Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holdvári

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény kisbulldogok árván maradtak. Zsargal nevelgeti őket, ami éjjel-nappali elfoglaltságot, küzdelmet jelent: 3 óránként szoptatás tejpótló tápszerrel és rendszeres tisztogatás és sok minden más. Nem kis munka. De szerencsére Klára - a Kutyavári Állatorvosi…..
Akkor vajon mi születik? Pontosabban semmi nem születeik, hiszen a nagy méretkülönbség miatt császármetszéssel hoztuk a világra a porontyokat. Ja, merthogy a kismama épp a törpébbik eb volt...:)) Íme a VIDEO a mindössze pár perce világra jött Rottweiler & Jack Russel…..
A Kutyavári BLOG egy amolyan "betekintgetős-valóságshows" VIDEO-Blog. Ráadásul sokan jelezték, hogy hamár ilyen, akkor miért nem láthatnak több műtétet. Részünkről ez rendben is lenne, de látva a naponta - szimpla bőr alá beadott szuriktól - magukat…..
És íme! A már bemutatott előkészületek végeredményei! Az újszülött angolbulldogok. (A köztes történések bizonyos előre nem várt okokból cenzúrázva lettek!) Akik éppen az infralámpa alatt napoznak. És sírnak, sírnak, sírnak...Az élőlények életében ez az egyetlen…..