Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomecsg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba DopeMan: Drogsztár (piszkos) 2012.02.24 20:52:00
Na-na!..
tomecsg 2012.02.26 00:21:24
@IzomTibi: Figyelj ide Töki! Te arra bulizol amire akarsz! Én magasról leszarom mert amire és ahogyan teszed az téged minősít. Jelen esetben azért keltem a Dope Laci védelmére mert ebben az országban olyan emberek élnek szórakoztatásból akiknek semmi közük ehhez. Te nem tartod furcsának ,hogy akikre szavaztál X Faktorban azok mások dalaiból széné keresik magukat míg a dalszerzők vegetálnak!? Az a kis burnyák SP beszól a Dopenak az egyik tv-s műsorban miközben a repertoárjában olyan dal van amit Pityinger László nevével regisztrált az Artisjust! Egyébként meg szívesen fikáztok most azt kaptátok amit szerettek! Úgyhogy húzá bőrt a fogadra aztán bulizzááá! :)))
tomecsg 2012.02.26 07:54:27
@IzomTibi: Gondolom nem voltál még Dopeman koncerten! Azt javaslom ha teheted menj el egy élő koncertjére és meg fogsz lepődni.Kiváló muzsikusok játszanak a zenekarban a legtöbbjük jazz konzit végzet és zeneileg is nagy élményt nyújt majd. Én személy szerint nagyon sok zenét hallgatok szinte mindent meghallgatok és nem kritikus füllel teszem. Van zenei képzettségem is így van rálátásom eldönteni mi jó és mi kevésbé érték. A kommentemet azoknak szántam akik a videóra negatívan reagáltak ,hogy szar és nem vágták le,hogy ez egy fricska miközben hétről hétre egy karaoke bárban minősíthetetlen zenékre legtöbbször gagyi minőségben tombol vagy bulizik.
tomecsg 2012.02.26 20:46:44
@Kiss.Mark: Az a baj,hogy ti mint kívül álló emberek azt hiszitek,hogy a zenéléssel olyan jól lehet keresni manapság! Nagy tévedés! Ma a zenélésből nem lehet megélni! Ha a Lacit a pénz vezérelné akkor nem most már korábban lehúzta volna rolót! Az olyanok élnek meg mint az SP,Fluor stb. De talán azzal egyet értünk ,hogy az amit ők képviselnek reményeink szerint hamarosan elveszti létjogosultságát. Mert mint zenei érték nulla! Nem vitatom ,hogy a Rap zenénél nincs zeneibb érték mert én is hallgatok olyan zenéket amik messze felül múlják zeneileg de szórakozni meg zenét hallgatni szerintem kettő. De az említett előadók említésre sem méltóak!