
Bagarja uram 2013.06.04 11:17:29
Jogszerűnek tartja a megyei rendőr-főkapitányság, hogy négy sajókazai tizenévest közvetlenül a tanításról kihívva, megbilincselve vittek el kihallgatásra egy iskolai inzultálásba torkolló féltékenységi ügy miatt. Az intézkedést rögzítő biztonsági kamera felvételein…..
Bagarja uram 2012.02.25 13:07:44
Bűnök.
Elmulasztott - remélhetőleg nem végleg - bocsánatkérések.
Szögi Lajosért és Csorba Róbertért.
Az uborkatolvajért és az öregért, akinek ellopták az uborkáját.
Adrian Czomáért
Mindenkiért, akit azért bántottak, mert hasonlít valakihez.

Elég legyen már, emberek!
A "szemet szemért, fogat fogért" elv, a vérbosszú, a végtelen, újabb spirálokba tekeredő gyűlölködés lassan elvezet odáig, hogy mindenkinek igaza lesz... és mindenkinek lesz halottja. Mit akartok, emberek! már nincs messze az idő, hogy képtelenség lesz beszélni ezekről a dolgokról. Amikor már nem mehet végig az ember bármelyik utcán (talán már most sem) amikor a már csak táborokban lehet létezni, és "ha nem velünk vagy, akkor ellenünk", amikor már nem a bűnt nézzük, hanem hogy ki követte el (és felmentést kap az, aki a mi kutyánk kölyke), és mindenki bűnös lesz valamelyik oldalon... Vagy mert tett valamit, vagy mert nem tett, vagy mert hallgatott.
A tízmillió bűnös országa leszünk.
Ezt akarjátok?

És nem mellesleg: a nyomorult, szinte írástudatlan, az élet dolgaiban eligazodni képtelen tömegek ugye jól jönnek mindenkinek: a "jogvédőknek" és a "nemzetvédőknek" egyaránt.
A gyűlölet, úgy látszik, jól fizet. A nyomortelepek népei pedig egyszerűen, olcsón megvezethetők. Egyre több a nyomortelep, egyre több a nyomorszinten élő. És egyre több az ő hátukon felkapaszkodó, őket "képviselő" haszonleső. Nem kell sok, csak egy jól definiálható ellenség, és egy fényes, boldog jövőt vetítő ígéret.

ellenség van elég:
- a "romák"
- a "gárdisták"
- a "rasszisták"
- a "liberálisok"
- a "magyarok"
- a "zsidók"
- az "Unió"
- a "komcsik"
- a "hajléktalanok"
- a "politikusok"
- a "bankárok"
- a "rendőrök"
- a "panelprolik"
- a "gazdagok"
- a "papok"
....
Tessék, csak tessék, lehet választani!

Csakhogy azok mind mi vagyunk, hogyhogy nem értitek? Mintha valami társadalmi rák lepné az országot, a saját testünk fordul ellenünk.
Bagarja uram 2012.02.25 13:14:36
@Anti Anyag: Egyes focipályákat ugyanúgy kerülni tanácsos...