Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibixe

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Rehab vége 2009.07.28 16:22:00
UPDATE!A zárójelentés szerint egészséges vagyok, közösségbe mehetek, állandó felügyeletem nem szükséges. Mától ömlenek a posztok, itt is, máshol is, basszátok meg!Ja, amúgy, legközelebb táncoljon a faszom. Utálom a latint. A spanyolt is. Leginkább a kanosszát.Itt vagyok, azt'…..
Tibixe 2009.07.22 21:23:57
Tibixe 2009.07.26 12:57:17
IV. Előszó Amikor még gyerek voltam, emlékszem, hogy ujjal mutogattak az ateistákra, hitetlennek lenni olyan volt az emberek szemében, mint leprával élni, talán ez érthető is a kommunista elnyomás miatt – a vallást nemigen támogatták. Későbbi években írók, tanárok…..
Tibixe 2009.07.15 21:54:33
@McT:
,,Az egész életed (és halálod) viszont csak valamihez képest lehet értelmes. És ezt a vonatkoztatási pontot semmisíti meg a következetesen ateista gondolkodás.''

Ez is egy legkomolyabb tényező, de ez valamiféle korlátozott hedonizmussal feloldható : jól élni jó, tehát értelmes.*

És ez az, amit a biokémia ás alá.
Hiszen miért is lenne jobb az egyik opioid ( endorfin ) a többinél?

* ez alatt nem egoizmust értek, a ,,jól élni''-ben a legtöbb ember számára másik szeretete is benne van


Persze ez mind nagyban szubjektív vélemény.
Tibixe 2009.07.15 22:55:20
@McT: Ezzel a legutóbbival nagyon igazad van. Tulajdonképpen személyesen tapasztaltam.
Szkeptikus blog Attila-domb 2009.07.09 07:05:00
Szilágyi János barátomnak volt egy rovata egy tekintélyes bormagazinban, melynek alapötlete az volt, hogy fehér asztalnál, borozgatás mellett minden ellentét elsimítható. Megtisztelt azzal, hogy engem is meghívott egy ilyen csevegésre, és azt kérdezte, ki lehet az az ember ma Magyarországon, akivel…..
Nyakunkon a Valentin-nap. Mit tegyünk, ha kedvesünk matematika-mániás? Vegyünk neki ízléstelen plüssállatot? Héliummal töltött piros lufit? Nyálas romantikus regényt? Fényképes bögrét 'drágaságom' felirattal? Nem. Ezekkel könnyen lehet, hogy a várttal éppen ellentétes hatást…..
Kain 2.0 Klau 2008.09.18 23:08:00
Most jól bevágtam a durcát. Nem jelentkezett. A lelkem mélyén biztos voltam ebben. De azért vártam. De hiába! Mint oly gyakran. Jelen pillanatban még a holnapi találkozót is legszívesebben kihagynám. Aztán meg bánkódnék miatta. De nem vagyok benne biztos, hogy holnap bejön a…..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
A mester nem semmi akciót talált ki. Bár nem szeretném tudni, neki (és gyanítom jó pár segítőjének) mennyi olvasnivalója lesz... Stellás nyereményjáték a köbgyökön...(Kösz Fingós. Matekérettségim kettes lett anno.Az is világszenzáció volt)Szerintem elég hamar meg fogják…..
A minap nyilvánosságra került egyik Google-szabadalom azt vetíti előre, hogy hamarosan nem csak képeket, hanem a képekben is kereshetünk a weben. Vagy ha nem is mi, de legalább a crawlerek. Extracted image text can also be used to improve image searching. The extracted text can be stored as…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Nemrég megint rátaláltam a HEAT : Episode 1-et (alias Cube alias Sauerbraten alias fenesetudjamiminden) forgalmazó cég honlapjára, és találtam két érdekes játékot.Alien ShooterA katonai űrbázis hosszú és komor folyosóin a végtelen csend honol: a terület földön kívüli idegen…..